Mıksam bey kayıplardasınızzz
Genç Muhabbet
Youtube 'den İstekLer...
Görüntülenme: …
Abi linki güncelledim. Tekrar deneyebilir misin ?nizip27700;170436 wrote:Ferhat kardeşim vermiş olduğunuz proğramı kurdum fakat, youtubeye giriyor ama istediğiniz videoyu açmıyor. Videoyu dolduruyor gibi sistem çalışıyor fakat videolar oynamıyor ve açmıyor. Yoksa eksik olan bir şey mi var ? İncelersen sevinirim....
Ellerine sağlık Ferhat kardeşim şimdi tıkır tıkır çalışıyor :D Sayende şimdi youtubeye girebiliyorum artık...
Ne demek abi işe yaradığına sevindim :)nizip27700;170577 wrote:Ellerine sağlık Ferhat kardeşim şimdi tıkır tıkır çalışıyor :D Sayende şimdi youtubeye girebiliyorum artık...
Arkadaslar youtube gırmek ıcın proğram fln kurmanıza gerek yok.sıze anlatıcağım işlemle youtube ve tum yasaklı sitelere gırebılırsınız.
masaustundekı ağpaylaşımlarıma sağ tıklayın ve ozellıkler basın. acılan pencerede yerel ağbağlantısı yazacaktır yıne sağ tıklayın ve ozellıkler basın.
simdi acılan pencerede (internet iletişim kuralları[TCP/IP]) goreceksınız ona cıft tıklayın
(Aşaşıdakı DNS sunucu adreslerini kullan) kutusunu işaretleyin
Yeğlenen DNS sunucusu: 4 . 2 . 2 . 1
Diğer DNS sunucusu: 4 . 2 . 2 . 2
yapın tamam basın. hayırlı olsun :)
masaustundekı ağpaylaşımlarıma sağ tıklayın ve ozellıkler basın. acılan pencerede yerel ağbağlantısı yazacaktır yıne sağ tıklayın ve ozellıkler basın.
simdi acılan pencerede (internet iletişim kuralları[TCP/IP]) goreceksınız ona cıft tıklayın
(Aşaşıdakı DNS sunucu adreslerini kullan) kutusunu işaretleyin
Yeğlenen DNS sunucusu: 4 . 2 . 2 . 1
Diğer DNS sunucusu: 4 . 2 . 2 . 2
yapın tamam basın. hayırlı olsun :)
[LEFT_RIGHT=""]bu klıp benden tum hemserilerıme gelsın...
daha youtube giremeyenler de mi var hayret.ben hergün rahatlıkla giriyorum...
dns ayarlarıyla oynayın.
dns ayarlarıyla oynayın.
Ne var herqun qiriyorsan marifet mi????Herkesin evinde veya internete qirme imkani yoktur.vedat bozkurt;194195 wrote:daha youtube giremeyenler de mi var hayret.ben hergün rahatlıkla giriyorum...
dns ayarlarıyla oynayın.
Ben youtube ta zerqilli birisinin sarki soylerken gordum ama adamin sesi acayip quzel ya.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.