Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Nizip'te Sel Felaketinin Ardından

Görüntülenme: …

nizip.com Üye
Bayramın ilk günü Nizip ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yaşanan sel felaketinde Nizip çayının geçtiği yakın bir yerde olan Resul İnci'nin sele kapılan ve metrelerce sürüklenen otomobili, at arabası ve bağlandığı ağaçta ölen atı dehşeti ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Haberciniz

Kaynak...
Nrt Üye
Nizip ilçesinde meydana gelen sel baskınındaotomobili, at arabası ve 2 atı sel sularına kapılan vatandaş, yetkililerdenyardım bekliyor.

Nizip'te bayramın ilk günü etkili olansağanak nedeniyle meydana gelen sel baskınında, Nizipçayına yakın mesafede yaşayan Resul İnci'nin, otomobili, at arabası selsularına kapıldı, geçim kaynağı 2 atı da telef oldu.Evinde maddi hasar oluşanİnci'nin sürüklenen ve ağaca takılı kalan otomobili kullanılamaz hale geldi.Yaşadıklarıkarşısında üzgün olduğu gözlenen İnci, "Bayramın ilk günü sabah kahvaltıyapmak üzere babamın evine gittim. Yarım saat sonra eve geldiğimde ne parkhalindeki otomobilim ne de at arabam vardı. İki atım ve kışlık yakacaklarımızda sel sularına kapılmıştı" dedi.Geçimini at ticareti yaparak sağladığınıanlatan İnci, Bayramsonrası satmayı düşündüğü 2 iki atının telef olunduğunu ve sermayesininkalmadığını ifade etti. İnci, sel baskını nedeniyle otomobilinin dekullanılamaz hale geldiğini belirterek, yetkililerden yardım beklediğinikaydetti.

Nizip'te Sel Felaketinin Ardından

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim