Nizip.com
Üye ol
Suriyeliler

Biz de Türkiye'nin Suriye olmasına izin vermeyeceğiz'

Görüntülenme: …

felsefefe Üye
Çevik Bir 'i de gördüm. Protokoldeki yerimi aldığımda birisi yanıma yaklaştı ve ''bu notu size paşam gönderdi' diyerek bir kağıt uzattı. Kağıdın üzerinde 'Türkiye'nin İran olmasına asla izin vermeyeceğiz?' yazıyordu. Hemen cebimden kalemi çıkarttım. O notun altına aynen şunu yazdım: 'Biz de Türkiye'nin Suriye olmasına izin vermeyeceğiz'. Kağıdı bir arkadaşımla tekrar Çevik Bir 'e gönderdim."

Kaynak: https://www.samanyoluhaber.com/gundem/Cevik-Birden-Yaziciogluna-ilginc-not/745962/#ixzz1s8E4IcBO

Bu yazı herşeyi açıklıyor.
Yağmalanan Türkiye
MHP nin iktidardan uzaklaştırılıp
Başka bir MHP dizayn edilmeye çalışma yapılmasına

Hainler Türkiyenin Baas rejimiyle anarşi içinde yönetilmesi için herşeyi hazırlamışlar.

Direnen Türk Milleti Yargıyı çözdü.
Direnen Türkiye Silahlı Kuvvetleri de çözecek.
Özgür Hakça ve adilce Yaşa Türk Milleti

Kıbrıs Savaşında Kocatepe gemisini Batıran Çevik Bir

felsefefe Üye
Suriye koffi anna iade edildi.

Biz Bunun olacağını bir Türk olarak anlamıştık.

Hristiyan Koffi Suriye Sunnilerini Esada Kurban etmek için herkeseten izin aldı.

Rusya İngiltere ABD hepsi tamam dediler.

Ama Susturucu takarak öldür.

1 milyon Sünni öldürebilirsin.

Sonra ne mi olur?

Kalanı da biz seni Aşağı indirmek için öldürürüz.

Böylece Irak nasıl temizlendiyse

Suriyeyi de böyle temizleriz.

Savaş devam ediyor.

Bir yanda Şeytan ve Askerleri Bir Yandan Mazlum ve Masum Müslümanlar.

Yüce Allahım sana geldik kapındayız.

Ya Al canımızı yada bizi kurtar bu zelil halimizden

BM ve Şam yönetimi, Suriye'ye giden BM gözlemci heyetiyle ilgili kurallar konusunda anlaşmaya vardı.

Biz de Türkiye'nin Suriye olmasına izin vermeyeceğiz'
Anlaşmayı, BM ve Arap Birliği'nin Suriye temsilcisi Kofi Annan'ın sözcüsü Ahmed Fevzi duyurdu.
İsviçre'nin Cenevre kentinde yazılı bir açıklama yapan Fevzi anlaşmanın, yalaşık 30 kişilik heyetin "Tüm tarafların her türlü silahlı şiddetin durdurulmasını destekleme ve denetleme"yi nasıl yapacağını ve 6 maddelik Annan planının uygulanmasını kapsadığını belirtti.
Fevzi, bugün yapılan anlaşmayla, Suriye ve gözlemcilerin görev ve sorumluluklarının ana hatlarının çizildiğini kaydetti.
Sözcü, ayrıca Annan'ın bazı muhalif şahsiyetlerle "silahlı muhalif gruplarının görev ve sorumluluklarıyla" ilgili bir anlaşmaya varmak için "benzer müzakereler"de bulunduğunu ifade etti.
Suriye devlet televizyonu El Ahbariye, Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad ile BM yetkilisi Guha Abhijit arasında başkent Şam'da Dışişleri Bakanlığı binasında protokolün ön anlaşmasının imzalandığını belirtti.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim