Şuna 10 TL gönderinde sussun Osman.
Basından Nizip Haber
CHP nin iktidar olması için enaz 50 yıl var.
O da Tüm adaylarının % 50 sinin imam olması halinde mümküdür.
Kalan adaylarında Şıhlardan ve müritlerden olması halinde
Yoksa CHP değil 50 yıl 150 yıl sonra bile tek başına iktidar olamaz evelallah:p:p:p
Rus askerleri Haç şeklindeki bu havuzda iman tazeledi!
Soğuk savaş öncesi Ateist-Komünist olan Rusya, Soğuk savaştan sonra iyice Ortodoks Hristiyanlığa sarıldı.
Öyle ki ordu, din adına hiç bir töreni sektirmiyor. Bulduğu yerde iman tazeliyor.
Marks'ın "din bir afyondur" sözü yerlerde sürünüyor.( Rahmetli mezarında ters takla atıyor).
Aşağıda videosunu izleyeceğiniz olay, Rus Hava İndirme birliği VDV'nin bir alayının konuşlandığı üssün yakınlarındaki, kilise önünde meydana geldi.
Geleneksel Epifani gününde, -7 dercede, papazların özenle harzırladığı haç şeklindeki bir havuzda banyo yapıp, dua edip haç çıkardılar.
Başlarında komutan Generaal Vladimir Şamanov olduğu halde, aileleriyle havuzdan sırayla nasiplendiler. Papazların hayır duasını aldılar!
https://www.gazeteci.tv/rus-askerleri-hac-seklindeki-bu-havuzda-iman-tazeledi-138104h.htm
Marks onların kadınlarının 3/2 sinin fahişe olmasına sebep oldu.
Markstan kurtulamının bedelini ki en az Ruslar ödedi.
Sayısal rakanları daha da söylerdim ama benim düşüncem senin bunları araştırsan daha iyi olacağı doğrultusunda.
Polonya
Tüm kurumlarını sanayisini ve ordusunun tamamnı kaybetti
Çekler yukardakilerim yanında topraklarının bir bölümünü
Doğu almanlar herşeylerini kaybedip
Batı Almanlara göç eden bir mülteci oldular.
Bulgaristan şimdi bile kuru ekmeğe muhtaç
Hele kominist rejimle yönetilen Türkler.
En çok biz kominizim zulmünü yaşadık.
Kazakistan : Yarıya yakın nüfusu RUS
KIRIM : Kırım da bugün Türk yok.
Neyse Müslüm Abi senin hayalden çıkıp gerçeğe dönmen gerek.
Bence Yanlış olan Markstı da siz bunu anlamak istemiyorsunuz.
Enderun+Yeniçeri zihniyetidir.
O da bugün CHP de ki zihniyettir.
Senin bunları anlayabilmen için daha 40 fırın ekmek yemen lazım, neden benim de müslüman olduğumu kabullenemiyorsun.
Bak kanka ne ayak olduğumu anlatayım.
Müslümanlık bazılarının tekelinde ne yazıkki solcularında dindar ve müslüman olmalarını kabullenemiyorlar, işte bende aynen babam gibi hem solcuyum hem müslüman ama ben sadece kendime müslümanım başkası için müslüman değilim.
Din her zaman suistimale açıktır, isteyen istediği yere çeker, din adına her şeyi yaptırır, bunları daha öncede çok konuştuk ama yine bir örnekle anlatayım.
Marmaradaki büyük depremden sonra bizde istanbul'da çok bunaldığımızdan Nizip'e gelip 15 gün kalmıştık, hala oğlunun dükkana gittiğimde 4-5 köylü oturmuş karşılarında lise matematik öğretmeni konuşuyor: Bakın gördünüz mü allah onların cezasını verdi oralarda fuhuş alkol cinsel sapkınlıklar vardı allah hepsinin cezasını verdi, bu cümleye orada oturan bütün köylüler onaylayarak cevap verdi, ben dayanamadım ve hocaya sordum ya hocam tamam bunlar günahkardı da kundaktaki bebeği niye allah öldürdü peki dedim bana söylediği cevap şu oda büyüyünce o..pu yada pez.. eng olacaktı ondan canını aldı dedi, hala oğluda bende çok rahatsız olduk ve dayanamayarak hocam siz kuran okumasını biliyormusunuz hiç fıkıh kitabı okudunuz mu peygamberimizin hadislerinden haberiniz var mı dedim elbette dedi o zaman yahu o zaman çocuklar akıl baliğ olana kadar benim meleklerimdir cümlesini hiç duymadın mı yada tabi afetlerde ölenler şehitlik mertebesine ermiştir elbiseleriyle gömülebilirler cümlesini demi duymadın deyince hoca kalktı dükkanı terketti.
Şimdi soruyorum bu nasıl müslümanlık, bu öğretmen efendinin yetiştirdiği talebeler nasıl yetişebilir Fatihin dediği gibi bunlar kılıç müslümanı olurlar.
Sevgili kankam Müslümanlara yada müslümanlığa ben nasıl dil uzatırım geçmişte yazdığım bütün mesajları tek tek incele kime ne hakaret etmişim heleki dine nerde nasıl dil uzatmışım , yaptığım eleştrileri dine dil uzatmak diye kabul ediyorsan onu bilemem ama din konusundaki yanlışları düzeltmek için bende senin gibi mücadele veriyorum, hala kadını kara çarşafa sokmak isteyen zihniyete karşı duruyorum.
Değerli Fatih hocam solcuların bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük en çok İmam Hatip lisesi açmalarıdır, bildiğiniz gibi en çok İmam hatip Lisesini solcular açmıştır, hepimize hayırlı olsun.
4+4+4 vatandaş ne diyor
Görüntülenme: …
Göndersin almazsam :DM.ENES;259698 wrote:Şuna 10 TL gönderinde sussun Osman.
Konu 4+4+4 eğitim süstemi, dağıtmayalım lütfen :D
Sevgili ammi siz bir ilaç katılım payı ödüyorsunuz
Birde muayene katılıp payı ödüyorsunuz
Buda 4+4+4 egitimin devamı oluyor:D
Selamlar
Birde muayene katılıp payı ödüyorsunuz
Buda 4+4+4 egitimin devamı oluyor:D
Selamlar
Bu nasıl emeklilik anlamadım hala devletin eli benim cebimde.
Az kaldı sabret, 7 yıl sonra rahata kavuşursun...
O biraz zor.M.ENES;259712 wrote:Az kaldı sabret, 7 yıl sonra rahata kavuşursun...
Bu sefer sende anlamamışsın Osman...Adam 7 yıl sonra ölmeyi düşünüyor ya işte o zaman rahata kavuşacak dedim.:D:Dfelsefefe;259749 wrote:O biraz zor.
Yoksa CHP değil 50 yıl 150 yıl sonra bile tek başına iktidar olamaz evelallah:p:p:p
Rus askerleri Haç şeklindeki bu havuzda iman tazeledi!
Soğuk savaş öncesi Ateist-Komünist olan Rusya, Soğuk savaştan sonra iyice Ortodoks Hristiyanlığa sarıldı.
Öyle ki ordu, din adına hiç bir töreni sektirmiyor. Bulduğu yerde iman tazeliyor.
Marks'ın "din bir afyondur" sözü yerlerde sürünüyor.( Rahmetli mezarında ters takla atıyor).
Aşağıda videosunu izleyeceğiniz olay, Rus Hava İndirme birliği VDV'nin bir alayının konuşlandığı üssün yakınlarındaki, kilise önünde meydana geldi.
Geleneksel Epifani gününde, -7 dercede, papazların özenle harzırladığı haç şeklindeki bir havuzda banyo yapıp, dua edip haç çıkardılar.
Başlarında komutan Generaal Vladimir Şamanov olduğu halde, aileleriyle havuzdan sırayla nasiplendiler. Papazların hayır duasını aldılar!
https://www.gazeteci.tv/rus-askerleri-hac-seklindeki-bu-havuzda-iman-tazeledi-138104h.htm
Rus ordusu askerlerinin maneviyatını yüksek tutmak için yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Hava indirme birliklerinde kullanılmak üzere paraşütle indirilebilen özel kiliseler tasarlandı. Standart bir ordu çadırından dönüştürülen kiliselerde bir dizel güç kaynağı, klima ve soğutucu gibi ekipmanlar yer alacak.
Uçan kiliseler, zırhlı araçların havadan indirilmesini sağlayan uçak ve helikopterler tarafından nakledilecek.
RAHİPLERE PARAŞÜT EĞİTİMİ
Aynı proje çerçevesinde, orduda görevli rahiplere de paraşütle atlama eğitimleri verilecek. Rahipler ayrıca portatif kiliselerin kurulması konusunda da eğitilecek.
İlk uçan rahip ekibinin Mart ayı ortasında gerçekleştirilecek tatbikata katılması bekleniyor.
AMAÇ MANEVİYATI YÜKSELTMEK
Rus askeri yetkililer, uçan kilise ve rahiplerle kendi askerlerinin maneviyatını yükseltmeyi, düşmanın ise moralini bozmayı hedefliyor.
Geçtiğimi kasım ayında da ordudaki, rahip sayısının arttırılması kararı alınmıştı.
HABERTURK
Uçan kiliseler, zırhlı araçların havadan indirilmesini sağlayan uçak ve helikopterler tarafından nakledilecek.
RAHİPLERE PARAŞÜT EĞİTİMİ
Aynı proje çerçevesinde, orduda görevli rahiplere de paraşütle atlama eğitimleri verilecek. Rahipler ayrıca portatif kiliselerin kurulması konusunda da eğitilecek.
İlk uçan rahip ekibinin Mart ayı ortasında gerçekleştirilecek tatbikata katılması bekleniyor.
AMAÇ MANEVİYATI YÜKSELTMEK
Rus askeri yetkililer, uçan kilise ve rahiplerle kendi askerlerinin maneviyatını yükseltmeyi, düşmanın ise moralini bozmayı hedefliyor.
Geçtiğimi kasım ayında da ordudaki, rahip sayısının arttırılması kararı alınmıştı.
HABERTURK
Bu ordu da amerikan ingiliz fransız ordularındaki dini eğitimleri hiç anlatmayayım.
Amerikan ve sanırım İngiliz ordusunda İmam bile var.
18. YY ve 19yy ile
Din karşıtlığı Laiklik ve Eğitim Hukuk alanında ayrıca bilim (biz buna beşeri ilimler diyoruz)
Özelllikle Tüccar ve yeni yeni ortaya çıkan sanayi kuruluş sahipleri tarafından
benimsenmiştir.
Yani Laiklik Avrupada Türkiyede ki gibi Zengin ve bürokratlar tarafından sosyal bir statüye sahip olmak için daha fazla devlet alanına girmiştir.
Çünkü Asiller ve Hrsitiyanlık iç içe girmişti.
Her Kral veya Prens her ne ise
Papalığa gerekli hak ve ödünleri veriyordu.
Bu durumda asil olmayan Tüccarlar
Kiliseden bekledikleri himayeyi ve saygınlığı göremeyince
Laiklik oluşumuna ve dinsizliğe daha fazla meyil ettiler.
Aslına Hrsitiyanlık zorunlu olarak laikliğe muhtaç bir dindir.
Nedeni de İncilde herhangi bir Hukuk ayeti yoktur.
İşte Adam öldürüne
Mirasa
Hırszılığa
Zinaya
ne bileyim tüm
suçlara karşın incilde bir ceza ayeti bulunmamktadır.
İşin gerçeği İncil Tevratı tamamlamak için gelmiş ve Ceza hukuku Tevrattan denmiştir.
Ancak Hrsitiyanlık Yahudilerle kan davalı olduğu için Tevratı alıp bunu ceza hukuku yapmaları olanak dışıydı.
Bu nedenle Ceza hukuku olmayan bizde Tasavvufun karşılığıdır Hrsitiyanlık.
Papalık Laik hukuku bugün Vatikanda da uygulamak zorundadır.
Çünkü uygulayacağı bir ayet yoktur.
Ama Müslüman olarak biz böyle değiliz.
Bunu bir makale haline getireceğim.
Müslüm Ammi bana ilham kaynağısın sen
Amerikan ve sanırım İngiliz ordusunda İmam bile var.
18. YY ve 19yy ile
Din karşıtlığı Laiklik ve Eğitim Hukuk alanında ayrıca bilim (biz buna beşeri ilimler diyoruz)
Özelllikle Tüccar ve yeni yeni ortaya çıkan sanayi kuruluş sahipleri tarafından
benimsenmiştir.
Yani Laiklik Avrupada Türkiyede ki gibi Zengin ve bürokratlar tarafından sosyal bir statüye sahip olmak için daha fazla devlet alanına girmiştir.
Çünkü Asiller ve Hrsitiyanlık iç içe girmişti.
Her Kral veya Prens her ne ise
Papalığa gerekli hak ve ödünleri veriyordu.
Bu durumda asil olmayan Tüccarlar
Kiliseden bekledikleri himayeyi ve saygınlığı göremeyince
Laiklik oluşumuna ve dinsizliğe daha fazla meyil ettiler.
Aslına Hrsitiyanlık zorunlu olarak laikliğe muhtaç bir dindir.
Nedeni de İncilde herhangi bir Hukuk ayeti yoktur.
İşte Adam öldürüne
Mirasa
Hırszılığa
Zinaya
ne bileyim tüm
suçlara karşın incilde bir ceza ayeti bulunmamktadır.
İşin gerçeği İncil Tevratı tamamlamak için gelmiş ve Ceza hukuku Tevrattan denmiştir.
Ancak Hrsitiyanlık Yahudilerle kan davalı olduğu için Tevratı alıp bunu ceza hukuku yapmaları olanak dışıydı.
Bu nedenle Ceza hukuku olmayan bizde Tasavvufun karşılığıdır Hrsitiyanlık.
Papalık Laik hukuku bugün Vatikanda da uygulamak zorundadır.
Çünkü uygulayacağı bir ayet yoktur.
Ama Müslüman olarak biz böyle değiliz.
Bunu bir makale haline getireceğim.
Müslüm Ammi bana ilham kaynağısın sen
Yazı çok güzel, ama bir şey belirtmek isterim ki hangi milletten veya dinden olursa olsun dünyalık bir mesele oldumu milletin kafası cin gibi çalışır kimseden kuruş alamassın kimseye iş yaptıramassın...Ama iş dine geldimi herkesin aklı durur,mesela oradaki hiç kimse; Kardeşim, bu soğukta suya girmenin dinle nasıl bir ilgisi olabilir diye sormaz.Normal zamanda olsa kimseyi havuza sokamassın hatta dayak bile yersin.Ama iş dine geldimi millete bir şeyler oluyor sorgusuz sualsiz istediğini üfleyebilirsin.
Din adına milleti ne durumlara sokuyorlar gelde şimdi Marks ı arama.
60 yıl marksa fırsat verdiler.müslüm akpek;259825 wrote:Din adına milleti ne durumlara sokuyorlar gelde şimdi Marks ı arama.
Marks onların kadınlarının 3/2 sinin fahişe olmasına sebep oldu.
Markstan kurtulamının bedelini ki en az Ruslar ödedi.
Sayısal rakanları daha da söylerdim ama benim düşüncem senin bunları araştırsan daha iyi olacağı doğrultusunda.
Polonya
Tüm kurumlarını sanayisini ve ordusunun tamamnı kaybetti
Çekler yukardakilerim yanında topraklarının bir bölümünü
Doğu almanlar herşeylerini kaybedip
Batı Almanlara göç eden bir mülteci oldular.
Bulgaristan şimdi bile kuru ekmeğe muhtaç
Hele kominist rejimle yönetilen Türkler.
En çok biz kominizim zulmünü yaşadık.
Kazakistan : Yarıya yakın nüfusu RUS
KIRIM : Kırım da bugün Türk yok.
Neyse Müslüm Abi senin hayalden çıkıp gerçeğe dönmen gerek.
Bence Yanlış olan Markstı da siz bunu anlamak istemiyorsunuz.
500 yıl da Osmanlı var dı ne oldu demekki buda vizyonunu bitirdi ve bitti.
Sonu izm'le biten her şey yıkılmaya yok olmaya mahkumdur...Ama islam kıyamete kadar asla bitmeyecek.
Yok abi Osmanlıyı bitirenmüslüm akpek;259864 wrote:500 yıl da Osmanlı var dı ne oldu demekki buda vizyonunu bitirdi ve bitti.
Enderun+Yeniçeri zihniyetidir.
O da bugün CHP de ki zihniyettir.
Tüsiad Amerikan temsilcisi maaşlı ABD ajanı çıktı.
Sence başka ajanlarda aynı bölgede yok mu?
Ak Partiyi ABD ile işbirliği içinde olmakla suçlayan kesimin elebaşıları
ABD de ya ajan
Ya Tahsil almış
Yada ABDli biriyle ortaklık yapmaktadır.
Sence başka ajanlarda aynı bölgede yok mu?
Ak Partiyi ABD ile işbirliği içinde olmakla suçlayan kesimin elebaşıları
ABD de ya ajan
Ya Tahsil almış
Yada ABDli biriyle ortaklık yapmaktadır.
Ben onu bunu bilmem ABD ne isterse o yapılıyor YODP için Tayyip bey biçilmiş kaftan oda gereğini yapıyor zaten şimdi sıra Suriye ye geldi inşallah gaza gelmeyiz, orada karşımıza alacağımız insanlar da müslüman müslümanı müslümana kırdırmak için oynanan tezgahlar.
Haça pisleyen kuşa; Hırıstiyan olsan haça pislemessin,müslüman olsan şarabı içmessin...Sen kimsin arkadaş biz anlayamadık demişler...Sende bir müslümanlara sarıyorsun,sonra bir bakıyorsun müslümanlardan taraf oluyorsun...Bence önce safını belirle...
M.ENES;259978 wrote:Haça pisleyen kuşa; Hırıstiyan olsan haça pislemessin,müslüman olsan şarabı içmessin...Sen kimsin arkadaş biz anlayamadık demişler...Sende bir müslümanlara sarıyorsun,sonra bir bakıyorsun müslümanlardan taraf oluyorsun...Bence önce safını belirle...
Senin bunları anlayabilmen için daha 40 fırın ekmek yemen lazım, neden benim de müslüman olduğumu kabullenemiyorsun.
Benim senin müslümanlığınla ilgili bir sorunum yok, banane.Sorum şu tekrer ediyorum,bir bakıyorsun müslümanlara demediğini bırakmıyorsun,bir bakıyorsun müslümanları yere göğe koymuyorsun...Sen ne ayaksın arkadaşım.
Arkadaşlar kişiler istediğini düşünmekte serbest ancak her düşündügünü söylemekte serbest olamaz bunun sebebbide şu
Her düşündügümüzü söylersek başkalarının hak ve hukukuna zarar verebiliriz
Bü gün sagcısıda solcusuda Amerikayı oretak düşmen görür amma amerikanın karşısında bir güç bir dev olmak için çaba sarf etmez edenede sekte oluruz
Bu gün parilere bakın hangisinin bir cemiyet adı altında bir ünversitesi var yok malesef
kardeşlerim icadı buluşu ünversiteler ve bunların alt kuruluşları bulur ülkenin zenginleri veya devlet üretim ve pazarlamasını saglar
Ülkede bütülük yok cahiane bir siyaset var
Ben açıkca şunu söylüyorum Sol kesim bu kadar demokrat ve aydın geçinir bir bakın AKP kadar bu ülkeye yararlı hangi kurumu kurdu hangi üretimi yaptı asıl olan şey kendi YANLIŞIMIZI sorgulamak
Almanya Japonya savaştan çıktı çok kısa bir zamanda dünyanın devi oldular biz savtan çıktık ne yaptık bir bakalım cumhuriyet devrindeki veya CHP devrindeki hizmetlere BATI İLE VEYA JAPONYA İLE KIYAS YAPALIM AKP yi tenkit etmek kolay
Her düşündügümüzü söylersek başkalarının hak ve hukukuna zarar verebiliriz
Bü gün sagcısıda solcusuda Amerikayı oretak düşmen görür amma amerikanın karşısında bir güç bir dev olmak için çaba sarf etmez edenede sekte oluruz
Bu gün parilere bakın hangisinin bir cemiyet adı altında bir ünversitesi var yok malesef
kardeşlerim icadı buluşu ünversiteler ve bunların alt kuruluşları bulur ülkenin zenginleri veya devlet üretim ve pazarlamasını saglar
Ülkede bütülük yok cahiane bir siyaset var
Ben açıkca şunu söylüyorum Sol kesim bu kadar demokrat ve aydın geçinir bir bakın AKP kadar bu ülkeye yararlı hangi kurumu kurdu hangi üretimi yaptı asıl olan şey kendi YANLIŞIMIZI sorgulamak
Almanya Japonya savaştan çıktı çok kısa bir zamanda dünyanın devi oldular biz savtan çıktık ne yaptık bir bakalım cumhuriyet devrindeki veya CHP devrindeki hizmetlere BATI İLE VEYA JAPONYA İLE KIYAS YAPALIM AKP yi tenkit etmek kolay
M.ENES;259986 wrote:Benim senin müslümanlığınla ilgili bir sorunum yok, banane.Sorum şu tekrer ediyorum,bir bakıyorsun müslümanlara demediğini bırakmıyorsun,bir bakıyorsun müslümanları yere göğe koymuyorsun...Sen ne ayaksın arkadaşım.
Bak kanka ne ayak olduğumu anlatayım.
Müslümanlık bazılarının tekelinde ne yazıkki solcularında dindar ve müslüman olmalarını kabullenemiyorlar, işte bende aynen babam gibi hem solcuyum hem müslüman ama ben sadece kendime müslümanım başkası için müslüman değilim.
Din her zaman suistimale açıktır, isteyen istediği yere çeker, din adına her şeyi yaptırır, bunları daha öncede çok konuştuk ama yine bir örnekle anlatayım.
Marmaradaki büyük depremden sonra bizde istanbul'da çok bunaldığımızdan Nizip'e gelip 15 gün kalmıştık, hala oğlunun dükkana gittiğimde 4-5 köylü oturmuş karşılarında lise matematik öğretmeni konuşuyor: Bakın gördünüz mü allah onların cezasını verdi oralarda fuhuş alkol cinsel sapkınlıklar vardı allah hepsinin cezasını verdi, bu cümleye orada oturan bütün köylüler onaylayarak cevap verdi, ben dayanamadım ve hocaya sordum ya hocam tamam bunlar günahkardı da kundaktaki bebeği niye allah öldürdü peki dedim bana söylediği cevap şu oda büyüyünce o..pu yada pez.. eng olacaktı ondan canını aldı dedi, hala oğluda bende çok rahatsız olduk ve dayanamayarak hocam siz kuran okumasını biliyormusunuz hiç fıkıh kitabı okudunuz mu peygamberimizin hadislerinden haberiniz var mı dedim elbette dedi o zaman yahu o zaman çocuklar akıl baliğ olana kadar benim meleklerimdir cümlesini hiç duymadın mı yada tabi afetlerde ölenler şehitlik mertebesine ermiştir elbiseleriyle gömülebilirler cümlesini demi duymadın deyince hoca kalktı dükkanı terketti.
Şimdi soruyorum bu nasıl müslümanlık, bu öğretmen efendinin yetiştirdiği talebeler nasıl yetişebilir Fatihin dediği gibi bunlar kılıç müslümanı olurlar.
Sevgili kankam Müslümanlara yada müslümanlığa ben nasıl dil uzatırım geçmişte yazdığım bütün mesajları tek tek incele kime ne hakaret etmişim heleki dine nerde nasıl dil uzatmışım , yaptığım eleştrileri dine dil uzatmak diye kabul ediyorsan onu bilemem ama din konusundaki yanlışları düzeltmek için bende senin gibi mücadele veriyorum, hala kadını kara çarşafa sokmak isteyen zihniyete karşı duruyorum.
Değerli Fatih hocam solcuların bu ülkeye yaptığı en büyük kötülük en çok İmam Hatip lisesi açmalarıdır, bildiğiniz gibi en çok İmam hatip Lisesini solcular açmıştır, hepimize hayırlı olsun.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.