Sonra benim ofisten çıkıp Hidayet'in amcasının düvenine gittik enfes kebaplar yedik .
Maho'ya soğan ekmeği verince şok oldu Bursa'dan bunun için mi geldim dedi.
Resim kaynağıMüslüm abi menes abiye ayip deyilmi fcbooka bu resimini atmişsin.menes abiye ekmek soğan ver sonra da tek basina mangal yap.ve hemen fcbooka at...vala ne bilim menes abi duymasın :)
emrah63;261796 wrote:
Müslüm abi menes abiye ayip deyilmi fcbooka bu resimini atmişsin.menes abiye ekmek soğan ver sonra da tek basina mangal yap.ve hemen fcbooka at...vala ne bilim menes abi duymasın :)
Ben de bu fotoğrafı görünce hayretler içerisinde kaldım!!..:eek::eek::eek::eek:
Arkadaşlar bu sabah resimlere bakmak için girdim emme , resimler yok.
Kuzen Müslümün doktor randevuları güzeldi ama Ramoya anlatmayın sakın , o da aramızda olsaydı da dinlesyedi. Yok yok yok, öyle olmaz en iyisi o kuzuyu ayarlasın çevirek , o arada kuzen Müslüm o randevuları ona da anlatır, değil mi ? arkadaşlar hem fikiriz sanırım bu konuda , kabul edenler , etmeyenler , edilmiştir.:D:D:D
yukarıda ilk mesajda bulunan zincirleme fotolarıben düzenliyordum.kaç defa m.akpeke böle resimatma dedik.hala saadet zinciri gibi uzun şeritler atıyor.ilk mesaj olduğu niçin her sayfa da uzun uzungözükmesin diye koparayım dedim ama kuyrukları da gitmiş:)meyse hallederiz...ben şimdi adminin yanındayım..akşam düzeltirik ...RAMAZAN
admin;261816 wrote:yukarıda ilk mesajda bulunan zincirleme fotolarıben düzenliyordum.kaç defa m.akpeke böle resimatma dedik.hala saadet zinciri gibi uzun şeritler atıyor.ilk mesaj olduğu niçin her sayfa da uzun uzungözükmesin diye koparayım dedim ama kuyrukları da gitmiş:)meyse hallederiz...ben şimdi adminin yanındayım..akşam düzeltirik ...RAMAZAN