hemde nasıl ağlarlar hemde adamı öle bir ağlatırlar ki bir yıl boyunca unutamazlar sonra da unutamadım sarkısını söylerlerNizip güzeli;62871 wrote:yeri gelince onlar da ağlar bence
Genç Muhabbet
YouTube üzerinde aç
yok be Nizip guzelı nıye aglayalım kı allah gerek ettırmesın
konus be murnes ne guzel konusuyon:cool:
AĞLAMAK SİZE NEYİ İFADE EDİYOR?
Görüntülenme: …
miksam bu sene sizin ağladığınız gibi mi?cimbomlularmiksam14;62875 wrote:hemde nasıl ağlarlar hemde adamı öle bir ağlatırlar ki bir yıl boyunca unutamazlar sonra da unutamadım sarkısını söylerler
SAĞOLASIN DOSTUM YAA SEN DE OLMASAN BEN DERDİMİ NASIL ANLATABİLİRİM ALEME.....
acun 27 paylaşım için teşekkürler kupa türkiyede
acun27;62879 wrote:başak ağlamak buysa eğer biz bu şekil ağlamaya hazırız.......
YouTube üzerinde aç
BAŞAK bütün gözyaşları acı için değil mutluluk gözyaşları olsun......
valla nefes aldırmadın bana bugün miksam14.....
fenerliler sadece mutluluktan ağlar....
Nizip güzeli;62871 wrote:yeri gelince onlar da ağlar bence
yok be Nizip guzelı nıye aglayalım kı allah gerek ettırmesın
murnes;62908 wrote:fenerliler sadece mutluluktan ağlar....
konus be murnes ne guzel konusuyon:cool:
AĞLAMAK BUGÜNLERDE İÇİME SİNDİRDİĞİM TEK ŞEY
EN İYİ DOST GÖZLERİNDEN DÜŞERKEN BİLE SENDEN AYRILMADAN YANAKLARINDAN SÜZÜLÜP TENİNE KARIŞIR VE AKITTIĞIN GÖZYAŞLARI FERAHLIK VERİR İSTER SEVİNÇ Lİ OL İSTER ÜZÜNTÜLÜ...
AĞLAMAK GÜZELDİR... DOST TUR.. ÇARESİZLİKTİR... UMUTTUR... BEKLEYİŞTİR.. HUZURDUR...MUTLULUKTUR...ACIDIR...AĞLAMAK GÜZELDİR ÇARESİZLİĞİN İMKANSIZLIĞIN DÖNÜŞÜME UĞRADIĞI YERDİR TIPKI Bİ BEBEĞEĞİN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARI GİBİ ANNE HİÇ DURMADANBİ ARAYIŞ İÇİNE DÜŞER NE İSTEDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN BEBEĞİNİN VE ONU GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇABALAR SUSTURANA KADAR ....
O HALDE SIRA BİZDE DÖKÜN GÖZ YAŞLARINIZI UMARSIZCA SINIRSIZCA AĞLAYIN AĞLAYA BİLDİĞİNİZ KADAR VE İSTEYİN ALLAH(C.C) TAN İSTEYE BİLDİĞİNİZ HERŞEYİ...
EN İYİ DOST GÖZLERİNDEN DÜŞERKEN BİLE SENDEN AYRILMADAN YANAKLARINDAN SÜZÜLÜP TENİNE KARIŞIR VE AKITTIĞIN GÖZYAŞLARI FERAHLIK VERİR İSTER SEVİNÇ Lİ OL İSTER ÜZÜNTÜLÜ...
AĞLAMAK GÜZELDİR... DOST TUR.. ÇARESİZLİKTİR... UMUTTUR... BEKLEYİŞTİR.. HUZURDUR...MUTLULUKTUR...ACIDIR...AĞLAMAK GÜZELDİR ÇARESİZLİĞİN İMKANSIZLIĞIN DÖNÜŞÜME UĞRADIĞI YERDİR TIPKI Bİ BEBEĞEĞİN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARI GİBİ ANNE HİÇ DURMADANBİ ARAYIŞ İÇİNE DÜŞER NE İSTEDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN BEBEĞİNİN VE ONU GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇABALAR SUSTURANA KADAR ....
O HALDE SIRA BİZDE DÖKÜN GÖZ YAŞLARINIZI UMARSIZCA SINIRSIZCA AĞLAYIN AĞLAYA BİLDİĞİNİZ KADAR VE İSTEYİN ALLAH(C.C) TAN İSTEYE BİLDİĞİNİZ HERŞEYİ...
esento dokturmussun walla helal olsun sana
AĞLAMAK İÇİN OKADAR ÇOK SEBEP VARKİ MEMO BENİM YERİMDE OLSAN SEN SADECE AĞLAMAZ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLARDIN.
CANIM KARDEŞİM SENLE BEN AYNIYIZ NEKADAR SEN AĞLAMAK BANA BİŞEY İFADE ETMİYOR DESENDE BEN SENİN GÖZLERİNDE GÖZYAŞLARIN DÖKÜLMEDEN AĞLADIĞINI GÖRDÜM NZİPLİ MEMOM
CANIM KARDEŞİM SENLE BEN AYNIYIZ NEKADAR SEN AĞLAMAK BANA BİŞEY İFADE ETMİYOR DESENDE BEN SENİN GÖZLERİNDE GÖZYAŞLARIN DÖKÜLMEDEN AĞLADIĞINI GÖRDÜM NZİPLİ MEMOM
bak bakım maça maçtan sonra ağlamışlarmı bizimkiler bide sizinkilere bak bakım adamlar ağlamaktan gözleri patlıcaktı neredeysebaşak;62877 wrote:miksam bu sene sizin ağladığınız gibi mi?cimbomlular
hangı mac mıksam bu senekını dıyorsun?
ewet bak bakım ağlamıslar mı
hatalı yazı
sen mükemmelsin miksam
mükemmellik bende degil you tube de ben sadece uyguluyorumahmet mesut;63563 wrote:sen mükemmelsin miksam
yanı mıksam bu konuyu taraftarlık mevzusuna cevırdın ya helal olsun ama bız senı boyle kabul ettık artık olsun alıstıksana
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.