Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Tekerlekli Sandalyesiyle Ağlayarak Cezaevine Girdi

Görüntülenme: …

nizip.com Üye
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde 10 yıl önce kamyonuyla karıştığı trafik kazasında 1 kişinin ölümüne neden olup, kendisi de belden aşağısını kullanamaz hale gelen 42 yaşındaki Abdullah Dikilitaş, kesinleşen 2 yıl hapis cezasını çekmek için.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç
Son Dakika

Kaynak...
nizip.com Üye
Nizip ilçesinde kamyon şoförlüğü yapan Abdullah Dikilitaş (42), 2002'de bir yakınıyla İzmir'e giderken Kemalpaşa ilçesinde kaza geçirdi. Kamyonun devrildiği kazada yakını hayatını kaybetti, Dikilitaş ise kısmi felç geçirdi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Kaynak...
nizip.com Üye
GAZİANTEP Nizip ilçesinde kamyon şoförlüğü yapan Abdullah Dikilitaş (42), 2002'de bir yakınıyla İzmir'e giderken Kemalpaşa ilçesinde kaza geçirdi. Kamyonun devrildiği kazada yakını. Nizip ilçesinde kamyon şoförlüğü yapan Abdullah Dikilitaş (42), ...
Star Gündem

Kaynak...
nizip.com Üye
Gaziantep'in Nizip ilçesinde 10 yıl önce meydana gelen kazada 1 kişinin ölümüne yol açmaktan yargılanan ve kendisi de aynı kazada sakat kalan şahıs, 2 yıl 1 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cezası kesinleşen şahıs, evine gelen polisler tarafından ...
Haber FX

Kaynak...
Nrt Üye
ÖNCE TEKERLEKLİ SANDALYEYE SONRA HAPSE MAHKUM OLDU

Eski medya için oynatıcı bulunamadı. Özgün kaynağı aç

Kaynak...
Nrt Üye
Nizip ilçesinde kamyon şoförlüğü yapan Abdullah Dikilitaş(42), 2002'de bir yakınıyla İzmir'e giderken Kemalpaşa ilçesinde kaza geçirdi.Kamyonun devrildiği kazada yakını hayatını kaybetti, Dikilitaş ise kısmi felçgeçirdi.

Tedavisinin ardından yüzde 94 çalışamaz raporu alan vetekerlikli sandalyeye bağımlı olarak yaşamını sürdüren Dikilitaş hakkındaİzmir'de dava açıldı. Sonuçlanan davada Dikilitaş, 2 yıl 1 gün hapseçarptırıldı.

Cezası kesinleşen Dikilitaş, polis ekiplerince evindenalındı. Abdullah Dikilitaş ve yakınları bu esnada gözyaşlarını tutamadı.

Dikilitaş, cezaevine götürülmeden önce gazetecilere yaptığıaçıklamada, trafik kazası sonrasında felç olduğunu, kendisi ve ailesininihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığını ifade etti. Cezaevinde ne yapacağınıbilemediğini ifade eden Dikilitaş, ''Kendi başıma hiçbir ihtiyacımıkarşılayamıyorum. Onun için cezaevinde ne yapacağımı ve ihtiyaçlarımı nasılkarşılayacağımı bilmiyorum. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak baştaCumhurbaşkanımız Abdullah Gül olmak üzere bana yardım edecek feryadımı duyacakherkesten yardım istiyorum'' dedi.

Sağlık kontrolü için Nizip Devlet Hastanesi'ne daha sonraNizip Adliyesi'ne çıkarılan Dikilitaş, cezaevine gönderildi.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim