Sizde rahatsız değilmisiniz bu görüntüden hangisimi.. ? Bizim ev NİZİP in en uç noktasında denilebiliri yani yerleşim ordan sonra hemen hemen bitiyor.Altınbaş Lisesi'nin karşısı malumunuz orada boş alan ve tarla çok.Bu da özelilkle yaz aylarında ve de akşamları arkadaşları ile eğlenmek isteyen alkol bağımlılarının vazgeçilmez uğrak noktası oluyor. Bir miktar alkol aldıktan sonra şuurlarını kaybederek müziklerin sonsesini açmaları,bağırmaları hatta birbirlerine yaptıkları iğrenç küfürler bile evlerimizin içinden rahatlıkla duyuluyor tabiki.Yani biz kimsenin eğlencesine ve bağımlığına bir şey demiyoruz zaten o hakkımızda yok insan hür iradesi ile istediğini yapabilir ama bunun başka yolu yokmu. Yani aileler rahatsız edilmeden daha doğrusu çevreye huzursuzluk vermeden bunu gerçekleştiremezlermi.Aceba bu konuda yetkillierimizin yapabileceği bir şey varmı? Şahsen ben kendi adıma ailemle evde otururken bu manzaradan çok rahatsız oluyorum
Sorunlarımız Önerilerimiz
SİZDE zeytinlikte Alkol alanlardan RAHATSIZ DEĞİLMİSİNİZ?
Görüntülenme: …
haklısın yılmaz kardeşim. Bunun çözümü sıkı emniyet kontrolunden geçer
Demek ki rahatsız değilmişsiniz
çok rahatsızız buna acilen bir önem alınması lazım
Bizde onu bekliyoruz abi
Emniyet müdürümüze durumu iletiriz inşallah.
İnşallah abi gerçekten çok çirkin ve hiç hoş olmayan görüntüler yaşanıyor özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde evi o civarda olanlar daha iyi bilir biz gece kardeşimizi markete göndermeye korkuyoruz
Abi çok güzel olur özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde hiç hşnut kalınmıyacak bir görüntü ve çirkin sesler çıkmaya başlıyor
işi emniyete havale edip bir köşeye cekilmek işin en kolayı gelin emniyet vatandaş el ele hareket edelimde sorunu kalıcı olarak cozelim
Belediye başkanı eski parkları yıkıp çevre düzenlemesi yapıp bekçiteye koyunca . Halka açık bir hale getirdi bu garibanlarda mekansız kaldı:)
ee orhan abi bu işe de el atarsa Nizip de artık isyan mı çıkarırlar bu içen arkadaşlar:)
ee orhan abi bu işe de el atarsa Nizip de artık isyan mı çıkarırlar bu içen arkadaşlar:)
bu konu üzerinde en fazla durması gereken emniyet müdürümüz HAYRİ CEYLAN bey ekipleri bir hafta boyunca uygulama yapılsa konu çözülecektir.YENİ bir konu derseniz belediyenin halkın hizmetine sundugu mesire alanlarında içki içilmesi hususunda neler yapılabilir
emniyet vatandaş elele tamam iyi hoşta, vatandaş napsın kardeşim zeytinliğe gidip içki içen tinercilerlemi uğraşsın. vatandaşı elinden bi kaza çıkacak hürraaa karakola. zaten emniyetimizin yetkileri kısıtlıyken bişey yapamazken vatandaş napabilirki?
vatandaş zeytinlige gidip içmesin içenleride şikayet etsin polisimizde ara sıra kontrole gider vb herkesin vijdanı kendi polisidir polis vijdanı olmayanların karşısındadır
Doğru bizde kime gelip burda kimseye huzursuzluk vermesin diyoruz ama olmuyor ben gün ve gün artma görüyorum ama kısıtlama yok
Ulan ne ediyosan git, evinde dört duvar arasında yap. Ortalıkta yapıpta kendinizi millete karşı neden küçük düşürüyorsunuz.Rabbim bu gibi insanları ıslah etsin ne diyelim.Allah bunlarıda selamete erdirir inşallah tez zamanda
Ya eğlenmek iyi güzelde tarlada içmenin ne zevki olabilir orasını anlayamadım ben...Ya neden evlerin fln olduğu yerde içiyorsunuz ki...Bence zararınız kendinize olsun diğer insanlara değil...Çok ayıp yaptıkları...
Vallahi Arkadaşlar Ne Yaparsak Yapalim Içmek Istiyen Kendine Yeni Bir Mekan Bulur
Valla Orhan Abi Emniyet Müdürüne şimdik Mi Bildiriyorsunuz?tamam Sizinle Alakali Bişe Değilde Hepsi Emniyette Bitiyor..aslinda Emniyet Sorumsuz Davraniyor...bi çok Polisler Iş Saatinde Gidip Cafelerde Oturup Sohbet Etmesini Biliyorlar Ama Nerde Gidip Kontrol Edilsinnnnn...çözüm Gerek çözümmmm....herşey Nizip Içinse Bekliyoruzzzzzzzz Ozaman
Kolay Gelsinnnnnn
Kolay Gelsinnnnnn
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.