Sayın Admin Forum içerisinde Şöyle bir eksklik Fark ettim Eyerki Mahsuru Yoksa Şöyle Bir Örnek Önerim olacaktı.
Forum içerisinde Açılan Konular ve Forum içerisinde Hangi Konu içerisinde yazılan yorumlar.
En Çok Okunan Konular ve Yeni Açılan Konular.
En Çok yazan üyeler ve yeni üyeler Gibi vb Forum İstatistikleri vbulletin Bu veya Buna Benzer Eklentileri mevcuttur Genel Webmaster Sitelerinde Örnekleri ve Google Görseller Aramalarında Görünecektir.
Ve bu eklentirin bazılarında otomatik Güncelleme yani Ajax System'i Sayfayı yenilemeden.
Kendisi Ekrana Getirecektir yeni açılan Konuları veyahut Yazılan Yorumlar.
Size Örnek Resim ile Bir Bakışınızı isterim.
Bunları Aynı Zamanda Hem Forum'un üst Kısmına Hemde Alt Kısmına Entegre etmek Çok Kolay basit olacaktır. Herşey XML içerisinde Hazırdır Renk verme + Dışaradan Görünecek İstatistikleri Belirleme vs vs
özelik'e Sahiptir.
Sebep. Çünkü Forum'a Girince Bir üye Bugün hangi Konu açılmış.
Kim nereye Neye Mesaj Yazmış Gibi vs Şeyleri Görmek bulmak Çok zor oliyor.
Karışık Görünüyor Forum aslında uzun Süredir Forum Kullanıcıları Admin Mod vs kişiler için karışık degil ama.
yeni üyeler için Karışık. Görüniyor.
Neyse Benden Öneri Sizlerinde Görüşünü almak lazım.
Saygılar.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Forum içerliginden
ÖneriBence çok uygun yapılabilir.
istemezük:Dmüslüm akpek;266277 wrote:Bence çok uygun yapılabilir.
Ne anladın da istemezük diyorsun anlat.:p:D:)M.ENES;266278 wrote:istemezük:D
Evet bence de çok yerinde bir bir çalışma olur. Kim onlıne, kim kaçak, kim göçek , yeni konular belli değil.
Valla site bu haliyle amazon ormanı gibi, biraz baltalamak lazım..
Yeni yollar yeni köprüler yeni yaşam alanları açmak lazım ;)
Görüşleriniz için tşkler. Forum'un Ana Dili vBulletin yazımı yani :)
Güncelleştirme. Degişiklik vs Gibi Şeyler vBulletin'de Kolay Basit hazır Kodlamalar mevcut.
Mesela. Online dediniz Aynen Online üyeler Kısmıda eklenti olarak mevcut Feysbuk Sohbet Panel'i Gibi Paneller vs .
Sadece üyelere Gözüken Bir Panel.
Ama Onlara ilerleyen süreçte istek ederiz Sayın admin'e :)
Şimdi Bize ve Yeni üyelere Forum İstatistikleri lazım.
Görüşleriniz için tekrar tşkler devamı lazım :))
Bu değişiklikler siteye hareket getireck, gerçekten konumuzu bulamıyoruz kayboluyor.
Bu tür eklentiler sunucuyu yoruyor. Hiti az olan siteler kullanıyor ancak yüksek olanlarda sorunlara neden oluyor.
Biz genelde son mesajlar kısmına takılıyoruz. Ancak yinede sunucuyu yormayacak eklentileri araştırırım.
Görelim bakalım ne değişiklikler olacak.;):)admin;266300 wrote:Bu tür eklentiler sunucuyu yoruyor. Hiti az olan siteler kullanıyor ancak yüksek olanlarda sorunlara neden oluyor. Biz genelde son mesajlar kısmına takılıyoruz. Ancak yinede sunucuyu yormayacak eklentileri araştırırım.
Adminlerin kralı.:padmin;266300 wrote:Bu tür eklentiler sunucuyu yoruyor. Hiti az olan siteler kullanıyor ancak yüksek olanlarda sorunlara neden oluyor. Biz genelde son mesajlar kısmına takılıyoruz. Ancak yinede sunucuyu yormayacak eklentileri araştırırım.
niye mesajlarınızı bulamıyorsunuz ki ? Üstte Senin menün kısmı var. Tüm mesaj, konu ve fotoğraflarınızı oradan görebilirsiniz. Ayrıca her üyenin avatarının altında benzer linkler var.
bugünlerde yenilik olarak face ve twitter da paylaşma butonları ekledim :)
Çok yoruluyorum çoook
Haklısın yorum haci, sen bunlara bakma. Ben şimdi bunlara şoo ramazanda davul çalan şoparın fıkrasını anlatırım ama neyse.:)
sen anlat ben dinliyorum :)
Ben de dinliyorum.
Size özelden attım siz biliyorsunuz:)
:)) Adminlik Listesinde Yalnız iseniz Teknik Sorumlu olarak allah Yardımcınız olsun Kolay degil.
Hem AnaSayfa Portalı + Birde Forum Tek başına Zor. haklısınız.
eklenti Konusunda da Ewt bazı istatiklere Göre Forum Gücünü Azaltır.
Fakat Hit Konusunda ise Bir eksk daha Fark ettim :))
vb-Seo Eklentisi eksk Forumda Buda Açılan Konular en çok Yazılan ve En Çok Okunan Konuların Google-de Aramalarında Ön Sayfalarda Görünmesini sağlayan Bir eklenti + Googlenin Arama motorunda En Çok Sevdigi ve En Çok Hoşuna Giden HTML Google HTML'e Aşık :)
Google Adsense, Google adwords, Google Arama Motor'u Gibi Şeyler içinde çok Faydalı Karlı ve üye Çekiminde etkiside mevcut.
Örnek Link vereyim Kullanıcıların Yorumları için.
https://www.r10.net/members/45753-hea27.html
https://www.r10.net/vbulletin/830472-vbulletin-seo-ayarlari-ve-eklentileri.html
Burada verdigim Linklerden Dikkat Etmeniz gereken Sadece Link'in Sonundaki .html olması.
Yani Seo html anlamına genel Birşeydir. Tam olarak olmasada Kullanıcılar Açısından en Azından:)
hem üyelerde hem Konularda html olması Konuların Googlede Daha Sık Görünmesi demektir.
ve Daha çok hit + üye demektir :)
Yorumlarınızı Görüşlerinizi bekliyorum tşkler. Saygılar.
Bu saatten sonra seo ya dönersek, google yeniden indekslemeye başlamaz mı ? başlarda olduğumuz konular var, onlar geriye düşsün istemiyorum
Orasıda Doğru. Ewt Oda olumlu Fakat Eskileri indexler Hemen Kaybolmaz Ki ?
Aylar Yıllar Sürer. çünkü Yılların index'i var Nizip.com'un Googlede. Google Şöyle bakın. site https://www.google.com.tr/#hl=tr&output=search&sclient=psy-ab&q=site:nizip.com&oq=site:nizip.com&gs_l=hp.3...688.4208.1.4504.16.15.0.0.0.2.1900.8767.4-3j9j8-1.13.0...0.0...1c.LZqrXV1jfXY&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=2b9a53ff3a2159b2&biw=1280&bih=685
öyle hemen 2 dakkada Gitmez. O Esnada Daha Seri Şekilde yeni Seo'u ön Sayfalar'a taşır.
çünkü Sanırım Nizip.Com Önümüzdeki Sadece 1,2 Yıl degil uzun Bir Süre 5,10 yıl belki daha fazla Devam Edecek.
Fakat Buna bir yerde. Gelişim geliştirme. hit üye vs Gibi aktif Tutmak için Seo gerekli Gibi.
Eski Konular Kalır Gitmez google + Nizip.com bu Güne Kadar Halen Googleden Pr almamış.
Seo olsunda Pr'i hit'i Görün sizler :) Ben 6 Ayda 2 Pr almıştım zamanında :)
Neyse Benden Sadece Öneri. Yinede en iyisini Siz Bilirsiniz.
Saygılar.
Kimse varmı ?
chatbox da oluyoruz genelde..;)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.