Nizip alperen ocakları tarafından 20 mayıs 2007 pazar günü saat 10 da karpuzatan mesire alanında bir etkinlik düzenleyecek etkinlikte sürpriz sanatçıların konser vereceği belirtilirken davetlilere ikramlar verileceği öğrenildi..
Zeugma Gazetesi
05468777805
arkadaşlar bir kelime hatası yaptım hepinizden özür dilerim çok acele yazdığım için bilmeden hata yapmışım özür dilerim düzelttim (düzenlenecek yerine düzenlendi demişim )ama gazetecilerde insan hata yaparlar büyütmeye gerek yok sanırım hatayı bana özel mesaj çekerekte bildirebilirsiniz bazı fırsatçılara yem atmıyalım herkese selam
ALPEREN OCAKLARI Türk olan cüssesiyle yüzde yüz müslüman ve Allah'ın kendisine verdiği bütün enerjiyi kainat efendisi olan Allah Resulunun ruhaniyetleri emrine amade kılmış bir iman hareketi olduğunu söyledi.
Alperenler olarak her zaman yöresel ve ulusal meseleleri izleyip milletin gözü kulağı olacaklarını kaydeden Seyhan, "Gaflet ve ihanet sezdiğimizde milletin yumruğu olacağız. Milletin gücüne dayanıp milletin sözcüsü olacağız. Yüzde yüz yerli başladık, yüzde yüz yerli kalacağız. Mazluma umut zalime korku olacağız. Kızılelma nedir? İster doğuda ister batıda isterse Kafdağının ardında Alperenlerin lideri adam gibi adam Başbuğ Muhsin Yazıcıoğlu'nun bizi götüreceği yerdir kızılelma. Çünkü Hakyol nerde Muhsin Yazıcıoğlu orada
Burdan şölenimize katılan tüm basın mensuplarımıza SELİM kardesimizi özellikle tesekkur ederim hatalar hepimiz icin sorun degil haberin icerigi anlasılmıstır sölen yapılmıstır.
mustafa yıldızdoğan da 27 mayıs da gelecek gerçekten bunlar çok güzel etkinlikler alperenlerin yolu açık olsun...
Mechul kardeşimizinde bu güzel mesajı için çok teşekkür ederim...
selim kardeş insan şaşırabilir asıl erdem mevlananın dediği gibi" bir kusuru örtmekte gece gibi olmak"...
27 Mayis 2007 :Nizip/GAZIANTEP