Basından Nizip Haber
İşte bir devrimci:D
haklısın valla küçük abim.
ah ulan ahhh ne bir çiçek alanım oldu,ne de kuyumcudan bi parça bişey,helede tek taş alanım hiç olmadı.oy ben öleyim oyyyyyyyy
biraz küçüğü yok mu?
14 Şubat Sevgililer Günü Hazırlığı
Görüntülenme: …
Dünya genelinde her yıl 14 Şubat günü kutlanan sevgililergünü için yapılan hazırlıklar tamamlandı. Hediyelik eşyalar ise tezgâhlarda rengârenkolarak satışa sunulurken, İlçe merkezinde gümüş takı satan ve çiçekçilerdehareketlilik şimdiden başladı. Yeni ürünler ve farklı modeller getiren gümüştakı satan esnaflar sevgililer gününe özel farklı modeller getirdiklerinisöyleyerek bu yılda özellikle tek taş yüzük ve kolyelerin rağbet gördüğünü vebu yıl beklentilerinin yüksek olduğunu belirttiler. Çiçekçilerde, sevgililergününe özel gül, karanfil ve çeşitli çiçekler getirdiklerini ve bu yılvatandaşın her isteğine karşılık vereceklerini söylediler.

Maho evlat admin sitede kim varsa özellikle Osman sevgilinize ne hediye alacaksınız.:D
benim sevgilim yok,olsaydı bir şeyler düşünürdüm:D:D:pmüslüm akpek;272921 wrote:Maho evlat admin sitede kim varsa özellikle Osman sevgilinize ne hediye alacaksınız.:D
Kanka aynen dediğin gibi hahaaaa
İşim olmaz babacım..
Kahrolsun Amerika Emperyalizmi ve onun kapitalist uşağı bu tip sömürgeci günleri!!..
Kahrolsun Amerika Emperyalizmi ve onun kapitalist uşağı bu tip sömürgeci günleri!!..
xxhidayet;272941 wrote:İşim olmaz babacım..
İşte bir devrimci:D
Babamın yolu.. devrimin yolu...müslüm akpek;272942 wrote:İşte bir devrimci:D
bir sevgilim bilem yok bana hediye alacak :(
busenaz;272967 wrote:bir sevgilim bilem yok bana hediye alacak :(
;)Kahrolsun Amerika Emperyalizmi ve onun kapitalist uşağı bu tip sömürgeci günleri!!..
14 Şubat dünya çiçekçiler ve kuyumcular günü :)
M.KÜÇÜK;272977 wrote:14 Şubat dünya çiçekçiler ve kuyumcular günü :)
haklısın valla küçük abim.
ah ulan ahhh ne bir çiçek alanım oldu,ne de kuyumcudan bi parça bişey,helede tek taş alanım hiç olmadı.oy ben öleyim oyyyyyyyy
taşın büyüğü ,ilgi karikatürde verildi zaten..başka bir şey dile ;)busenaz;272992 wrote:haklısın valla küçük abim.
boncuk cıncık dileyim,makyaj takımı olabilir mesela
ya tamam göndeririz.. ağlama..gel sen de nizip buluşmasına dürüm yedirelim.;)busenaz;272996 wrote:boncuk cıncık dileyim,makyaj takımı olabilir mesela
inek keserseniz gelerim...bu arada makyaj takımı uyduruk olmasın bi zahmet.markalı kaliteli bişey olsun.alerji yapıyo rimel özellikle...
Senin canın sağolsun..;)busenaz;272998 wrote:inek keserseniz gelerim...bu arada makyaj takımı uyduruk olmasın bi zahmet.markalı kaliteli bişey olsun.alerji yapıyo rimel özellikle...
Günah kızım günah makyaj yapanın yaptığı yerler cehennemde yanacak bilmiyormusun.
Buyur kardeşim istediği tek taş olsun,sana kurban olsun bütün tektaşlar:D:D:pbusenaz;272992 wrote:haklısın valla küçük abim.
Hah haaaa alemsin kanka ya.
çok sağolasın abim de bu tek taş çok büyükk :)M.KÜÇÜK;273008 wrote:Buyur kardeşim istediği tek taş olsun,sana kurban olsun bütün tektaşlar:D:D:p
biraz küçüğü yok mu?
Yok be kardeşim, küçüğü de bize yakışmaz zaten...:)
Bu taş baş yarar dikkat
"kahrolsun kapitalizm" dicem ama onu dün söylemiştim.:p
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.