Konferansa, Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü, Nizip Ticaret Odası Başkanı, Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Nizip Eğitim Fakültesi ve Nizip Meslek Yüksekokulu ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç Adana Haber01.com
2- Üniversitemiz etkinlik yapıyor bütün halk davetli acizane bende gidiyorum katılanlar Kaymakamımız da dahil olmak üzere 40-50 yetişkin, 100-150 lise öğrencisi, 100-150 ilkokul öğrencisi
Bekir bey çıktı karşısındakiler hep çocuk 15-20 dk konuştu ve indi keşke salon dolu görünsün diye o çocukları getirmeseydiler küçük bir yerde yapılsaydıda o adama mahcup olmasaydık
fikrim şudur ki Nizip halkı iş saatinde yapılan programlara ilgi göstermiyor ekmek derdinde...
üniversitemiz faaliyet yapıyorum demesin gece yapılmalı bunlar ta istanbullardan çok değerli şahsiyetler geliyor yazık harcanan paralara...
Yıllardır anlatmaya çalıştığımız şeyleri Mustafa özetlemiş, Nizip'ten çıkmış Bekir Okan gibi çok değerli hemşerilerimiz var ama ne yazık ki değerlendiremiyoruz, daha doğrusu Nizip halkına bazı şeyleri anlatamıyoruz, gelişmek bizim için hayal oldu, 130 bin nüfuzlu Kastamonu'ya gidip bir bakın 120 bin nüfuslu Nizip'e bir bakın , üniversite bile bu gelişmeyi sağlayamıyor.