Güngörende Nizipliler
Güngören Nizip'liler derneğinin alt katına şark köşesi yapmaya karar verdik ve bende kolları sıvadım ilk malzemeleri bugün kendim götürdüm ve Muşlu Hacı ile yerleştirdik .
Bu konuda herkesin yardımı lazım, evlerinde eskiden kalma gazocağı, fitilli lamba,tandır,mangal,ibrik , halı kilim gibi buna benzer şeyleri derneğe ulaştırırsanız köşemiz çok daha güzel olacak.
Nizipliler Derneğine Şark Köşesi
elinize sağlık güzel olmuş.müslüm akpek;261963 wrote:gngrennizipliler_717196Güngören Nizip'liler derneğinin alt katına şark köşesi yapmaya karar verdik ve bende kolları sıvadım ilk malzemeleri bugün kendim götürdüm ve Muşlu Hacı ile yerleştirdik . Bu konuda herkesin yardımı lazım, evlerinde eskiden kalma gazocağı, fitilli lamba,tandır,mangal,ibrik , halı kilim gibi buna benzer şeyleri derneğe ulaştırırsanız köşemiz çok daha güzel olacak.
Kuzen daha eksik çok, yere halı sereceğiz duvarları kilimle kaplayacağız, sağ tarafa da oturak falan alacağız , birde eski eşyalar eksik amadan sini kalbur ne bulursak
yaw nizip ten de istesek olur bazı şeyler burada olmaz ama oradakiler de olabilir. Mesela küçük hasır kürsüler , eski yan kürsüler vardı onlardanda olabilir.müslüm akpek;261966 wrote:kuzen daha eksik çok, yere halı sereceğiz duvarları kilimle kaplayacağız, sağ tarafa da oturak falan alacağız , birde eski eşyalar eksik amadan sini kalbur ne bulursak
Makin abim sende sadece akıl verin yaw...henüz bir behreni göremedik ha:)
Sayın şıhım Allah kesene bereket versin...Çok güzel olmuş.Yanlız bunu kutlayalım diyorum,ne dersin Hido.
M.ENES;261969 wrote:Makin abim sende sadece akıl verin yaw...henüz bir behreni göremedik ha:)[/QUOTE YORUM , NE EDİM , BENDE ESKİ EŞYA KALMADI ÖYLE ŞEYLER ANAM SAĞKEN VARDI, KALANLARIN HEPSİNİ ATTIK , SAĞA SOLA VERDİK EVİDE KAPATTIK , YOKSA EPEYCE ŞEY VARDI, KOYARDIK ORAYA AMA YOKTUR HAAA , İNAN. ONDAN DOLAYIDA BARİ İKİ ŞEY YAZAKDA FİKİR VEREK......MAHSİM KUZEN , YALNIZ KALMASIN DİYE BİZDE MANEVİ DESTEK VERİK TAMAN YORUM. SADECE MENAVİ EVLADLIK OLMAZ YA , BİRAZ DA MANEVİ DESTEK OLSUN DEĞİL Mİ YA ? :D:D
Elinize sağlık,başarılar dilerim.güzel bir mekan
İşim de rahat, başım da.. Kutlayalım en kısa zamanda..anaaaa kafiyeli oldu bak. :DM.ENES;261970 wrote:Sayın şıhım Allah kesene bereket versin...Çok güzel olmuş.Yanlız bunu kutlayalım diyorum,ne dersin Hido.
Ahmet bey teşekkür ederim, İstanbul'da Nizip hasretiyle yanıyoruz, ancak böyle avunuyoruz.Ahmet Kocaaslan;261985 wrote:Elinize sağlık,başarılar dilerim.güzel bir mekan
makin;261981 wrote:Sana hayranım üstad çok güzel şey ediyorsun:D:D:D Bırak rahmetli annenin kızlık zamanından kalma eşyaları,bırak manevi destek olmayı da azıcık şey et dimm...:D:p:D:p:)M.ENES;261969 wrote:Makin abim sende sadece akıl verin yaw...henüz bir behreni göremedik ha:)[/QUOTE YORUM , NE EDİM , BENDE ESKİ EŞYA KALMADI ÖYLE ŞEYLER ANAM SAĞKEN VARDI, KALANLARIN HEPSİNİ ATTIK , SAĞA SOLA VERDİK EVİDE KAPATTIK , YOKSA EPEYCE ŞEY VARDI, KOYARDIK ORAYA AMA YOKTUR HAAA , İNAN. ONDAN DOLAYIDA BARİ İKİ ŞEY YAZAKDA FİKİR VEREK......MAHSİM KUZEN , YALNIZ KALMASIN DİYE BİZDE MANEVİ DESTEK VERİK TAMAN YORUM. SADECE MENAVİ EVLADLIK OLMAZ YA , BİRAZ DA MANEVİ DESTEK OLSUN DEĞİL Mİ YA ? :D:D
Sadece evde fazla halı kilim eski eşya arıyoruz başka bir şey değil anlayacağınız. Kimseyi şeyetme kanka:D
Yok mu kimsede bir şey.
Mecbur şeyedeceksin şıhım yaw...Yoksa olmaz dim sana tama :)
şalvar olur mu?
Olur olur,uzun paçalı tuman da olur...:p:DRamazan Tarhan;262144 wrote:şalvar olur mu?
Şalvar yanında yemeni poşu ipek mintan da olur, hepsi kabul.;)Ramazan Tarhan;262144 wrote:şalvar olur mu?
Ya Müslüm babam.. Derneğin camına ve çevre esnafın duvarına el bu tip envanterlerin istendiği yönünde bir yazı asılsa..
Çünkü; o kadar duyuru yapılsa, o kadar da çok kişiye ulaştırılır.
Ben eminim ki kıyıda köşe; bi sürü ıvır zıvır niyetine terk edilmiş böyle nadide eserlerden var.
Haklısın evlat toplu mesaj çektirelim derneğe en güzeli bu.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.