Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Taziye Evi sayısı 23'e Çıkarılacak

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, ilçedebulunan Taziye Evleri sayısının 23'e çıkarılacağını bildirdi.

Başkan Yardımcısı Karadağ yaptığı açıklamada ilçe genelinde21 ayrı mahallede bulunan Taziye Evlerinin ilçe halkına fayda sağladığınısöyledi.

Yapılan çalışmalar kapsamında 2 mahallede bulunmayan TaziyeEvleri için, ihale yapıldığını ve çalışmalara başlandığını ifade eden Karadağ,şunları kaydetti:

"Yeni yapacağımız Taziye Evlerinin 1 tanesini Hafız paşaMahallesi diğerini ise Mimar Sinan Mahallesine yapacağız. Buradaki gayemizbelirtilen mahallelerde bulunan vatandaşlarımıza zor günlerinde kapılarımızıaçmak ve acılı günlerinde yanlarında olduğumuzu göstermektir. Yapılacak olantaziye evleri ile ilgili inşaat çalışmalarına en kısa zamanda başlayacağız. Bukapsamda çalışmaların 2013 yılının ilk aylarında sonlanıp hizmete açmayıplanlıyoruz. Taziye Evlerinin şimdiden halkımıza hayırlı olmasını temenniediyorum" dedi.

Taziye Evi sayısı 23'e Çıkarılacak
mehmet karakaş Üye
Birazda dirilere bişeyler yapılsın!!!
müslüm akpek Üye
Bu taziye evleri madem ki yapılıyor bari başka işlerde de kullanılsın.
M.KÜÇÜK Üye
mehmet karakaş;265020 wrote:Birazda dirilere bişeyler yapılsın!!!
Ne mesela...
müslüm akpek;265021 wrote:Bu taziye evleri madem ki yapılıyor bari başka işlerde de kullanılsın.
Ne gibi, örneğin.
mehmet karakaş Üye
Şahinbey Belediyesi, Spor Salonlarında 3998 Kişi Spor Yapıyor Resmi aç
Resim kaynağı
Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan 3 gençlik merkezi, 11 sosyal tesis olmak üzere 14 spor salonunda 2.715 bayan, 1283 erkek olmak üzere toplam 3.998 kişi sağlıklı bir yaşam için spor yapıyor.
Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve hanımların yoğun ilgi gösterdiği spor salonlarındaki uzman spor eğitmenleri özellikle fazla kilolarından kurtularak formunu korumak isteyen vatandaşlara, boy ve kilo ile sağlık durumlarına göre pilates, step, aerobik ve egzersiz çalışması uyguluyor.
Hem kilo verdim, hem de hastalığımdan kurtuldum.
Bir yıldır Karataş Kültür Merkezinde spor yaptığını ve altı ayda 20 kilo verdiğini söyleyen Hayriye Demirkıran, "bu süre içinde hem hastalığımdan kurtuldum, hem de kilo verdim. Spor sayesinde diz ağrılarımdan kurtuldum. Şeker oranım en az seviyeye indi. Aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Bizlere böyle bir imkanı sunduğu için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum."dedi.
3 ayda 132 kilodan, 110 kiloya düştüm
Şahinbey Belediyesi spor salonlarından faydalandığını ifade eden Aysel Dağlı, spora başlamadan önce 132 kiloydum. 3 ayda 22 kilo verdim. Spora başladığımdan bu yana yolda yürüyüşümden oturup kalmama kadar hareketlerim daha da kolaylaştı. Buraya gelmekten çok memnunum ve mutluyum. Bu hizmeti bize sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum."dedi.
Sporla hayatım düzene girdi
6 aydır spor yaptığını kaydeden Fatma Özdemir, "sadece 2 ay içinde karaciğerimdeki yağ oranım yüzde 40 oranında azaldı. Hem kandaki yağ, hem de kolesterol oranım yüzde 50 azaldı. Daha önce ilaç kullanıyordum artık ilaçta kullanmıyorum. Son 25 yıldır uyku bozukluğum vardı. Spor ile uykum düzene girdi. Günlük hayatım spor sayesinde daha da kolaylaştı."deŞahinbey Belediyesi, Spor Salonlarında 3998 Kişi Spor Yapıyor Resmi aç
Resim kaynağı
Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan 3 gençlik merkezi, 11 sosyal tesis olmak üzere 14 spor salonunda 2.715 bayan, 1283 erkek olmak üzere toplam 3.998 kişi sağlıklı bir yaşam için spor yapıyor.
Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve hanımların yoğun ilgi gösterdiği spor salonlarındaki uzman spor eğitmenleri özellikle fazla kilolarından kurtularak formunu korumak isteyen vatandaşlara, boy ve kilo ile sağlık durumlarına göre pilates, step, aerobik ve egzersiz çalışması uyguluyor.
Bir yıldır Karataş Kültür Merkezinde spor yaptığını ve altı ayda 20 kilo verdiğini söyleyen Hayriye Demirkıran, "bu süre içinde hem hastalığımdan kurtuldum, hem de kilo verdim. Spor sayesinde diz ağrılarımdan kurtuldum. Şeker oranım en az seviyeye indi. Aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Bizlere böyle bir imkanı sunduğu için Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum."dedi.
Şahinbey Belediyesi spor salonlarından faydalandığını ifade eden Aysel Dağlı, spora başlamadan önce 132 kiloydum. 3 ayda 22 kilo verdim. Spora başladığımdan bu yana yolda yürüyüşümden oturup kalmama kadar hareketlerim daha da kolaylaştı. Buraya gelmekten çok memnunum ve mutluyum. Bu hizmeti bize sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyorum."dedi.
6 aydır spor yaptığını kaydeden Fatma Özdemir, "sadece 2 ay içinde karaciğerimdeki yağ oranım yüzde 40 oranında azaldı. Hem kandaki yağ, hem de kolesterol oranım yüzde 50 azaldı. Daha önce ilaç kullanıyordum artık ilaçta kullanmıyorum. Son 25 yıldır uyku bozukluğum vardı. Spor ile uykum düzene girdi. Günlük hayatım spor sayesinde daha da kolaylaştı."deŞahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan 3 gençlik merkezi, 11 sosyal tesis olmak üzere 14 spor salonunda 2.715 bayan, 1283 erkek olmak üzere toplam 3.998 kişi sağlıklı bir yaşam için spor yapıyor.
6 aydır spor yaptığını kaydeden Fatma Özdemir, "sadece 2 ay içinde karaciğerimdeki yağ oranım yüzde 40 oranında azaldı. Hem kandaki yağ, hem de kolesterol oranım yüzde 50 azaldı. Daha önce ilaç kullanıyordum artık ilaçta kullanmıyorum. Son 25 yıldır uyku bozukluğum vardı. Spor ile uykum düzene girdi. Günlük hayatım spor sayesinde daha da kolaylaştı."dedi.
mehmet karakaş Üye
Sosyal ve kültürel alanlarda hizmet verecek olan yeni sosyal tesis yapımlarını sürdüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Barak Mahallesine yapılacak olan ikinci sosyal tesis ve park alanını gezerek incelemelerde bulundu.
Barak Mahallesi Hz. Ali Cami karşısında yapımına başlanacak olan sosyal tesis ve park alanında Barak Mahalle Muhtarı Nazım Karakuş ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, "Barak mahallemiz ilçemizin hızla gelişen ve büyün bir mahallesidir. Bu mahallemizde daha önce ne sosyal tesis nede park vardı. Barak İlköğretim Okulumuzun karşısında beş katlı sosyal tesisimizin inşaatı devam etmekte olup, ikinci sosyal tesis yapımı için bu bölgede iki evin kamulaştırmasını yaparak, yıkımlarını gerçekleştirdik. Burada da iki katlı 450 metrekare inşat alanına sahip sosyal tesisimizin ve parkımızın çalışmasına başlıyoruz. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Barak Mahallemize ayrıca birde Pazar alanı yapıyoruz. Bunun da yer tespit çalışmasını yaptık. Önümüzdeki günlerde ihalesini yaparak çalışmalara başlayacağız."dedi.
Bu zamana kadar mahalle olarak görmediklerini hizmeti son üç yılda almaya başladıklarını ifade eden Barak Mahalle Muhtarı Nazım Karakuş, ise sağolsun başkanımız iki sosyal tesis birden mahallemize yapıyor. Mahallemiz de hiç parkımız yoktu Başkanımız onu da yapıyor. Mahallemizde ayrıca pazaryerimiz yoktu Başkanımız sağolsun buna da el attı. Yakın zamanda bununda çalışmasına başlanacaktır. Yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum."dedi.
mehmet karakaş Üye
Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde yapımına başladığı 6 adet uzay çatılı semt pazaryerinden biri olan ve 3 bin metrekare alanın kamulaştırmasını yaparak inşaatına başladığı İstiklal semt pazarını 7 ayda tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacak.
2 bin 535 metrekare kapalı alana sahip olan İstiklal semt pazarı yanı sıra bölgede ayrıca otopark, muhtarlık bürosu ve sosyal tesis alanı içinde spor salonu ve meslek edindirme kursları olacak.
İstiklal Mahallesinin Gaziantep'in en büyük mahallelerinden biri olduğunu ifade eden Mahalle Muhtarı Ökkeş Yılmaz, son üç yıldan bu yana mahallemizde hizmet almaya başladık. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, mahallemizi ziyaret ettiğinde kendisine bir pazaryeri yapılması noktasında ricada bulunduk. Sağolsun Başkanımız bizleri kırmayarak, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişini yapmasını sağlamak adına yer olmamasına rağmen bu yerin kamulaştırmasını yaparak, pazaryeri çalışmasını başlattı. Biz mahalle halkı olarak tüm hizmetlerden memnunuz. Yapılacak olan Pazar alanımız İstiklal, 75. Yıl, Onur, Mimar Sinan ve Yeşilevler Mahallelerine hizmet edecek bir noktada yapılmaktadır. Başkanımıza ve ekibine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."dedi.
mehmet karakaş Üye
Şehitkamil Belediyesi on bir ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşlar için birbirinden güzel etkinlikler hazırladı. Ramazan ayı boyunca yirmi farklı noktada kurulacak olan Ramazan eğlenceleri sayesinde vatandaşlar iftardan sonra gönüllerince bir gün geçirecekler.
mehmet karakaş Üye
Şehitkamil Belediyesi 2012 Yaz Spor Okullarında salon
sporlarında eğitim gören sporcular geleneksel olarak düzenlenen yaz okulları çay partisinde bir araya geldi. Şehitkamil Dülük Tabiat Parkında doğanın ve eğlencenin tadını doyasıya yaşayan spor okulu öğrencilerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’da yalnız bırakmadı
mehmet karakaş Üye
Sosyal Tesisi olmayan mahalle kalmayacak sözü ile çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Sam Mahallesinde yapımı devam eden sosyal tesiste incelemelerde bulundu.

MAHALLE OLAN KÖYLERDE HİZMET DEVAM EDİYOR
Şehitkamil Belediyesi hayata geçirdiği Sosyal Tesislere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Yaptığı sosyal tesislerle eğitim ve sosyal hayata yönelik çalışmalarla toplumun önemli sorunlarına çözüm getiren Şehitkamil Belediyesi mahalle olan köylerde de sosyal tesis yapım çalışmalarına devam ediyor. 640 metrekare inşaat alanına sahip 2 katlı yapılan sosyal tesisin içerisinde Bay – Bayan taziye evi, Aile Sağlığı Merkezi, Etüt Eğitim Merkezi ve Aile Merkezi bulunuyor.
VATANDAŞLARIMIZA HİZMET BİZİM İÇİN AYRI BİR ZEVK
Daha önce bütün mahallelerde sosyal tesis ihtiyacını karşılayacaklarının sözünü veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu yaptığı açıklamada; “Şu anda sosyal tesis yapım aşamalarında son noktaya geldik. Çok nadir bazı mahallelerimizde sosyal tesis ihtiyacımız var. Onları da en kısa sürede tamamlayacağız. Artık mahalle olan köylerde de sosyal tesis ihtiyacını karşılıyoruz. Şu anda yapımı devam eden Sam mahallesinde incelemelerde bulunuyoruz. Burada aile sağlığı merkezi ihtiyacı vardı aynı zamanda bide bay bayan taziye evi ve aile merkezi ihtiyacını tamamlayarak nitelikli bir sosyal tesisi sam mahallemize kavuşturuyoruz. Bizim buradaki en önemli konumuz eğitime olan hassasiyetimizdir. Şehrimizdeki eğitim anlamında yaşanan sorunları gidermek adına aile merkezlerimizi çocuklarımızın ve aile büyüklerinin eğitim durumunu yükseltme adına bu konsepti geliştirdik. Milletimiz her şeyin en iyisine layık. Belediye olarak burada mahalle temsilcileri vatandaşlar ve muhtarımızla birlikte hareket ederek mahallemizin ihtiyacını gidermeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet bizim için ayrı bir zevk. Vatandaşlarımızın daha iyi yaşam standartlarına kavuşması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.
fsoyarik Üye
Aslında tokiye eski evleri yıktırıp karşılığında daire vererek vatandaşları ev sahibi yaptırsalar her mahallede boşta kalan arazileride sosyal tesis park ve dinlenme yerine çevirebilirler diye düşünüyorum
Selamlar
Google Üye
Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, ilçede bulunan taziye evleri sayısının 23 çıkarılacağını bildirdi.

Devami...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim