nizibimizin girişine bir fıtık birde fevkani kilisesi amblemi yapmışlar nizipte hiristiyan bu kadar çokmuda kilisenin sembolunu yapmışlar yoksa nizibi hiristiyanlaşyırma çabasındalarmı kim izin veriyor bunlara bu nasıl bir zihniyet anlayan nizipli var sa yazsın
Sorunlarımız Önerilerimiz
nizip girişindeki kilise amblemi
Resminide atarmısınız ablemin
Acaba Turistler için tanıtım amaçlımı
Selamlar
Ewt Onu bende fark ettim Geçen Antep Nizip Giriş yapar iken nizip ticaret borsası Orada.
Bir Sembol Gördüm. Fakat Onu bende Turistler için olacağını düşündüm fakat Yinede Eksk bir yazı var not var.
Eski Kilise veyahut ismi varsa ismiyle Tarif edilde Direk Fevkani kilisesi demişler burada bir hata var sorun var...
resim varmı ?
Malasef Ben Ticari Araçla Seri şekilde Geçerken Fark ettim Resim Çekme imkanım olmadı Fakat Resim Çekme imkanı olan arkadaşlar Resim'i Çekipte Bizlerle Paylaşırsa. Güzel olur.
Önce resmi görelim sonra yorum yapalım...
misafir arkadaşım bir şehrin girişine kilise resmi kondu diye o şehri hristiyanlaştırıyorlar demek ne kadar doğru...
ben turist çekme amaclı olduğunu düşünüyorum...
Başkan sana katılıyorum bende, zaten Nizipteki hrıstiyanlar da oraya ayine gitmezler diyen düşünüyorum...
:))))))))) Şimdi Turist Doğrudur ama. Yazıda eksklik veya hata var. Nizip Fevkani Mahallesindeki Eski Kilise... veya daha farklı birşey olsaydı Ama Fevkani Kilisesi Direk yazmak Tuhaf Kaçiyor...M.KÜÇÜK;268401 wrote:Başkan sana katılıyorum bende, zaten Nizipteki hrıstiyanlar da oraya ayine gitmezler diyen düşünüyorum...
Kilisenin eski olması tabelaya da eski Fevkani kilisesi yazmayı gerektirmez ki,sonuçta orası restore oldu ve yenilendi kaldıki; bırakın kilisenin kendisini isminden bile huylanıyorum.Ben 20 yıldır Bursadayım burada tabelalarda öyle. Direk isim yazılı, ulaşılacak yere bir kaç tabelayla gidersin ve sadece oranın ismi yazılıdır.Belkide standardı böyledir.
Bu konu o kadar abartılacak gibi değil, tarihi yerleri gösteren binlerce tabeladan biri, o tabela beni hiristiyan yapacaksa yapsın demekki benim inancım o tabela kadarmış.
Babam son noktayı koymuş.. İşte o kadar..dağılın beyler ;)müslüm akpek;268431 wrote:Bu konu o kadar abartılacak gibi değil, tarihi yerleri gösteren binlerce tabeladan biri, o tabela beni hiristiyan yapacaksa yapsın demekki benim inancım o tabela kadarmış.
Evet dağılın lennnnn:D:Dxxhidayet;268434 wrote:Babam son noktayı koymuş.. İşte o kadar..dağılın beyler ;)
cüneytmi geldi ne
Malkoçoğlu heheeee
Fatihin fedasi dediydiler :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.