Değerli forum ahalisi ve çakma bazı hemşehrilerimiz...
Biliyorsunuz ki uzuun hem de çok uzuuun zamandan beri ben Müslüm AKPEK'in oğluşyum.. :o
Hem de öyle böyle değil.. can oğluşuyum.
Aç kaldığımda beni doyurur..Uyurken üstüm açıldığında yorganımı üstüme örten bir babaya sahibim..
İmdi..Busenaz diye bir kız çıktı diyor ki: "Hidoyu evlat hanenden sil.. beni evlat edin." :confused:
Sorarım size ey cemaaat.. ;
xxhidayet;271591 wrote:Değerli forum ahalisi ve çakma bazı hemşehrilerimiz... Biliyorsunuz ki uzuun hem de çok uzuuun zamandan beri ben Müslüm AKPEK'in oğluşyum.. :o Hem de öyle böyle değil.. can oğluşuyum. Aç kaldığımda beni doyurur..Uyurken üstüm açıldığında yorganımı üstüme örten bir babaya sahibim.. İmdi..Busenaz diye bir kız çıktı diyor ki: "Hidoyu evlat hanenden sil.. beni evlat edin." :confused: Sorarım size ey cemaaat.. ;
Müslüm babanın evladı kim olsun??..:)
uleyn hido ben hidoyu sil demedim ki.ben de kızın olayım dedim.
müslüm akpek;271624 wrote:Olacağına bak sen , bende ölmeden bütün mirasımı deniz fenerine bağışlarım :D
Allah korusun babacığım ne ölmesi?sen ölme tek biz de miras falan istemeyiz.
hem sen başka bağışlayacak yer bulamadın mı da deniz fenerine bağışlarım diyon ya:(
busenaz;271644 wrote:bazı cepleri :)
o ceplerini Allah her daim boş eder inş.
İşte bu konuda sizinle hemfikirim valla..:rolleyes::eek::eek::cool:
Milletten aldıkları bağışlarla Hidiv kasrında yemekli toplantı yapan zihniyetten ne beklenir ki?!..:mad: