Mimar sinan mahallesine yeni yapmış olduğumuz kuran kursu ve taziye evi mahalleye ve yanıbaşındaki camiye çok yakıştı.
399
399
Görüntülenme: …
Bu ne demek şimdi ya....Yıllardır bu evler ne için kullanılıyor. Allah Allah, sabah sabah ha:mad:müslüm akpek;278394 wrote:Bu taziye evleri, sonunda ne için kullanılacak çok merak ediyorum, inşallah tahmin ettiğim şeyler olmaz da sadece halkın hizmetin de olur buralar.
İleriki dönemlerde buralar tarikatların yuvası olmasın diye çekiniyorum. Düşünsene her mahallede bir şıh:pM.KÜÇÜK;278397 wrote:Bu nen demek şimdi ya....Yıllardır bu evler ne için kullanılıyor. Allah Allah, sabah sabah ha:mad:
Orhan sen bunlardan farklısın kur bir tarikat yeminle gelirim. Yanlış bir şey yapmayacağından kesinlikle eminimOrhan Çelik;278406 wrote:Tarikat kurarsam ilk müridim Müslüm abi olacak :)))
İşte bak gördünüz mü, kesin o sarıklılardan biri bizim Mahodur.:Drasimm;278411 wrote:Ben Mimar sinanda oturuyorum dün akşam gördüm sarıklı cübbeli uzun sakallı birkaç kişi ellerini oğuşturarak yeni taziye evinin etrafında dolaşıp duruyorlardı!!!!!!!
Seninle iyi bir ikili olacağımız kesin.müslüm akpek;278412 wrote:Orhan sen bunlardan farklısın kur bir tarikat yeminle gelirim. Yanlış bir şey yapmayacağından kesinlikle eminim
Çok değil, 2 güne kalmaz yangın varrrrrr diye avazın çıktığı kadar bağırıp üstünü başını yırtarak daşbaşa doğru kaçarkenki resimlerin sosyal medtada patlar.:DOrhan Çelik;278420 wrote:Seninle iyi bir ikili olacağımız kesin.
müslüm akpek;278394 wrote:Bu taziye evleri, sonunda ne için kullanılacak çok merak ediyorum, inşallah tahmin ettiğim şeyler olmaz da sadece halkın hizmetin de olur buralar.
Daşbaşa ancak mangal yapmaya gideriz, açtık mı buz gibi biralarıda gel keyfim gel. Pardon 2 ayran diyecektim :D:DM.KÜÇÜK;278422 wrote:Çok değil, 2 güne kalmaz yangın varrrrrr diye avazın çıktığı kadar bağırıp üstünü başını yırtarak daşbaşa doğru kaçarkenki resimlerin sosyal medtada patlar.:D
Neme lazım hizmetler güzel, yiğidi öldür hakkını yeme. Ama biraz da okul açın be kardeşim.benbaskan;278613 wrote:öncelikle yapılan güzel işler için belediyemize teşekkürlerimi sunuyorum.... inşallah devamı gelir nizip daha yaşanılası yer olur...
diğer taraftan olay nerden nereye gelmiş eğer ki bu konu ile farklı düşünceleriniz varsa bir başlık açın öyle yazın konu arada kaynamasın ammiiiii özellikle sen kulp takıyorsun milletin öyle düşüneceği yoksa da düşünüyo bak. benimde aklıma gelmedi değil yani ben de birine şıh olabilirim... :):D
Nizipteki okullar bir çok ilde yok, sanırım 6 tane anadolu lisesi 1 tanede fen lisesi var + MYO.Senin derdin üzüm yemek değil, bağcıyada gücün yetmiyor yalancı pehlivanlar gibi ortada dolanıyorsun işte.müslüm akpek;278614 wrote:Neme lazım hizmetler güzel, yiğidi öldür hakkını yeme. Ama biraz da okul açın be kardeşim.
myo + eğitim fakültesi var abi... :):)M.KÜÇÜK;278629 wrote:Nizipteki okullar bir çok ilde yok, sanırım 6 tane anadolu lisesi 1 tanede fen lisesi var + MYO.Senin derdin üzüm yemek değil, bağcıyada gücün yetmiyor yalancı pehlivanlar gibi ortada dolanıyorsun işte.
Buda Müslüm abiye kapak olsun:)benbaskan;278643 wrote:myo + eğitim fakültesi var abi... :):)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.