slm arkadaşlar ...ya konu ağlamakta ben gülmekten öldüm oysa çok kederliydim.Allah iyiliğinizi versin.:)allah sizi boş yere ağlatmasın inş.nizipli_mehmet;63667 wrote:yanı mıksam bu konuyu taraftarlık mevzusuna cevırdın ya helal olsun ama bız senı boyle kabul ettık artık olsun alıstıksana
Genç Muhabbet
Allah kimseyi sevdikleriyle de imtihan etmesin inş.
AĞLAMAK SİZE NEYİ İFADE EDİYOR?
Görüntülenme: …
ağlamak bazan acıyı kederi bazanda mutluluğu sevinci anlatır insana .mutluluk ğöz yaşları gözünüzde olsun dileğiyle.
ağlamak insanın çaresizliğini.acizliğini haykırışını içine attığı sıkıntılkarı bir çırpıda patlamaya hazır bomba ğibi dışarıya atmaktır.masumluğun dile gelmesidir.ağlamak en ağır silahtır.çocuk ağladığı zaman illaki istediğini elde eder.
=şiir=
ağlamak geliyor içimden yine bu akşam
haykırmak geliyor yanlızlığın verdiği ızdırabı bir çırpıda atmak için.
kahretmek geliyor içimdeki sessizliği bozmak geliyor bu akşam.
yanlızlığın kanatsız kollarında uçurumun sonsuz yolculuğundan kurtulup.
boynuna sarılmak geliyor bu akşam o ğüzel gözlerine bakarak
seni seviyorum demek geliyor içimden.
=şiir=
ağlamak geliyor içimden yine bu akşam
haykırmak geliyor yanlızlığın verdiği ızdırabı bir çırpıda atmak için.
kahretmek geliyor içimdeki sessizliği bozmak geliyor bu akşam.
yanlızlığın kanatsız kollarında uçurumun sonsuz yolculuğundan kurtulup.
boynuna sarılmak geliyor bu akşam o ğüzel gözlerine bakarak
seni seviyorum demek geliyor içimden.
şiir çok guzel kartal yuvası
Sevdiklerimi kaybetmediğim sürece ağlamam...
ağlamayan ğözden bir hayır gelmez insana ağlamak kalpteki pasın ilacıdır.ağlaki kalbin yumuşasın.kalbi yumuşamayan insanın sevğiside sevenide olmaz.
ağlamak bana yanlız olduğumu sıkıntılı olduğumuz anlatıyo çünkü insan kendini çok yanlız hissettiğinde aciz hissetiğinde tutunacak dal aradığında ağlıyo weyad çok mutlu olduğunda
bence insan kendini yalnız hissettiğinde değil sadece çaresiz oldugunda aglar
ona çaresiz demesek te sabırsız desek olmazmı herşeyin ilacı zaman meyveler bile sabrederek olğunlaşıyor.biz acizik ama aciz olmayan yüce allahtan dertlerimize gönüllerimize şifalar dileyebiliriz.o her şeye kadir dir.yterki istemesini bilelim.ağlamasınıda ne için ağladığımızıda bilelim.
insanın bazen canı ağlamak da istiyor hep gülmek olmaz birazda ağlamak gerekir
hüseyin kardeş iyi güzelde her nefis ölümü tadacaktır.sevdiklernde sevdiklerimizde herkes ğibi herşey ğibi yok olup ğidecek toprak olacak bence sen sevdiklerini kaybetmezden önce ağla ki ğözlerin ağlamaya alışsın .alışsınki mutluluktan da ağlasın.inşallah allah seni ve ümmeti muhammedi mutluluktan sevinçten ağlatır.acıdan kederden uzak tutar.
slm miksam
nasılsın kardeş
ağlamak rahatlamaktır bence...Allah kimseyi boş yere ağlatmasın İNŞ.
ALLAHIM ağlamayan ğözden ürpermeyen kalpten zalimin zulmünden şeytanın ve nefsimin şerrinden sana sığınırım.
aglamak mi?
sadece acizlikdirrrr...
sadece acizlikdirrrr...
alibey büyük konuşma
memedim ben aglamadim demiyorum...
ailbey biliyorum ama öyle deme yani neden acizlik olsun ki
aşkın karşılığını anlamayan insan öyle bir ağlarki kimse ğörmesin diye ğöz yaşlarını akıtır ğizlice belki bir yağmurlu ğünde belkide ıssız karanlık bir gecede.tıpkı elmalı şekeri elinden alınmış çocuk ğibi için için hıçkıra hıçkıra ağlar insan.allah kimseyi aşk acısıyla ağlatmasın dostlar.
Amin. çok acıklı yazmışsın kartal yuvası...kartal yuvası;132657 wrote:aşkın karşılığını anlamayan insan öyle bir ağlarki kimse ğörmesin diye ğöz yaşlarını akıtır ğizlice belki bir yağmurlu ğünde belkide ıssız karanlık bir gecede.tıpkı elmalı şekeri elinden alınmış çocuk ğibi için için hıçkıra hıçkıra ağlar insan.allah kimseyi aşk acısıyla ağlatmasın dostlar.
Allah kimseyi sevdikleriyle de imtihan etmesin inş.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.