Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulama konulan kıyafetserbestliği yönetmenliği kapsamında Türkiye'de uygulamaya konulan öğrencilerinokul kıyafeti serbestliği Nizip ilçesinin bazı okullarında da hayata geçirildi.Buokullardan biri olan Hatice Seyit Çeker İlkokulunda öğrencilerin büyük birbölümü sivil kıyafetler ile gelirken bazı öğrencilerin ise okul kıyafetleri ilegelip ders başı yaptıkları kaydedildi.Bu yönetmenliğin hem güzel hem de kötüyönünü olduğunu savunan öğrenciler güzel bir yönü her gün farklı ve sivilkıyafetler ile okula gelebilecekleri kötü yönünün ise maddi durumu iyi olmayanöğrencilerin kıyafet konusunda sıkıntı yaşayacaklarını belirttiler.

Basından Nizip Haber
biz severiz yani kendi adıma konuşuyum ben severim.sana karıştım mı sen bana karışıyon la
Okullarda Kıyafet Serbestliği
Görüntülenme: …
Modayı takip etme meraklısı olan gençliğin, her gün isteyeceği farklı kıyafetleri karşılayacak, maddi durumu iyi aileler kimler ? Açıkcası merak ediyorum.
Birinin aklına birşey geliyor, sabah kalkıp onu uygulamaya başlıyor.
Birinin aklına birşey geliyor, sabah kalkıp onu uygulamaya başlıyor.
Evet hacı,bu ben her istediğimi yaparım fikri hiç iyi bir şey değil.
Ben destekliyorum valla.. Ne o öyle kızıl koministler gibi tek tip insan modeli gibi. Yok arkadaş!..
ben desteklemiyorum istemiyorum da serbest olmasın
Arkadaş siz bu üniforma denen "tek tip" elbisenin nesini sevdiniz anlamadım doğrusu..:(busenaz;271191 wrote:ben desteklemiyorum istemiyorum da serbest olmasın
xxhidayet;271201 wrote:Arkadaş siz bu üniforma denen "tek tip" elbisenin nesini sevdiniz anlamadım doğrusu..:(
biz severiz yani kendi adıma konuşuyum ben severim.sana karıştım mı sen bana karışıyon la
Ama izah etmek gerekmiyor mu?.. bir mantık süzgecinden geçirin bakalım. Kendi gençliğiniz gelsin bakalım aklınıza ;)busenaz;271202 wrote:biz severiz yani kendi adıma konuşuyum ben severim.sana karıştım mı sen bana karışıyon la
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.