M.ENES;265241 wrote:Yeri yeri, sırf kimse gelmesin diye hafta arasına yapmışsınız iftarı lopcular sizi.:)
Babam siz de davet etti farkındaysan. Üstelik bu işin hafta arası, hafta sonu olmaz.
İpe un serme şimdi.İftar iftardır... Gelirsen benim döşeğim, senindir bilesin ;)
Vala menes doğru söylüyor memur adamız hafta içi olmaz bu hafta sonu doluyum malım ramazan yiyinti ayı ammi çok teşekkür ederim inan imkan olsa cumadan yanınızda olmak isterim Tarhanda gelirdi amma zaman ve gitmem gereken yer var yoksa seve seve bu hafta doluyum haftaya durum nasıl olur bilmiyorum ancak şu işi ramazan yani bayram sonu baglayalım ne dersin menes kardeşim selamlar
fsoyarik;265248 wrote:Vala menes doğru söylüyor memur adamız hafta içi olmaz bu hafta sonu doluyum malım ramazan yiyinti ayı ammi çok teşekkür ederim inan imkan olsa cumadan yanınızda olmak isterim Tarhanda gelirdi amma zaman ve gitmem gereken yer var yoksa seve seve bu hafta doluyum haftaya durum nasıl olur bilmiyorum ancak şu işi ramazan yani bayram sonu baglayalım ne dersin menes kardeşim selamlar
Bayram sonu havalar azıcık serinleyince gideriz inşaallah.Bizim hakkımız saklı kalsın:)
Bu konu başlığı dün gece açılmış , bugün öğlen 3 sayfaya ulaşmış , beleşe ne kadar heveseli olduğumuzun bir kanıtıdır, değil mi ?:D:D:D
NEYSE ÜÇ BEŞ HANEK TE BİZ YAZAK .
GİDECEK OLANLARA ŞİMDİDEN AFİYET OLA .