Nizip.com
Üye ol
Basından Nizip Haber

Okul Çevrelerinde Önlem

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Nizip İlçe Merkezinde Bulunan İlk ve Ortaöğretim (Lise vedengi okul ) Okullarının çevresinde alınacak tedbirlerle ilgili bir açıklamayapıldı.

Nizip İlçe Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; Okullailişiği olmayıp okul çevresinde toplanan şahısların, okul çevresindenuzaklaştırılması ve buna uymayanlara idari para cezası uygulanması hakkındakarar alındığı belirtildi.

Alınan karar doğrultusunda; Eğitim ve Öğretimin sağlıklı vedaha huzurlu bir ortamda yürütülmesi için öğrencilerimize gelebilecek her türlütehdit ve tehlikenin engellenmesi, ********** satıcılarının asıl hedefiningençlerimiz olduğu hususu dikkate alınmış olup;

Okulla ilişiği bulunmayan kişilerin ve seyyar satıcılarınokul çevrelerinde men edilmesi okullarımızda eğitim ve öğretim görenöğrencilerimizin şiddet olaylarına ve diğer olumsuzluklara maruz kalmasınınönüne geçilmesi amaçlanmaktadır.

Yapılan yazılı açıklamada, alınan karara uymayanlarhakkında; 5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 32 Maddesi gereği idari işlemyapılacağı belirtildi.

Okul Çevrelerinde Önlem
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Sigara içmek erkeklik, serseri tavırlar moda olmuş.
Gençler sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyoruz
benbaskan Üye
admin;259355 wrote:Sigara içmek erkeklik, serseri tavırlar moda olmuş.
Gençler sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyoruz
altına imzamı atıyorum...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim