aglamak benim için herşeydir aglamak hayattır insanların kötülügünü içimize ata ata kahrolma dercesine geldigimizde rahatlamamızı saglayan tek şey....sezen aksu yu koyan miksan kardeşim çok saol....
asi ve mavi;61298 wrote:aglamak benim için herşeydir aglamak hayattır insanların kötülügünü içimize ata ata kahrolma dercesine geldigimizde rahatlamamızı saglayan tek şey....sezen aksu yu koyan miksan kardeşim çok saol....
Miksam kardeş seni tanıdım tanıyalı yaptığın en güzel şey sezen aksunun şarkısını atmam hayatta hiç ağlamadım çok sevdiğim insanları kaybettim yinede ağlamadım hüznümü içime gömdüm ama artık ağlıyorum neden biliyormusunuz?
ağlamakk...çaresizlik tir..caresız ınsanlar aglamak gibi en kolay secenege yönelır.aglayınca hıc bı sey degısmıyo halledılmıyor..bı sorun varsa ne konuda olursa olsun cözüm üretmek gerekır..ağlamak değil..
boroboro;61429 wrote:ağlamakk...çaresizlik tir..caresız ınsanlar aglamak gibi en kolay secenege yönelır.aglayınca hıc bı sey degısmıyo halledılmıyor..bı sorun varsa ne konuda olursa olsun cözüm üretmek gerekır..ağlamak değil..
boro çok haklısn bırde caresız ınsanların yaptıgı tek iş sureklı susmaktır