admin;57187 wrote:Arkadaşlar minübüs kiralıyoruz.
Nizip'den hareket edecekler için Gidiş geliş ücreti kişi başı 100 Ytl'dir. Gidecek arkadaşların saat 17:00 a kadar bana bildirmeleri gerekiyor.
Aksi halde birkaç arkadaş bir taksi ile gideceğiz.
Sevgili Admin abimiz,
Eskişehir'deki organizasyona katılanları açıklarmısınız,
Minibüste kimler olacak.
kaçta hareket edeceksiniz, yaklaşık kaçta varacaksınız.
saldiray27;57213 wrote:Ben zaten eskişehir deyim...ne kadar mutlu oldum anlatamam...çok güzel vakit geçircez burda inşallah...sınavlarım da bitiyoo...mutluyummmmmmmm...
Mustafa oradaki diğer öğrenci arkadaşlarınıda görmek arzu ediyoruz.
Arkadaşlar bu işlem bir günde mi gerçekleşti bu gün okudum ve hareket bu akşam üzldüm doğrusu önceden haberdar olabilseydik bizde bir çaresine bakardık ama neyse gönlümüz sizinle yolunuz açık olsun....
sevgili Nizip.com üyesi dostlarım.ilk defa sizinle beraber değilim.bunun içinde ,çok özgünüm.inanın canım giti,olaya vukuf olan derviş baba biliyor.bu nedenle hepinize hayırlı bir kavuşma diliyor.hepinize kucak dolusu sevgiler.
Saat 03.05 eve ancak girebildim.Toplantı tahminimin de ötesinde çok güzel ve verimli geçti.İstanbuldan 2 araba,bursadan 1 araba,Nizip'ten bir araba ve bir minübüs dolusu insan Eskişehir'deki dostlarımızın karşılamasıyla muhteşem bir kurultaya dönüştü.Bol bol hasret giderdik.Çok güzel anılar bıraktık.Organizasyonda emegi geçenlere ve özellikle Eskişehir'de bizleri misafir eden dostlarımıza candan teşekkür ediyoruz.Aksoy'un eksikligini ve coşkun'nun yokluğunu çok hissettik..Toplantıya telefonla katılan Bekir Şen'i unutmadık tabiki.....