sayın adminim avcının kafesi tam olarak nerede....
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Tekne ile Zeugma ve Rum Kale Turuna Çıkıyoruz
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
Shell pompasının karşısında
ahmet aksoy beyden bir haber geldimi teknemeselesini sabah halledeceğim diyordu? ne oldu bir haber çıktımı?
mehmet abi çimmesek biraz indirim olurmu ücrette :D
mehmet abi 15 ytlye yemek dahildi niye geri vazgeçildi?
Abisi benim veya başkasının elinde birşey yok. Bizde turda düzenlemiyoruz. Zaten üstünüde biz karşılayacağız.
Domates salatalık yeriz derseniz bir kasa Derviş alacak zaten. Colayıda sana yıkarız :))
Bünyaminde ekmek köftesi yapacak.
Sayı 20 arkadaşlar. Allah'dan mani olmazsa gidiyoruz. Zaten daha fazla kalabalık gitmeninde anlamı yok.
sorun değil abi kuru ekmek bile olsa yeriz amaç hep birlikte olmak değilmi zaten :D
:) Seni seviyoruz
Admin
bünyamin
kasım
yüksel
niz.mehmet
halil Eker
Metin Kılıçparlar
Ben Başkan (TUNCAY)
Mustafa bilici
İ.Kaya
İsa Avcı
ibocan
orhan
Derviş
cali
Acun27
Nedim
Crazy
Ömer
Hakan
Huzeyfe
-------------------
Şuan 21 kişi hatırladıklarım ve bana başvuranlar
Sayı 19. Yılmaz'ıda bulabilirsek 20 oluruz,
Sabah 08,30 da hareket ediyoruz. Kişi başı 15 ytl vermeniz yeterli.
Rum kale, Halfeti civarına gidilecek. Çimmek serbest... Yemeğinizi kendiniz getiriyorsunuz veya Domates ekmeğe talim ediyorsunuz :))
ibocan eğer teknede bi arıza çıkmazda allahın izniyle yinede olursa senin kudumsuzluğun :D
yaw ben 1 kişi getirebilirmiyim belki ama yani ücretinide veririm. 21 olsun
Fazladan bir kişi getirisen ibocanı atarız boşver :)
tamam peki abi :D
vallaha ben hariç 3 kişi daha getiriyom :D
Allah'ın iziniyle yarım saat sonra yola çıkacagız
HakanSahin
yaw ben 1 kişi getirebilirmiyim belki ama yani ücretinide veririm. 21 olsun
admin
Fazladan bir kişi getirisen ibocanı atarız boşver :)
veeee beni attılar götürmediler
Resmi aç
ohhhhhhh...gezin bakalım...
hatalı mesaj
kazasız belasız çok keyifli bir gezi oldu :D ayrıntıları bu konu üzerindenmi yazaLım yoksa Yeni bir Konumu açacaksınız...?
yorum ne tez geldin bilgisayarı açtın maşallahın var... gerçekten çok güzel oldu emeği geçenlerden Allah razı olsun...C.ali;82664 wrote:kazasız belasız çok keyifli bir gezi oldu :D ayrıntıları bu konu üzerindenmi yazaLım yoksa Yeni bir Konumu açacaksınız...?
İlk ben Yazayım dedim gelmeyen arkadaşlar kusura bakmasın biraz havamızı atacağız:D belki bundan sonra gelmemezlik gibi bir hata yapmazsınız:D evet Yeni Konumu açaLım yoksa budan devammı edeLim?
Rumkale ve Halfeti gezimiz çok keyifli geçti. linkindeki konudan devam edelim arkadaşlar. Bu konudan devam edersek karışıklık çıkar.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.