100 bin nüfusu geçmiş bir ilçede en azından 1 salonluk bir cep sineması olması gerek miyor mu?illaki nizipte yaşayanlar antep merkeze mi gitmek zorundalar sinema için.1 salonluk bir sinema açmak bu kadar mı zor?yetkililerin bu soruna el atması gerekiyor..
Sorunlarımız Önerilerimiz
sinema
Hocam size katılıyorum sadece sinema değil daha bir çok sosyal aktivite eksiği var Nizip'in ama önce yerel yöneticilerin bakış açısının değişmesi lazım.
arkadaslar bu konular ıcın daha erken dıyorum cunku once lık le memleketımıze gelen ögrencı ve ögrencı velılerını agırlıyacak konut sorunu hallolsun 500bın ögrencı gelıcek dıyen hemserılerımız
o genclerın sorunlarıını ımkanlar cercevesınde cozsunlersonra sınama vs sosyal ektıvıteler de kendılıgınden gelır nızıpte allahtan bırkısı sehırdıye geldıgınde kalıcak otel yokk kkk
Hakikaten Nizibe yakışmıyor artık bunlar...Ayıp, şu yağdı şuydu buydu alavere dalavere işini bırakıp da şu işlere de bir el atsınlar.
Belediye sinemasının tekrar aktif olması için çok ısrarcı olmuştuk Kurtlar Vadisi Irak filmi sırasında açtılar, ancak çok ilgi görmedi. Bu nedenle soğuk bakıyorlar.
İstanbul belediyesi Sosyal Tesisler adı altında İstanbul'a gerçekten çok nezih yerler kazandırdı, Nizip belediyesinin de sosyal tesis adı altında bu yapılanmayı yapması lazım, yoksa ne üdüğü belirsiz insanlar bu potansiyelin farkına varırsa, Nizip'i meyhane doldurur.
ABD en küçük kasabalarda bile sosyal bir sürü alan gördüm ama, malesef Nizibimiz hala bu : "dev-köy" görüntüsünden kurtulamadı.. Ne zaman kurtulacak.. Bunu kim yapacak?!.. Onu da bilmiyorum..müslüm akpek;260054 wrote:İstanbul belediyesi Sosyal Tesisler adı altında İstanbul'a gerçekten çok nezih yerler kazandırdı, Nizip belediyesinin de sosyal tesis adı altında bu yapılanmayı yapması lazım, yoksa ne üdüğü belirsiz insanlar bu potansiyelin farkına varırsa, Nizip'i meyhane doldurur.
Biz uyarıyoruz ama dinleyen var mı bilmiyorum, biz yapmazsak başkası gelip istediğini yapacak işte o zaman kaos yaşanacak.
önceden sinama vardıda ne oldu ne haldeydi gidin sorun o kişiye neden boyle oldu yada napması gerekirdi
Kesin ilgisizlik yüzünden kapanmış veya viraneye dönmüştür orası...nizipli01;260230 wrote:önceden sinama vardıda ne oldu ne haldeydi gidin sorun o kişiye neden boyle oldu yada napması gerekirdi
Sadece sinemadan bahsetmiyoruz genel olarak sosyal tesislerden bahsediyoruz.
En son Nizpe gittiğimde.. Teksas eyaleti gibi yazın saat 21:00 da evlerine çekilmiş insanları gördüm.
Sokalarda olanlar sarhoşlar ve berduşlardı.
Kültür ve aktiviteler Nizibe gitmez.. Biz boşuna çene çürütüyoruz..
Ben Nizip'te sarhoş görmedim
Benim gördüklerim neden sallanıyordu..?!..:confused:müslüm akpek;260314 wrote:Ben Nizip'te sarhoş görmedim
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.