Nizip.com
Üye ol
Nizipden Fotograf ve Videolar

***ADIM ADIM NIZIP FOTOGRAFLARI***

Görüntülenme: …

ibrahim şimşek Üye
https://www.nizip.com/pic_show.asp?PICID=567
*********************LÜTFEN OKUYUN**********************************
NOT:ÜSTADLARIM SONUNDA FOTOGRAFLARI GÖNDERMEYE BASLADIM.
IBRAHIM SIMSEKRESIMLERDEN BAKABILiRSINIZ.
BEGENMENIZ DILEGIYLE ELESTIRILERINIDE BEKLIYORUM..

FOTOGRAFI SEVIYORUM
Fotografi seviyorum, yasiyorum, fotograflardan bir tanesi kayboldugunda günlerce uyuyamiyorum. Fotograf sayesinde, baskalarinin farkina bile varmadigi anlamlara, duygulara, ayrintilara gidebiliyorum. Fotograf sayesinde var olandan aldigim keyif çogaliyor. Hüznü, mutlugu, saskinligi, coskuyu kendimce anlayabiliyorum...

Insanlar pek çok nedenle fotograf çeker, bu nedenler arasinda en yaygin olani yasanilan ani zaman içinde dönüp bakmak için ya da, görülen yerleri digerlerine göstermek için kaydetme istegidir. Bu fotograflarda konu ve etrafi basli basina fotografin amacidir, diger kosullar çok önemsenmez. Tek önemli olan konunun net görüntülenmesidir. Burada amaç konuyu kaydetmek ve daha sonra bunu çevreye göstermektir. Bu tip fotograflar daha çok ani fotografi olarak da nitelendirilmektedir. Fakat kendine fotografçi diyen bizim gibiler için konunun hatira boyutundan çok görsel kalitesi önem tasir hale gelir. Bu nedenledir ki her an kesfetmek için deklansöre basip ani durduruyorum

Bildiklerimi ögrencilere ögretmek amaciyla okulda fotografçilik kulübünü kurarak fotografi ögrencilerime sevdirmeyi amaçliyorum.
Uygulamali ve teorik dersler vererek belli zamanlarda Nizip'in çevre köylerini gezerek bir belgesel tadinda Nizip'i anlatan bir fotograf sergisi açmayi hedefliyoruz.
Bilirsiniz Küçük adimlar büyük hayalleri gerçeklestirir. SU ANDA KUSDAM KÖYÜ ÇEVRESINE, ZEUGMADA DOGA YÜRÜYÜSÜ FOTOGRAF ÇEKME GEZILERI DÜZENLEDIK.
BU GEZILER ADIM ADIM DEVAM EDECEK VEDE UMUDUMUZ BU ÇEKTIGIMIZ FOTOGRAFLARI NIZIP HALKIYLA PAYLASMAKTIR... .

HER YENI FOTOGRAF YENI BIR BASLANGIÇTIR
YENI FOTOGRAFLARIN BARIS, KARDESLIK, SEVGI VE HOSGÖRÜ ILE
ÖRÜLÜ OLMASI UMUDUYLA

HER AN KESFETMEK IÇIN BAKALIM.
IBRAHIM SIMSEK

CUMHURIYET LISESI FOTOGRAFÇILIK KULÜBÜ BASKANI .
Ramazan Tarhan Üye
İbrahim bey,çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Eminim çok
güzel fotograflarınız mevcuttur.Fotograflarınız için sitede bir bölüm açtım.
Resim ekle kısmında amatör denemeler klasörünün içinde İbrahim Şimşek
alt klasörünü göreceksiniz.Resimlerinizi bu kısma yerleştiriseniz üyelerimizin de
begenisineaçılmış olur.Burada onay alan resimlere url adresi verilmektedir.
resimlerin yazı bölümlerinde gözükmesi için internetuzantılı url adreslerinin kaynak
gösterilmesi gerekmektedir.Eger bu aşamada resim göndermede başarılı
olamazsanız fotograflarınızı tarhan@istanbul-ulasim.com.tr adresime gönderiniz.
mail adresinize url adresi en kısa zamanda ulaştırılacak ve fotograflarınız yeni
klasörüne konulacaktır.İyi çalışmalar..
ibrahim şimşek Üye
bekleyin Az Kaldi Fotoğraflarla Geliyoz...
umudum En Kisa Zamanda Fotoğraflari Sizlerle Paylaşmak ...

her An Keşfetmek Arzusuyla Fotoğraf çekmek Umuduyla
ibrahim şimşek Üye
LÜTFEN OKUYUN
NOT:ÜSTADLARIM SONUNDA FOTO?RAFLARI GÖNDERMEYE BAŞLADIM.
İBRAHİM ŞİMŞEK RESİMLERDEN BAKABİLİRSİNİZ.BEĞENMENİZ DİLEĞİYLE ELEŞTİRİLERİNİDE BEKLİYORUM..

HER YENİ FOTOĞRAF YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR.
YENİ FOTOĞRAFLARIN BARIŞ, KARDEŞLİK, SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İLE ÖRÜLÜ OLMASI UMUDUYLA

HER AN KEŞFETMEK İÇİN BAKALIM.
İBRAHİM ŞİMŞEK

CUMHURİYET LİSESİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ BAŞKANI .

https://www.nizip.com/pic_showall.asp?cat_ID=22&parent_Id=8&parent_name=Amat%F6r+Denemeler&sub_name=%DDbrahim%DEim%FEek
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
"her an keşfetmek için deklanşöre basıp anı durduruyorum."
Gözünüze sağlık bu anlamlı anıları bizle paylaştığınız için tesekkür ederim. Bende fotoğrafa meraklıyım ama bir türlü istediğim sonucu alamıyorum. Müsait bir zamanınızda bir çayımı içmeye gelirseniz memnun olurum. Bugünkü gelişiniz ateş almaya gelmeye benzemişti. Ayrıca hobi bölümümüzde de bilgilerinizi paylaşırsanız bizi memnun edersiniz. Ben de digital makinamla çok Nizip fotoğrafı çekmek istiyorum ama elimde makinamla ortalıkta gezmek ve fotoğraf çekmek bana garip geliyor, bir türlü bu hissi üstümden atamadım. En beğendiğim ve anlamlı bulduğum resmi sizle paylaşmak istedim.
Ramazan Tarhan Üye
Admin,İbrahim Şimşek'in bir fotografını yorumlarken şöyle demiş..

admin
Nis 2006
Hocam tebrikler, çok ilginç bir çalışma olmuş. Yalnız yansımayı merak ettim, doğal bir taş desem değil

Ben de admin'in fotografındaki doğal yansımayı merak ettim.Bu admindir desem degil... :)
.
admin
Yönetici
Sizde bunu merak edin bakalım ne imiş ;)
ibrahim şimşek Üye
rastgele üstadim...fotoğrafçilar Böyle Der...
üstadim Biz Cumhuriyet Lisesi Fotoğrafçilik Kulübü Olarak Gezilere çikiyoruz Bir Gün Sizide Bekleriz. Ve Böylece Hep Birlikte Ellerimizde Fotoğraf Makinalariyla Nizip Meydanlarinda Gezdiğimizde Kimsenin Garibine Gitmez.en Kisa Zamanda Geniş Vakitli Gelecem Ve Fotoğrafçilik üzerine Muhabbetler Yapariz.
her An Fotoğraf çekmek Umuduyla...
-------------------- ------------------ -------------------.
admin
Yönetici
Bunu bir söz kabul ediyorum, mutlaka bekliyorum. Özellikle akvaryum çekimi konusunda bilgiye ihtiyacım var.
ahmetbudak Üye
Hani Ben resim falan göremedim bu başlıkta.Bir resim haricinde.
admin
Yönetici
Hocam yeni resimlerinizi bekliyoruz. Sanırım bugünler çok yoğunsunuz.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim