Sorunlarımız Önerilerimiz

Teşvikten Nizip'e ne çıkar?

Sorun
Mustafa Bilici Üye
Teşvik konusu Nizip için nasıl işleyecek? 15 Km ilerde Birecik 6. bölge, bağlı olduğumuz Gaziantep 3. Bölge peki biz ne olacağız? Ben Akparti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hüseyin ÇELİK Beyin Nizip için verdiği sözü hatırlatmak istiyorum. Nizip vergi rekortmenleri ödül töreninde Ticaret Odasında yapmış olduğu konuşma kayıtlarda vardır. Teşvik Konusunda Nizip'i Gaziantep'ten ayrı tutacağız demişti. Ayrıntıları bilmiyorum ama inşallah Nizip yine unutulmamıştır teşvik
müslüm akpek Üye
Ben Nizip için böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum son zamanlarda artık AKP yandaşlarını bile küstürüyor.
felsefefe Üye
Teşvik sistemi şimdi tamda bölge olarak yayınlanmadı. bazı sektörlerlde çalışma yapanlar nerde olursa olsun 6. bölge gibi işlem görecekler. Önemli olan kapasitesi aşmış alanlar değil. İthalatı azaltacak ve kapasitesi boş olan alanların destek alması. Bu da ilk defa yeni sistemde yer aldı. Yani Nizipte İthalatı azaltacak bir alana yatırım olursa Nizip te 6. bölge olacak. Kıymetli Mustafa sistemi tam anlat ki herkes doğru anlasın.
müslüm akpek Üye
felsefefe;260509 wrote:Teşvik sistemi şimdi tamda bölge olarak yayınlanmadı. bazı sektörlerlde çalışma yapanlar nerde olursa olsun 6. bölge gibi işlem görecekler. Önemli olan kapasitesi aşmış alanlar değil. İthalatı azaltacak ve kapasitesi boş olan alanların destek alması. Bu da ilk defa yeni sistemde yer aldı. Yani Nizipte İthalatı azaltacak bir alana yatırım olursa Nizip te 6. bölge olacak. Kıymetli Mustafa sistemi tam anlat ki herkes doğru anlasın.
Niizp'te teşvik kapsamına giren iş kolları neler olacak bu konuda bilgisi olan var mı.
felsefefe Üye
müslüm akpek;260517 wrote:Niizp'te teşvik kapsamına giren iş kolları neler olacak bu konuda bilgisi olan var mı.
Kıymetli efendim Otomotiv Elektronik ve Kimya sanayileri hangi bölgede olursa olsun, 6. Bölge sayılıyorlar.
benbaskan Üye
ben sanmıyorum ki bu sanayi kolları nizipe gelsin ve fabrikalar kurulsun.... nizipin işi allah kaldı bana göre...
müslüm akpek Üye
Bencede.
suat sabuncu Üye
degerli arkadaşlar ben 2001-2005 arasıydı zannedıyorum buraya yazı yazdım yıne tesvik ile ilgili idi dedimki nizip ve birecik halkı bırlessın ıkı ılçede halk oylaması yapılsın veya siyasetçiler kanun yada kararname cıkartsın bırecık ılçe sınırları nizipe 8-10 km daha yaklastırılsın nızıp tapusunda olanlar bırecıge aktarılsın bırecıgın arazısı nızıplöılerın sanayıcılı ıle gelıstırlsın bolgesel ıssızlıkte cozulsun zaten bırecıklıler çogu nızıplılerın dayısı olur dedım ve o zamanın bu sayfada benı kınayıp delı muamelesı yapanlar sımdı uzagı gormemenın anısına sıyasete gırıp ulkeyı yonetsınler. saygılarımla
suat sabuncu Üye
Sorunlarımız Önerilerimiz BIRECIK ILÇESI NIZIPE DOGRU 3-5 KM ... 4 Mar 2006 ... BIRECIK ILÇESI NIZIPE DOGRU 3-5 KM GELSIN NEDEN Sorunlarımız Önerilerimiz. ... suat sabuncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) ... www.nizip.com www.nizip.com/showthread.php?t=488 Google'dan alınma - 4/2012 Zeugma Antik Kenti Birecik Barajinin Isminin Zeugma Olmasi - nizip ... www.nizip.com www.nizip.com/showthread.php?t=39 Zeugma Antik Kenti Birecik Barajinin Isminin Zeugma Olmasi - nizip ... 26 Oca 2002 ... Birecik Barajinin Isminin Zeugma Olmasi Zeugma Antik Kenti. ... suat sabuncu. Edited by - suat sabuncu on 26/01/2002 19:48:37. Edited by ... www.nizip.com www.nizip.com/showthread.php?t=39 Google'dan alınma - 4/2012 Sorunlarımız Önerilerimiz BIRECIK ILÇESI NIZIPE DOGRU 3-5 KM ... www.nizip.com www.nizip.com/showthread.php?t=488&page=3&langid=1 Sorunlarımız Önerilerimiz BIRECIK ILÇESI NIZIPE DOGRU 3-5 KM ... Page 3- BIRECIK ILÇESI NIZIPE DOGRU 3-5 KM GELSIN NEDEN Sorunlarımız Önerilerimiz. ... Send a message via ICQ to suat sabuncu ... www.nizip.com www.nizip.com/showthread.php?t=488&page=3&langid=1 Google'dan alınma - 4/2012 Sorunlarımız Önerilerimiz BIRECIK ILÇESI NIZIPE DOGRU 3-5 KM ... www.nizip.com www.nizip.com/showthread.php?t=488&page=2 Sorunlarımız Önerilerimiz BIRECIK ILÇESI NIZIPE DOGRU 3-5 KM ... Sayfa 2- BIRECIK ILÇESI NIZIPE DOGRU 3-5 KM GELSIN NEDEN Sorunlarımız Önerilerimiz. ... suat sabuncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) ... www.nizip.com www.nizip.com/showthread.php?t=488&page=2
suat sabuncu Üye
Birecik Ilçesi Nizipe Dogru 3-5 Km Gelsin Neden Sevgili hemserilerim Nizipte issizlik hegeçen gün artmakta yeni isyeri açilamamakta birecik burnumuzun dibinde burasi tesvik bölgesi ancak birecikte fabrika kuaracak arsa yok var olanlar Nizip topraginda Niziplilere ait bu sebeple birecik ilçe sinirinin birecige inis tepeden alinip Nizipe dogru yaklasik 3-5 km re hatta tilmiyen köyüne kadar getirilmesi bu bölgedeki arazi sahiplerinin arazilerinin dönü 1.500 ytlden -2.000 ytl den metre kare arsa üzerinden satilamasina buralarda yeni is yerleri fabrilakalar açilmasina sebep olacagindan Nizip halki Nizip belediye meclisi Nizip kaymakamligi Nizip belediye baskani Nizipli sivil toplum örgütleri dernek birecik halki birecik belediye meclisi birecik kaymakamligi birecik belediye bsk birecikli sivil toplum örgütleri bölgeden osmaniyeye-adiyamana-suriyeye sanayicilerin kaçmamasi için el ele verin bu karari aldirin iki ilçe toplumu gerekiyorsa referandum yapilarak bu karari 200 6 yilinda çikardiniz kurtuldunuz yoksa anarsi terör eni sonu Nizip e ulasacak 1980 öncesini yasayacaksiniz bunu yazdim sizlere tutarsaniz sizlere tutmaz iseniz de sizlere sevgilerimle suat sabuncu ------------------------------------------------------ 10 15 GÜN KALMASINDA NE SAKINCA VAR BANA BUNU iZAH EDERSENiZ SEViniriM BU MESAJ DA BENiM şAHSi ÇIKARIM OLMADIğI BiRECiK NiziP ARASINDA TARLAM OLMADIğI ORADA YATIRIM YAPMA DURUMUNDA OLMADIğIMA GÖRE şAHSi ÇIKARA GEREK OLMADIğI ZATEN YETERiNCE HERKESiN BENi TANIDIğI gERÇEğiYLE STEYE FORMUN işleyişine ZARARINI BiR YAZIN SONRADA BEN BU FORMA NEKEDAR ÇOK KATILIMCI VE REYTiNG SAĞLADIĞINI ANLATACAĞIM SELAMLAR SUAT SABUNCU
müslüm akpek Üye
Suat bey tespitleriniz çok ilginç ama Bireciğin Niziple birleşmesinden önce Nizip'in teşvik bölgesine dahil edilmesi çok daha kolay ve pratik olmaz mı yoksa bir sürü taşı yerinden oynatacaksınız.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim