İzmir'de, gümrük muzafaza ekiplerince düzenlenen operasyonda, Gaziantep'in Nizip İlçesi merkezli, 5 çalışanı bulunan bir firmanın, kaçak akaryakıt üretiminde kullanacağı 124 ton tiner ele geçirildi Operasyon kapsamında, 6 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu
Ohooo, Allah etmiye hele nizibe bir yolun düşsün git bir yerde bir iki gün oturda bak...Bakta millet neler yapıyor....Andek, döndek, üç kaat, dolandırıcılık dandik yağ mazot işleri...Katakulli faiz.Daha neler neler.Başlarına taş yağsa şaşırmam yani .
M.KÜÇÜK;271589 wrote:Ohooo, Allah etmiye hele nizibe bir yolun düşsün git bir yerde bir iki gün oturda bak...Bakta millet neler yapıyor....Andek, döndek, üç kaat, dolandırıcılık dandik yağ mazot işleri...Katakulli faiz.Daha neler neler.Başlarına taş yağsa şaşırmam yani .
Mahmut abi bu senin yazdığın işleri Dünyada sadece Nizipliler yapıyormuş gibi söylemişsin.Dünyada ve Türkiyede herkes söylediğin işleri yapıyor. O taşlar yağarsa sende nasibini alırsın :)
Memedim elbette dünyanın her yerinde oluyordur ama inan Nizip kudurmuş yani...Sen orada yaşıyorsun ve bunları benden daha iyi biliyorsun aslında.:)
Taş yağarsa seni beni yok herkes nasibini alır.:)
Yok yok öyle değil abartı yok,son iki yılda 2 kez Nizibe geldim duyduklarım karşında küçük dilimi yutacaktım...Kim kime kazıık atmış şimdi burda saysam yer yerinden oynar.