sogana iki kişiden başka talipli çıkmadı ne yapalım biz bize yeriz ben bir tepsi yaparım saat 14 00 de gelen arkadaşlarla başına geçeriz ama tekrarıyok unutmayın
oktay.cankesen;257773 wrote:sogana iki kişiden başka talipli çıkmadı ne yapalım biz bize yeriz ben bir tepsi yaparım saat 14 00 de gelen arkadaşlarla başına geçeriz ama tekrarıyok unutmayın
Zaten Babamla ben çöktük mü üstüne, siler süpürürüz...;):)
oktay.cankesen;257773 wrote:sogana iki kişiden başka talipli çıkmadı ne yapalım biz bize yeriz ben bir tepsi yaparım saat 14 00 de gelen arkadaşlarla başına geçeriz ama tekrarıyok unutmayın
Saat 1 de oradayım, gelen gelir gelmeyen avucunu yalar kaçar mı bu ya.:)
İnanılmaz bir gündü.. İnanılmaz bir lezzet demi.. İnanılmaz dostluk-muhabbet..
İnanılmaz bir enerji anaforu.. İnanılmaz gülen yüzler..Güneşi bile kıskandıracak sıcaklık ve dostluk ateşi..
İşte, Nizip.com ve nıck ekibi.
Teşekkürler;
Mekan sahibi, mal sahibi hiç bir masraftan kaçınmayarak bizleri misafir eden Oktay ustam.
Teşekkürler;
Müslüm babam
Ramazan Tarhan
Osman abim ve oğlu
Mahmut Çilkız
Muşlu hacı abi
Çok güzel bir tablo özlediğim bir tablo kardeşlerime ayrı ayrı teşekkürler Ah birde menes olacaktı siz muhabbete ve şamataya bakın ozaman İnanın şu tabloyu yaşayamayan Dünyada o kadar insan varki anlatamam vallah,i öz kardeşler bile yıl içinde şu tabloyu yaşayamıyorlar Selamlar