TEK YOL DEVRİM de :D
Basından Nizip Haber
Aslında bilmiyorsunuz kominizm = islam inceleyin bakın aynı şeyleri savunuyor.:D
Hah haaaa bilmediğin ne kadar ortada, kominizm de mal mülk olmaz herşey eşit paylaştırılır ve herşey mecburen helaldir, çünkü haram yolla kazanan kazandığını saklayamaz ki.
Evlat kominist görünenlerden bahsetmiyorum, kominizmin ne olduğunu anlatıyorum.
Görüyoruz dünyadaki kominizm ile yönetilen ülkeleri hepsi refah içerisinde yaşıyorlar, maşallah maşallah...Şimdi Türkiyeye kominizim gelsin desek başta sen vermessin malını mülkünü;):D
evet gönderdin hatta biraz zor oldu ama bugün aldım.eğer başka gönderdinse ondan haberim yok.içinden usb çıktı 2 tane
Ya bu hatun milletini memnun etmek ne zor işmiş arkadaş?!..:confused:
kesin diyeceğin şey yine belden aşağıdır...
Bu çocuğa biraz terbiye vereyim ben, tez yıkın şunu 39 deynek, yani falaka.:D
14 Şubat Sevgililer Günü Hazırlığı
Görüntülenme: …
Tek yol islam :)
M.KÜÇÜK;273055 wrote:Tek yol islam :)
Aslında bilmiyorsunuz kominizm = islam inceleyin bakın aynı şeyleri savunuyor.:D
yaşasın halkların kardeşliği!..kahrolsun bozuk düzen!..
Asıl sen bilimiyorsun, 1. örnek islam servete zenginliğe, mülk edinmeye karşı değilidir bilakis helal yoldan teşvik eder. Ama kominizmde bu olmaz olmasıda mümkün değildir;)müslüm akpek;273057 wrote:Aslında bilmiyorsunuz kominizm = islam inceleyin bakın aynı şeyleri savunuyor.:D
"Solcu-komünist" geçnipte plazalar da.. villalarda yaşayanları saymazsak, o da doğru ;):rolleyes::rolleyes::eek:M.KÜÇÜK;273063 wrote:Asıl sen bilimiyorsun, 1. örnek islam servete zenginliğe, mülk edinmeye değilidir bilakis helal yoldan teşvik eder. Ama kominizmde bu olmaz olmasıda mümkün değildir;)
M.KÜÇÜK;273063 wrote:Asıl sen bilimiyorsun, 1. örnek islam servete zenginliğe, mülk edinmeye değilidir bilakis helal yoldan teşvik eder. Ama kominizmde bu olmaz olmasıda mümkün değildir;)
Hah haaaa bilmediğin ne kadar ortada, kominizm de mal mülk olmaz herşey eşit paylaştırılır ve herşey mecburen helaldir, çünkü haram yolla kazanan kazandığını saklayamaz ki.
xxhidayet;273067 wrote:"Solcu-komünist" geçnipte plazalar da.. villalarda yaşayanları saymazsak, o da doğru ;):rolleyes::rolleyes::eek:
Evlat kominist görünenlerden bahsetmiyorum, kominizmin ne olduğunu anlatıyorum.
ha hahahahaaaaaymış :mad:müslüm akpek;273076 wrote:Hah haaaa bilmediğin ne kadar ortada, kominizm de mal mülk olmaz herşey eşit paylaştırılır ve herşey mecburen helaldir, çünkü haram yolla kazanan kazandığını saklayamaz ki.
Görüyoruz dünyadaki kominizm ile yönetilen ülkeleri hepsi refah içerisinde yaşıyorlar, maşallah maşallah...Şimdi Türkiyeye kominizim gelsin desek başta sen vermessin malını mülkünü;):D
Kominizm yok artık, istesekte gelmez.
Tabi tabi:o:Dmüslüm akpek;273083 wrote:Kominizm yok artık, istesekte gelmez.
sevgilisi olan olmayan herkesin 14 şubat sevgililer günü kutlu olsun...
zahmet etmeyin tektaş falan istemem,makyaj takımından da vaz geçtim.
sadece eve gitmek dinlenmek istiyorum bu sevgililer gününde:(
ya bu kadar olur kargo gönderdik ya..;):)busenaz;273094 wrote:sevgilisi olan olmayan herkesin 14 şubat sevgililer günü kutlu olsun...
xxhidayet;273095 wrote:ya bu kadar olur kargo gönderdik ya..;):)
evet gönderdin hatta biraz zor oldu ama bugün aldım.eğer başka gönderdinse ondan haberim yok.içinden usb çıktı 2 tane
Ne bekliordun.. 1 TB Hard Disk mi?..:obusenaz;273097 wrote:evet gönderdin hatta biraz zor oldu ama bugün aldım.eğer başka gönderdinse ondan haberim yok.içinden usb çıktı 2 tane
Ya bu hatun milletini memnun etmek ne zor işmiş arkadaş?!..:confused:
hahaaaaaa çok güzel
ya sana bi şey dicem:p:p:DM.KÜÇÜK;273102 wrote:
xxhidayet;273153 wrote:ya sana bi şey dicem:p:p:D
kesin diyeceğin şey yine belden aşağıdır...
busenaz;273162 wrote:kesin diyeceğin şey yine belden aşağıdır...
Bu çocuğa biraz terbiye vereyim ben, tez yıkın şunu 39 deynek, yani falaka.:D
Bunu nerden çıkarttın ki?!..:confused::confused:busenaz;273162 wrote:kesin diyeceğin şey yine belden aşağıdır...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.