17. 18 ve 20. dönem Anavatan Partisi'nden GaziantepMilletvekilliği görevini başarıyla yürüten Ünal Yaşar, Ankara'da tedavi gördüğühastanede hayatını kaybetti.
Aslen Nizipli olan 71 yaşındaki Ünal Yaşar, yakalandığıamansız hastalığı dolayısıyla bir süredir tedavi görüyordu.
Tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde dün akşam anidenfenalaşan Ünal Yaşar, yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
1942 Yılında Nizip'te doğan ve Anavatan Partisi'nden 3 dönemMilletvekilliği görevini yürüten Ünal Yaşar, evli ve 2 çocuk babasıydı.
Nizipliler tarafından oldukça sevilen ve yakınlarının"Dünyanın En Güzel Gülen Adamı" olarak tanıdığı Ünal Yaşar'ın, 25 Mart 2013Pazartesi günü Nizip Asri Mezarlığında defnedileceği belirtildi.
25/03/2013 12:00 öğle namazına müteakip defnedilecektir.
Basından Nizip Haber
Ünal Yaşar'ı Kaybettik
Allah Rahmet Eylesin
Allah rahmet eylesin seveni boldu.
Neyse.. ben birşey yazmayayım..
Sanada kimseyi beğendiremedik yaxxhidayet;274719 wrote:Neyse.. ben birşey yazmayayım..
mekanı cennnet olsun.....
Her ne olursa olsun , ölen bir müslümanın ardından böyle yazılmaz, içinden bir şey yazmak gelmiyorsa yazma pas geç , neden böyle yazdın Hidayet ??xxhidayet;274719 wrote:Neyse.. ben birşey yazmayayım..
Allah rahmet eylesin , birlikte bir yurtdışı gezimiz olmuştu ...mekanı cennet olsun , yakınlarının başı sağolsun..
C.allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun...
Rahmetli babam parası yetmediği için beni Üniversiteden alacağı zamanlardı. Son çare O malum partinin il başkanı olan müteveffanın yanına gitmiş derdimi anlatmıştım. "Hem Ankara da memur olur çalışır, Eskişehir de okuluna devam edersin" demişti. Dünyalar benim olmuştu...elime bir mektup vermişti "Ankara git, dediğim müdüre bu mektubu ver sana Tarım bakanlığında memurluk var." demişti. 1991 genel seçimlerine bir hafta kala.. zor bela borç parayla Ankara ya dediği adamın yanına gitmiştim. Çok sayın Genel Müdür makamına gelen kadar 2 gün param olmadığı için sokakta yatmıştım. Adam makamına geldiğinde bir bana, bir de mektuba bakmıştı..Ve benimle alay eder bir hitapla. "Bu mektubu sana kim verdiyse seninle dalga geçmiş..Bu siyasiler böyle işte.. Dön köyüne.. " Döndüm köyüme..Sonrası malum tahsil hayatım bitti.. sonra da Yüksekova ya askere gittim Yine müteveffa Mustafa Taşar'ın yanında gördüm bir iki kendisini. Olayı hatırlattım.. Nedenini sordum. Cevap almadım tabi... Vazgeçmedim..Alacağım cevabımı.. İyiki ahiret var.. iyi ki..makin;274729 wrote:Her ne olursa olsun , ölen bir müslümanın ardından böyle yazılmaz, içinden bir şey yazmak gelmiyorsa yazma pas geç , neden böyle yazdın Hidayet ??
Evlat ben olsam böyle yapmazdım ölmüş gitmiş , kul hakkı hesabını huzurda verecek, affetmek bir erdemdir.
Beynindeki tümör nedeniyle bir süredir tedavi gören ve cumartesi günü vefat eden eski ANAP Milletvekili 71 yaşındaki Ünal Yaşar, memleketi Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde toprağa verildi
Devami...
Beynindeki tümör nedeniyle bir süredir tedavi gören ve cumartesi günü vefat eden eski ANAP Milletvekili 71 yaşındaki Ünal Yaşar, memleketi Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde toprağa verildi.
Devami...
NİZİP VEFAT EDEN ESKİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ TOPRAĞA VERİLDİ VEFAT EDEN ESKİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ... - Beynindeki tümör nedeniyle bir süredir tedavi gören ...
www.sondakika.com/.../haber-nizip-vefat-eden-eski-gaziantep...
Kaynak...
Merhuma Allah'tan Rahmet Dilerim Mekanı Cennet Olsun.
Allah rahmet eylsin.Ailesine sabirlar dilerim.
Allah rahmet eylesin.
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süre tedavi gördüğü AnkaraGüven Hastanesi'nde 22 Mart Cuma günü hayatını kaybeden ve 3 Dönem AnavatanPartisi Gaziantep Milletvekilliği yaparak parlamentoda görev alan Ünal Yaşar, Nizip'tetoprağa verildi.
Cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul eden Ünal Yaşar'ınağabeyi ve aynı zamanda eski Devlet Sanatçısı olan Nejdet Yaşar, katılanlarateşekkür etti.
Yaşar'ın cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenazenamazı sonrasında Nizip Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Milletvekili Ünal Yaşar'ın yakınları, dostları vesevenlerinin yanı sıra cenaze namazına; Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz,Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Nizip Belediye BaşkanıHacı Fevzi Akdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, İlçe Müftüsü Dr.Mustafa Genç ve çok sayıda kişi katıldı.

Allah c.c rahmet etsin...
allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin, beraber Ankara'dan Gaziantep'e beraber yolculuğumuz olmuştu, çok değerli bir insandı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.