Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Maho tut bırakma Ramo'yu. Kuzunun parasını al biz keseriz.

yeşim iyi foto çekiyor...iskenderci de fena değildi :)
Somali ye uçak kaça gidiyor.
Başka gelmek isteyen varsa gelsin, yeni mescidimizi açacağız, malum diğer camilere beni artık almıyorlar bende kendime özel mescid yaptırdım imamını da CHP atadı:D:D
Ramonun telefonu malesef her zamanki gibi kapalıydı ben ulaşamadım, ne zaman geleceklerini soracaktım, ulaşamayınca acil bir problemi çözmek için çıktım Ramo aradığında bekleyin geliyorum dedim ama onlar beklemediler, benim bir suçum yok.:D
telim 24 saat açık...arayan felan yok...ha diyelim ki bi yerlerde çekmedi
ondan kapalı felan gözüktü...gene arayanı mesajla dürtüyorlar...o da yok.
ha evet gelecem dedi...ama en az 2 saat sürer dedi.biz 2 saat bekleyemezdik
hayri usta da zaten bu tip şeylerde o hep kaçar dedi...daha başka şeyler de
söledi ama şimdi burdan yazmim onları... :)
Bir tarafta Şıh Müslüm ammi kuzuyu kesmiş cemaate yedirmiş, bir tarafta da Ramo Ağa kuzuyu keseceğim diyor ama faaliyet yoktur. Ben naklettim gedin kararı siz verin sonra da kime inanmak isterseniz inanın.
Herkese eyi akşamlar.
Sağlıcakla
O kadar aç bi aç insan içinde kuzu kebamı yapalım?!..:( Eh yuh diyorum başka da bir şey demiyorum..:(
Maho'nun istanbul ziyareti
Görüntülenme: …
M.ENES;262080 wrote:
Maho tut bırakma Ramo'yu. Kuzunun parasını al biz keseriz.
Müslüm abi tarhan kuzuyu kesecek bu sefer kararlı,yeri ve tarihi belirleyin dedi...Ben derim ki bu kadar adamı Nizibe getirip götürmek daha masraflı olur en iyisi haziran ayı içinde İstanbulda keselim ne dersiniz...Haziranın 2,3 veya 9,10 olabilir...Yinede herkes fikrini söylesin yani.
Haziran 9 da ben yokum, ama diğer haftalar olabilir, ancak ben yine de Nizip'te olsun diyorum çünkü Nizip daha kalabalık.
kuzu ile ilgili bi önerim daha var...somalide keselim...orda kuzu hem ucuz
hem de çok lezzetli..bi de ordaki ortamı görme fırsatınız olur..vize yok.
bi pasaport bi de uçak bileti alacaksınız...çok ciddiyim bak...şaka diil yani..orda yerimiz var
bi pasaport bi de uçak bileti alacaksınız...çok ciddiyim bak...şaka diil yani..orda yerimiz var
Ben biliyordum başımıza bir iş açacağını, di yeri Somaliye:DRamazan Tarhan;262115 wrote:kuzu ile ilgili bi önerim daha var...somalide keselim...orda kuzu hem ucuz
bugün öğleyi de hayri ustada halledecez...
Müslüm ammi davet etti... :)
Çok güzel bir ziyaret olmuş menes kardeşime teşekkür ancak sen Tarhandan kuzunun parasını gitmedi ise al biz işimizi sağlama alalım
İstanbul olabilir şu anda tam tarihe bir şey diyemiyorum benim bazı özel durumlar var ancak imkanım olursa seve seve
Selamlar
İstanbul olabilir şu anda tam tarihe bir şey diyemiyorum benim bazı özel durumlar var ancak imkanım olursa seve seve
Selamlar
Ramazan Tarhan;262115 wrote:kuzu ile ilgili bi önerim daha var...somalide keselim...orda kuzu hem ucuz
Somali ye uçak kaça gidiyor.
Ramazan Tarhan;262117 wrote:bugün öğleyi de hayri ustada halledecez...
Başka gelmek isteyen varsa gelsin, yeni mescidimizi açacağız, malum diğer camilere beni artık almıyorlar bende kendime özel mescid yaptırdım imamını da CHP atadı:D:D
Yok abi yaw, adam söz verdi tama...Yeri ve zamanı belirleyin ben hazırım dedi....Eğer bu sefer de organize olamassanız:D... Daha size zırnık yok diy.:D:p:Dfsoyarik;262124 wrote:Çok güzel bir ziyaret olmuş menes kardeşime teşekkür ancak sen Tarhandan kuzunun parasını gitmedi ise al biz işimizi sağlama alalım
Selamlar
Afiyet olsun,yine gel:):D:pRamazan Tarhan;262112 wrote:
biz geldik sen kaçmışsın....müslüm akpek;262126 wrote:Başka gelmek isteyen varsa gelsin, yeni mescidimizi açacağız, malum diğer camilere beni artık almıyorlar bende kendime özel mescid yaptırdım imamını da CHP atadı:D:D
Kuzen kaçmaz , siz dükkanları karıştırmışsınızdır.:DRamazan Tarhan;262143 wrote:biz geldik sen kaçmışsın....
Ramazan Tarhan;262143 wrote:biz geldik sen kaçmışsın....
Ramonun telefonu malesef her zamanki gibi kapalıydı ben ulaşamadım, ne zaman geleceklerini soracaktım, ulaşamayınca acil bir problemi çözmek için çıktım Ramo aradığında bekleyin geliyorum dedim ama onlar beklemediler, benim bir suçum yok.:D
Ben sana inanıyorum şıhım :)
sakın inanma..o sahte şıh....doğrusu şudur:M.ENES;262149 wrote:Ben sana inanıyorum şıhım :)
evet bi iki dükkan karıştırdık...orası doğru.. :)makin;262146 wrote:Kuzen kaçmaz , siz dükkanları karıştırmışsınızdır.:D
Siz inanmayın Ramoya Müslüm AKPEK böyle şeylerden kaçmaz ama Ramo kaçar adama bir senedir kuzu kestiremedik mal meydanda hahaaaaaaa
Bu durumda biz , söze değil fiiliyata bakarak inanacağız, bundan 8 ay önce kuzenim Şıhımız Müslüm ammi, verdiği sözünü tutup kuzuyu kesmişti, ama Ramo Ağa , yaklaşık 7 aydır bizi inim inim inletiyorda inletiyor , kuzu keseceğim , kuzu keseceğim diyor , ama arada bir de Erciyes e mahsim Emrah ları falan götürüp ayazda pastırma sucuk yapıyor da yine de kuzuyu kesmiyor, şimdi de moda Somali oldu, Somali ye gelin kuzu keseyim diyor. Gel de sen RAMO Ağa ya inan.Ramazan Tarhan;262150 wrote:sakın inanma..o sahte şıh....doğrusu şudur:
Bir tarafta Şıh Müslüm ammi kuzuyu kesmiş cemaate yedirmiş, bir tarafta da Ramo Ağa kuzuyu keseceğim diyor ama faaliyet yoktur. Ben naklettim gedin kararı siz verin sonra da kime inanmak isterseniz inanın.
Herkese eyi akşamlar.
Sağlıcakla
Kuzen harikasın ver şimdi cevabı Ramo.
Şaka mısın sen Ramazan kardeşim..:)Ramazan Tarhan;262115 wrote:kuzu ile ilgili bi önerim daha var...somalide keselim...orda kuzu hem ucuz
O kadar aç bi aç insan içinde kuzu kebamı yapalım?!..:( Eh yuh diyorum başka da bir şey demiyorum..:(
abıler kuzu bır yana sogan kebabıda unutuldu haberınız olsun bır ara sogan kebabı vartı hatırlatım
Evet Emrah doğru söylüyor soğan kebabı da sulandı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.