müslüm akpek;273455 wrote:Ramo gel biz bu buluşmayı Çatalca çiftliğe alalım, ormanda telef olacağız, çiftlikte her imkan var. Kap kacak hiçbir şey taşımayacağız hatta orada kuzu da var.
M.KÜÇÜK;273457 wrote:Hocanın hakkı eline geçsin ölü ister cennete ister cehenneme gitsin,bizim için Ramonun evi çatalcadaki çiftlik,Güngörendeki dernek hiççç farketmez haacılar...Fatih hocamdan ben elimizi sıcak sudan soğuk suya sokmayacağız nasılsa:)
M.KÜÇÜK;273515 wrote:Tarhanla görüştüm proğram şu; Biz fatih abiyle cuma akşamı kabataşa geliyoruz, müslüm abi bizi alıp güngörene getirecek oradan müslüm abiyle veya oktayla tarhana gideceğiz orada gece çiyköfte var, akşam Tarhanda kalacağız sabah kalkıp Çatalcaya gideceğiz günü orada geçirdikten sonra cumartesi akşam dağılırız... Ben Güngörene geleceğim pazar sabahıda dernekte kahvaltıyı yaparız öğleden sonrada ver elini Bursa...Cuma akşamı Tarhanda kalmak isteyenlere gece fıkra şenliği olacak gülmekten tansiyonu düşenlerede sade limonlu beyaz gazoz ikram edilecek yat saati belli değildir ona göre...:) Eklemek isteyen varsa ilave etsin, Rüsteme bir çay borcumuz var ama bu seferde yetişmez sanırım...
Ramazan Tarhan;273531 wrote:la ikide bir tarhana deyip durma...doğrusu "tarhan'a" şeklindedir. :)
Ülen sadece bir yerde Tarhana demişiz sende bizimi yemeye çalışıyorsun,bahtsız bedevi Tarhan efendi:p:)