Tarihini Eba Müslümin torunları olarak boy gösteren Nizip.com halkı
atalarının izinden giderek Kuzu yeme oprasyonlarına devam etmektedir.
Kuzulardan sorumlu Komutan
Eba Müslimin Torunu Müslüm Ammi
yeniden kolalrını sıvayarak
Ayran Beylerinden Ramazan Müslimin bu işe el atmasını ummaktadır.
Orhan Gazi nin emaneti Bursaya ve Fatih Müslimin konaklama Komutanı
olması
Mahmut Müslimin yapacağı ekmek vs tedariklerle
ayrı bir önem kazanacağı
düşündüğümüz seferin
hangi tarih ve katılım yapacak Müslüm Oğullarının ismini rica ediyoruz.
Nizip Tanışıyor Tartışıyor
Tarihi Nizip.com kuzu operasyonu
Heeeeyyyttt beeeee.. kim tutar bizi! :D:D:D:D
Ekmekle iş bitiyorsa size bir fırın ekmek getiririm ben :)
..
Ben bu konuyu görmemezlikten mi gelsem acaba.
''Hımm, ahiret işlerine biraz ara verelim diyorsun ha :)
Bak şu işi istanbulda yapalım Cumartesi kuzu,Pazar günüde dernekte kahvaltı bedavaya gelir hemde arkadaşları hemşerileri ziyaret etmiş oluruz.:)''
Bu konu hakkında ben karar veremiyorum İstanbul diyoruz Bursa Nizip olmaz diyor Bursa diyoruz İstanbul olmaz diyor Nizip diyoruz Nizip dışından kimse gelmiyor, bir arasını bulamadık gitti.
bu durum en çok bana yarar...gene yırtacam bu işten...tüm olumsuzluklara kıs kıs gülüyorumm :)müslüm akpek;272058 wrote:''Hımm, ahiret işlerine biraz ara verelim diyorsun ha :) Bak şu işi istanbulda yapalım Cumartesi kuzu,Pazar günüde dernekte kahvaltı bedavaya gelir hemde arkadaşları hemşerileri ziyaret etmiş oluruz.:)'' Bu konu hakkında ben karar veremiyorum İstanbul diyoruz Bursa Nizip olmaz diyor Bursa diyoruz İstanbul olmaz diyor Nizip diyoruz Nizip dışından kimse gelmiyor, bir arasını bulamadık gitti. __________________
Yok bence ilk önce alınan karar geçerli olsun... Bursa ya gidelim ;)
Ağam Bursaya gelmek istiyorsanız buyrun gelin sorun yok...Ama yazın güzel olur Bursa... İstanbulda kuzuyu kimin aldığı önemli değil Tarhan; yapacak yer var, yiyecek yer var, yatacak yer var, hafta sonu kahvaltı var ....Daha Rüsteme sözümüz var.Yinede çoğunluğa uyarım ben. Eski derneğin karşısında fırınlı kasap vardı tanıdık varsa bu sefer olursa orada yapalım bu işi derim ben...Dediğim gibi illa Bursa derseniz yazın gelin yine balcanlı yelleyelim :)
Bakın adam kıs kıs gülüyormuş, bizde Ramo ne derse he diyelim onun programına uyalım.;)Ramazan Tarhan;272061 wrote:bu durum en çok bana yarar...gene yırtacam bu işten...tüm olumsuzluklara kıs kıs gülüyorumm :)
Her zaman olduğu gibi babama katılıyorum. Ramocan proğram yapsın biz uyalım. ;)müslüm akpek;272067 wrote:Bakın adam kıs kıs gülüyormuş, bizde Ramo ne derse he diyelim onun programına uyalım.;)
Offff.. Ulen!.. Ooofffffffffffffffff!......M.KÜÇÜK;272073 wrote:
Sazlıdere barajının kenarında bir yer biliyorum..domuz,çakal,tilki hatta başak bile var.İSKİ'den izin alırım.orada kamp kuracağız.Bende bir çadır var.sanırım müslüm akpek'te de bir çadır var.Herkez hazırlıklı gelsin.kar çamur yağmur demeden bir gece kamp yapacağız.kuzuyu orda kesecez..közde kaçak çay ve koboy kahvesi..ha bu arada spor ve yürüyüş de yapacaz.balık tutma için volta da getirin..tamam diyorsanız ben randevu alacağım..
Süper yaaaa... Valla içim bi tuhaf oldu.Ramazan Tarhan;272135 wrote:Sazlıdere barajının kenarında bir yer biliyorum..domuz,çakal,tilki hatta başak bile var.İSKİ'den izin alırım.orada kamp kuracağız.Bende bir çadır var.sanırım müslüm akpek'te de bir çadır var.Herkez hazırlıklı gelsin.kar çamur yağmur demeden bir gece kamp yapacağız.kuzuyu orda kesecez..közde kaçak çay ve koboy kahvesi..ha bu arada spor ve yürüyüş de yapacaz.balık tutma için volta da getirin..tamam diyorsanız ben randevu alacağım..
Benden kaçmaz hazırım
Sırf millet gelmesin diye yapıyorsunuz değil mi...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.