ayıp oluyor ama heryerd e sen karşıma cıkıyorsun bak şimdi yanlış anlaycaklarr.. git başımdan yaa manyakmısın senn ben bu aralarr kimseyi düşünmüyorumm hadii başka kapıyaa:DDD hem ben osmanlı parkınaa gittiim D:DKaraBurak!;58987 wrote:Genco aç karnını doyurdun da bu kaldı:D
Basından Nizip Haber
Aile bölümü var ama siz bekarlar içinde ayrı bölüm var,canınızı sıkmayın.
Osmanlı parkı cafeteryası faaliyete geçti.
Görüntülenme: …
iyi etmişsin;)
tama yaa yeterr bırak peşimii :DD
seni davet eden benim tabi ki benden sin ne zaman gidiyoruz kahve içmeyeNizip güzeli;58976 wrote:valla ben öğrenciyim .kahve falan alacak param da yok ..yaaaa ...ama sendense bilemiyorummm
noldu kardeş ayagına mı bastım ayagımı cekimde rahat ol birazahmet mesut;58736 wrote:LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MİKKKKKKKSAM
öğrencilere beleşmiş.. tabi bir cay ictikten sonra parasıylan öğrenci kimlik kartlarınızı yanınızda getirmeyi unutmayınn :DDNizip güzeli;58976 wrote:valla ben öğrenciyim .kahve falan alacak param da yok ..yaaaa ...ama sendense bilemiyorummm
NİHAYET CAFE ACILDI COK SEVİNDİM GERCEKTEN AMA DAMSIZ GİRİLMEZ DİYORLAR ORHAN ABİ DOĞRU MU?:)
HaYırlı olsun... Nizip Halkı hak ediyor... (Lütfen Konuyu dagıtmayaLım)
C.ALİ KONUYU ÇOK CİDDİYE ALIYOSUN İLGİNE TŞKLER
valla bencede öğrenci kimliklerimizi getirelim .sonra miksam parayı ödemezse ortada kalıp rezil olmayalım de mi? :) :)GencOoO;58999 wrote:öğrencilere beleşmiş.. tabi bir cay ictikten sonra parasıylan öğrenci kimlik kartlarınızı yanınızda getirmeyi unutmayınn :DD
ayıp ediyorsun Nizip güzeli sen merak etme ben parayı da veririm sıonra da gider dondurma yeriz hehe :):)Nizip güzeli;59059 wrote:valla bencede öğrenci kimliklerimizi getirelim .sonra miksam parayı ödemezse ortada kalıp rezil olmayalım de mi? :) :)
HAYIRLI OLSUN.BİR AKŞAM GİDERİZ. BU ARADA BU KAFE BİRÇOK ARKADAŞA NEDEN OLMUŞ
a_Lee;59020 wrote:NİHAYET CAFE ACILDI COK SEVİNDİM GERCEKTEN AMA DAMSIZ GİRİLMEZ DİYORLAR ORHAN ABİ DOĞRU MU?:)
Aile bölümü var ama siz bekarlar içinde ayrı bölüm var,canınızı sıkmayın.
ABI HAYIRLISI ILE ORAYA GELELIMDE ICERIZ INSALLAH
ee Nizip güzeli ne zaman gidiyoruz osmanlı yaNizip güzeli;59059 wrote:valla bencede öğrenci kimliklerimizi getirelim .sonra miksam parayı ödemezse ortada kalıp rezil olmayalım de mi? :) :)
ALLAH HAYIRLARA VESİLE ETSİN (AMİN).........
vATANA millete hayırlı ugurlu olsun...
hayırlı olsun....yazın artık serserilerden uzak olursa tadını çıkarırız inşallah...
3 VARDİYA ÇALIŞAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ VE SÜREKLİ ORADA HAZIR BULUNAN POLİS EKİPLERİ VARDIR,O KONUDA HERHANGİ BİR SIKINTI YOK.
öylede abi polis ekipleri bişey yaptıklarını ben hiç görmedim o kadar motorla geçenler var bişey yapmıyorlar bir insanın işi olur ordan bir kez geçer ama bunlar daima geçiyorlar ve bunu gören polis ekipleri bişey demiyorOrhan Çelik;59669 wrote:3 VARDİYA ÇALIŞAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ VE SÜREKLİ ORADA HAZIR BULUNAN POLİS EKİPLERİ VARDIR,O KONUDA HERHANGİ BİR SIKINTI YOK.
Seyir halindeki araçlar ve motorsikletler herhangi kaza olay vs bir durum olmadan polis ne yapabilirki,haftada bir uygulama adı altında ehliyet ve plaka sorgulaması yapabilir ancak.
Evet sadece bunu yapabilir peki oradan geçen araçlılar kim yine biz değilmiyiz biz toplum olarak böyle şeyleri göz ardı etmesek bu sorunlar yaşanmayacaktır
valla ben hep ordayımmiksam14;59561 wrote:ee Nizip güzeli ne zaman gidiyoruz osmanlı ya
seni hiç göremedik sen beni tanıyorsun ama ben seni pek tanımıyorum bi gün yanıma gelirsin tanıtırsın kendiniNizip güzeli;60330 wrote:valla ben hep ordayım
zaten Nizipte herkes akşam uzerı ve aksam yemekten sonra orada kendını bılende bılmeyende park çok guzel ama kendını bılomeyen bazıları tarafından aileler çok rahat oldukları sayılmaz yuruyus parkurunda kendını bılmezler uzerılerındekılerı çıkarıp kosuyorlar orada yuruyen ve bunu goren aileler sureklı bundan rahatsız oluyorlar bunada bır onlem alınsa daha uzel olacak yanı aıleler aksamları bıraz temız hava almak ıcın gıdıyorlar bunları gorunce rahatsız olmamaları mumkun ınsallah yakında beledıyemızde buna bır care bulur bundan emınız
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.