06.12.2012 Perşembe günü Saat 09:30 da Nizip Ticaret Odası toplantı salonunda İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından 2013 yılı Mali Destek Programları hakkında bilgilendirme semineri düzenlenecektir. 
Resmi Kurumlar
2 hafta oldu hem maille, hem de telefonla ajansın faaliyetleri konusunda bilgi istedim ne bana dönen oldu nede yüzüme bakan.
İlkönce şu bürokratik kafayı kırsınlar sonra katılımcılık beklesinler bence..
bürokrat kafayla İnsiyatif Ajans yönetilmeye kalkışılırsa olacağı bu..
İpekyolu Kalkınma Ajansı bilgilendirme semineri düzenleyecektir.
Görüntülenme: …
sanayi şehri nizipli hemşerilerimizi bu programda görmek istiyoruz lakin bu tür toplantılara katılım az oluyor İnşallah bu sefer katılım olur...
Hocam Ajans iyi çalışmıyor herhalde..Mustafa Bilici;270302 wrote:sanayi şehri nizipli hemşerilerimizi bu programda görmek istiyoruz lakin bu tür toplantılara katılım az oluyor İnşallah bu sefer katılım olur...
2 hafta oldu hem maille, hem de telefonla ajansın faaliyetleri konusunda bilgi istedim ne bana dönen oldu nede yüzüme bakan.
İlkönce şu bürokratik kafayı kırsınlar sonra katılımcılık beklesinler bence..
tek ajansla alakalı değil abi genel olarak birçok program yapılıyor iş adamlarına yönelik ama katılım hep zayıf..
Diyorum ya..;Mustafa Bilici;270309 wrote:tek ajansla alakalı değil abi genel olarak birçok program yapılıyor iş adamlarına yönelik ama katılım hep zayıf..
bürokrat kafayla İnsiyatif Ajans yönetilmeye kalkışılırsa olacağı bu..
yaklaşık olarak 30 kişi vardı bence katılım iyiydi 1 sene önceki toplantıda galiba 4-5 kişi idik. Gelişme var gibi gözüküyor..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.