Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Engelliler Haftası Dolayısıyla Etkinlik

Görüntülenme: …

kızılaslan tıp merkezi Üye
10-16-Mayıs Sakatlar haftası nedeniyle Nizip Gap özel eğitim Okulu rehabilitasyon merkezi ile yardımsevenler derneği Nizip şubesi ortaklaşa bir etkinlik düzenlediler. Nizip belediye düğün ve konferans salonunda saat 14 te yapılan proğram saygı duruşu Nizip Gap özel eğitim Okulu rehabilitasyon merkezi yönetim kurulu Müdürü Emin Kirişçinin yaptığı açılış konuşmasının ardından yardımsevenler derneği Nizip şubesi Başkanı Ahmet Aksoyun konuşmasında kendisininde özel sorunundan dolayı anlattığı hayat hikayesi seyircilere duygusal anlar yaşattı. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe çok sayıda vatandaş katılırken ilerleyen saatlerde gösteriler ve stand-up gösterilerinin ardından ikramlar dağıtıldıktan sonra sona erdi.
Zeugma Gazetesi
Selim Bacaksız
05468777805
başak Üye
bilgilendirdiğiniz için teşkkürler
ahmetaksoy Üye
sevgili dostlar ilginize teşekkürler
ahmetaksoy Üye
Ben de ortopedik engelliydim
17 Mayıs 2007 Perşembe 13:37
Okan Bayulgen, katıldığı söyleşi sırasında kendisinin de bir dönem engelli olduğunu söyledi.

Okan Bayulgen, katıldığı söyleşi sırasında kendisinin de bir dönem engelli olduğunu söyledi.
Okan Bayülgen, üniversite gençliğini 'engellilik' konusunda bilinçlendirmek amacıyla Koç Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Ünlü şovmen, 'Engelsiz Show; Engel Tanımayanların Buluşması 2' adlı etkinlik sırasında bir dönem kendisinin de ortopedik engelli olduğunu söyledi: 'Bacağımdaki rahatsızlık yüzünden tekerlekli sandalyeyle dolaşmak zorunda kalmıştım. Yolun üzerinde taş mı var, kaldırım yüksek mi gibi günlük hayatta hiç dikkat etmediğimiz ayrıntıların bir engelli için nasıl kabusa dönüştüğünü gördüm.'

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim