Nizipden Fotograf ve Videolar

Dikkat ettinmi hepsi bizim tayfa :)
Onlar dönmeyi düşünmediler..çanakkale şehitleri anısına
Görüntülenme: …
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU
Eski medya için oynatıcı bulunamadı. Özgün kaynağı aç
Kaynak...
Kaynak...
Hocam..emeği geçenlerden Allah razı olsun..
Çok emek verilmiş inşallah bazılarına bir şeyler anlatabilmişsinizdir.
müslüm akpek;274519 wrote:Çok emek verilmiş inşallah bazılarına bir şeyler anlatabilmişsinizdir.
Dikkat ettinmi hepsi bizim tayfa :)
Çanakkale Zaferinin 98. Yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü"etkinlikleri kapsamında Nizip Engelliler Derneği tarafından, "Onlar GeriyeDönmeyi Hiç Düşünmediler" adlı tiyatro gösterimi yapıldı.
Nizip Belediyesi Nikâh ve Konferans Salonu'nda düzenlenentiyatro gösteriminde engelli ve dernek üyelerinden oluşan grup tarafındangösterime konuldu.
Çok sayıda davetlinin izlediği ve duygulu anların yaşandığıtiyatro gösterimini Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdurezzak Pamuk, dernekyönetimi ve çok sayıda davetli izledi.

Nizip Belediyesi Nikâh ve Konferans Salonu'nda düzenlenentiyatro gösteriminde engelli ve dernek üyelerinden oluşan grup tarafındangösterime konuldu.
Çok sayıda davetlinin izlediği ve duygulu anların yaşandığıtiyatro gösterimini Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdurezzak Pamuk, dernekyönetimi ve çok sayıda davetli izledi.
NİZİP ENGELLİLER DERNEĞİ'NDEN TİYATRO GÖSTERİMİ
Kaynak...
Kaynak...
Harikasınız sonuna kadar izledim, emeği geçen herkesi kutlarım. Bu arada seyirciler dikkatimi çekti yediden yetmişe her yaştan insan var çok sevindim.
Benim en çok merak ettiğim konu Çanakkale'de şehit olan Nizip'liler kimler bu konuda bir çalışma yapıldı mı acaba.
Müslüm Abi güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Çanakkalede şehit olan Nizip'liler demişsiniz bu konuda gecen gün halk eğitim merkezinde Ticaret Lisesinin düzenlediği bir slayt vardı . Nrt Haber gösteriyodu ama detay konusunda bilgimiz yok.
Bu slaytı da burada yayınlayamazmıyız acaba.
Evet slaytı atabilir misiniz buraya?
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.