M.ENES;256301 wrote:Bunu kesip yüzüp eskiden buğda kaynatılan halleler vardı onuniçine atacaksın altınada bir kara lastik yakacaksın,vay vay vay...:)
ne oluyor abim bu ne iştah ya?duyanda hiç yemek yemiyon aç geziyon sanacak:))
Görüntülenme: …
M.ENES;256301 wrote:Bunu kesip yüzüp eskiden buğda kaynatılan halleler vardı onuniçine atacaksın altınada bir kara lastik yakacaksın,vay vay vay...:)
ben de gelmek isterdim ama üzgünüm yolculuk yasak:(((müslüm akpek;256486 wrote:Yarın bekleyeceğiz bakalım kimler gelecek.
busenaz;256705 wrote:ne oluyor abim bu ne iştah ya?duyanda hiç yemek yemiyon aç geziyon sanacak:))
essah mı?anaaaaaaaa nittin sen menes abim ya?müslüm akpek;256707 wrote:Nazlı sen bunu bilmezsin geçen kuzu meselesinde hepsini kendi yedi birde ona buna çamur attı.:D:D
Babam valla billa sen şahitsin..:(Adam 6 dürüme bana mısın demedi..:mad:bir de döndü: "bugün rejimdeyim dedi .:p:eek::eek::eek::eek::eek::eek::rolleyes:müslüm akpek;256707 wrote:Nazlı sen bunu bilmezsin geçen kuzu meselesinde hepsini kendi yedi birde ona buna çamur attı.:D:D
busenaz;256709 wrote:essah mı?anaaaaaaaa nittin sen menes abim ya?
Önce tartalım, sonra davet edelim..:D:D:Dmüslüm akpek;256716 wrote:Artık Maho'ya en son haber vereceğiz çünkü yemek buluşmalarından bir hafta önce yemek yemiyor.hahaaaaa
busenaz;256717 wrote:rejim de 6 dürüm yedi ha?normalde olsa kaç yerdi ki?(menes abim kızma bana)
müslüm akpek;256721 wrote:Biz onun Uludağ'da bir kuzuyu yediğini gördük :p:p
kuzu mu?şaka yapıyon değilmi?müslüm akpek;256721 wrote:Biz onun Uludağ'da bir kuzuyu yediğini gördük :p:p
xxhidayet;256725 wrote: O kocaman hayvan kuzumuydu?
busenaz;256726 wrote:kuzu mu?şaka yapıyon değilmi?
fatih duymasın , sonra sana deget soyğa der , ona göre, şişleri yedin , yetmez gibi ...m.enes;256732 wrote:busenaz hepsi yalan iftira, yediğimin hepsi 2 şiş kuşbaşı inan...:)resimler sitede bak istersen...başlık nizip.com m.k.paşa buluşması.
M.ENES;256764 wrote:Valla resimler aha orada bakın bakalım kim ne yemiş...
Yorum Maho ağa, Maho ağa dedik sana, sende sah zannetin haaa...... "evlendirse yok demezmiş" , sen yengeden icazet aldın mı bakıımm ? arada sırada o da buraya giriyorsa yanarsın valla......:D:DM.ENES;256818 wrote:Yaw sen beni bir daha evlendirsen yine kızmam...:)
M.ENES;256818 wrote:Yaw sen beni bir daha evlendirsen yine kızmam...:)
Yengemi oda kim ki.Velloo :eek:makin;256825 wrote:Yorum Maho ağa, Maho ağa dedik sana, sen den sah zannetin haaa...... evlendirse yok demezmiş, yengeden icazet aldın mı? arada sırada o da buraya giriyorsa yanarsın valla......:D:D
Yemişim aşiretini...Ona bakarsan benimde aşiretim var:D:D:Dmüslüm akpek;256826 wrote:Sen istesende evlenemezsin aşiret seni asar :D:D:D
Bakkk,akıllı ol dim ben sana.Ben picanlı aşiretine mensubum şaka yapmıyorum;)müslüm akpek;256831 wrote:Maho bende yemişim senin aşiretini hahaaaaa
M.ENES;256834 wrote:Bakkk,akıllı ol dim ben sana.Ben picanlı aşiretine mensubum şaka yapmıyorum;)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.