Nizip.com
Üye ol
Nizipden Fotograf ve Videolar

"O AN" ADLI FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Görüntülenme: …

ahmetaksoy Üye
sevgili arkadaşları kutluyorum.tabi ki,talip in reklamı da büyük.............
ahmetaksoy Üye
bu arada çok prensipli ve çalışkan başarılı olan,dr.fatih beyi de unutmadık.zat-i alilerinide tebrik ederim..............
fatihizler Üye
umarım havalar iyi gider ve nöbetim olmaz ise haziran ayında bir cumartesi günü (benim için en uygun hafta sonu günüdür)
sayın admin de katılır ise onun önerileri doğrultusunda yer, ulaşım ve katılımcıları planlayıp yapalım derim
fatihizler Üye
sayın aksoy'a da teşekür ederim...
ahmetaksoy Üye
sevgili doktorum ,üye arkadaşlarımıza davet mi veriyorsunuz?
MUH@MMED F@TİH Üye
güzel fotograflarmış yani tam o an uymuş dereceye gırenlerı tbrk ederım
ahmet mesut Üye
BENİM RESMİMDE GÜZELDİ NEYSE 1. 2. 3. RESİMLER DE ÇOK GÜZEL
kasapoglu Üye
Resimler çok güzel,ayrıca İbocan senide tebrik ederim.
acun27 Üye
Ahmet bey çok mu acıktın,Dr.bey yemeğe değil doğa da hep birlikte dolaşarak resim çekmeye davet ediyor:)
Gökhan Dokuyucu Üye
Adminimiz Bir sergiden bahsetiyordu yapılacak mı ?
sitemizin reklamı açısından ve kültürel bir faaliyet olması bakımından güzel olurdu...
Ne dersiniz???
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Sn.Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut KURT beyinde destekleri ile çok yakında güzel bir sergi açmayı düşünüyoruz. Şimdiden fotoğraflarınızı seçip yüksek pikselde olanları ayırırısanız onların içerisinden seçip baskı yaptıracağız.
firaset Üye
Firaset27 olan kullanıcı adım ile attığım resmi 2.liğe layık gördüğünüz için çok sağolun...
firaset adlı üye adımı artık kullanabiliyorum :) siteye bir türlü ayak uyduramadım ama şimdi birz alıştım..
Huzi Üye
Tüh beeee tamda resmi hazırladım,yarışma bitmiş...Neyse başka bahara kalsın...
mehmetkaplan Üye
Uzun zamandır benimde düşündüğüm ve planlarım arasında bulunan bir faaliyetti. Ancak yalnız başına değilde karma bir sergide bulunmak daha güzel olacaktır...
Thalep Üye
Bir daha ki sefere inşallah 1. fotoğrafı Nizip.com üyeleri seçecek.
Sonbahar Üye
THALEP VE PEERLESS İLE AYNI FİKİRDEYİM DERECEYE GİREN FOTOĞRAFLAR ÇOK GÜZEL TEBRİK EDERİM AMA BENCE BU İKİ ARKADAŞIN FOTOĞRAFLARI ÇOK DAHA GÜZELDİ DERECEYE GİRERLER DİYE TAHMİN EDİYORDUM.TABİ BÜYÜKLERİMİZ DAHA DOĞRUSUNU BİLİRLER SAĞLIK OLSUN
ibrahim Üye
benim merak ettiğim acaba thalep arkadaşımız yarışmaya kaç resim ile katıldı,
Thalep Üye
İbocan kardeşim ben çok fotoğraf attım. Zaten yarışmanın amacı yarışmaktan çok Nizip ile ilgili resimlerin sayısının artması ve arşivin genişlemesiydi. Ben bu gayret içerisindeydim. Nizip'e çok güzel kareler kazandırdığıma inanıyorum. Sende mansiyon almışsın bunu gördüm tebrik ederim. Benil eleştirmek istiyorsun sanırım. Bunu yapmadan önce kendi fotoğrafın ile benim fotoğraflarımı karşılaştırmanı tavsiye ederim....
peerless Üye
sonbahar arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Nizip comun içinde farklı düşünen bir arkadaşı bulmak sevindirdi. bize destek verdiği için kıyaslamıyorum biraz farklı düşündüğü için teşekkür ettim. bizm için değil bir başkası olsaydı yine aynısını söylerdim. ayrıca ibo arkadaşımın fotografı 4, olmuş onuda tebrik etmek lazım. çok zor bir kare iyi yakalamış tebrik edelim. ama thalep arkadaşımı eleştirmiş doğal hakkı. onuda tebrik etmek lazım
ibrahim Üye
thalep arkadaşım, arşivin genişlemesi için resim sayısını çoğaltmak hepimizin dileğiydi, ama neticede yarışmaya kişinin kendi belirleyeceği bir resimle katılabilirdi, diğer resimlerde hem arşivin gelişmesinde hemde sergide kullanılacaktı.
benim resmime gelince zaten benim yarışmada bir iddiam yoktu,üstelik sizin gibi sürekli elimde fotograf makinası ile dolaşıp bu işi profesyonel olarakta yapmıyorum, jürideki hocalarımız, mansiyon olarak değerlendirmişler,
Şunuda belirteyim, resimlerinin hepsi değilsede içinde çok muntazam olanlar var, ama sizdeki kendini eniyi görme duygunuz, o resimlerinizide benim için değersiz kılıyor.

peerles arkadaşada teşekkür ederim emeğe saygı gösterdiği için
acun27 Üye
arkadaşlar hepiniz bu siteye ayrı bir güzellik katıyorsunuz,aslında hepiniz birincisiniz ama bu yarışmaydı seçileni tebrik etmek lazım....Thalep kardeşim sen bizi güzel karelerinden mahrum etme devamını bekliyoruz...
Thalep Üye
İbocan Kardeş "Profesyonel Değilim" diyorsun bende profesyonel değilim. Ben bir gazeteciyim. Gördüklerimi çekiyorum. Zaten illa güzel olması için 1000 kare çekmek gerekmezki. Ben zaten çok resim attım ve belirttim Kuşların Efendisi ile katılmak istiyorum diye. Ama Jürimizin hoşuna "Kolay Gelsin Amca" adlı fotoğraf gitmiş. Ama takma kafana sıkma canını ne de olsa mansiyon ödülünü almışsın...
peerless Üye
ibocan thalep arkadaşım da öyle kendini beğenmişlik felan yok hakikatten kareleri çok güzel bunu jüridekilerde çok iyi biliyorlardı. Gel görelim işte derece iyi deil. seçilen resimler benim görüşümce o an olmadığı için derece yaptı. 1. olan resimde aynı bilerek verilen bir poz o Anla alakası yok. mehmet abi bunların sergileneceğini söyledi onada teşekkür ediyorum. eminim halk fotoları gördüğünde sergiyi gezerken farkedeceklerdir.yarışmaya katılan herkesin emeği var amacım resimleri kötümsemek deil sakın yanlış anlaşılmasın ben doğal olarak görüşümü dile getiriyorum. lütfen kimse alınmasın çekilen resimlerin hepsinde emek var tebrik ediyorum ama kategori olarak eleştirdim neyse memet abi bir yarışma daha düzenleyecek yanılmazssam onda biraz daha tedbirli davranırız.
nizipli_mehmet Üye
aslında metın ozmen camıısındek kus resmı hıc yakalanmayacak resımlerden bırısı ama hayırlısı olsun
acun27 Üye
Lütfen tartışma konusu yapmayalım,bu bir tür etkinlik idi,devamı da olacaktır,saygı ile karşılamak lazım...Thalep biz senin karelerini biliyoruz kendini ispat etmek zorunda değilsin,seni memnuniyet ve zekle izliyoruz izlemeye de devam edeceğiz....

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim