fsoyarik;256016 wrote:O zaman cartlak kebabı buluşması diye başlık atalım müsti Selamlar
tuttum bu başlığı , " Nohut dürümü ve cartlak kebabı buluşması Güngören Küçük Nizip te yapılacaktır " herkese duyurlur . ... emme güzel bir başlık oldu haaa .:D
Hepinize iyi bayramlar. Epeydir girmiyordum siteye,bir koku aldım...doğru koku almışım demek ki. Birden dürüm konusu ile karşılaştım. Çok da özlemişim,geleyim bari. Müslüm beni de alırsın metro dan. Selamlar.
vedatakkas;256065 wrote:Hepinize iyi bayramlar. Epeydir girmiyordum siteye,bir koku aldım...doğru koku almışım demek ki. Birden dürüm konusu ile karşılaştım. Çok da özlemişim,geleyim bari. Müslüm beni de alırsın metro dan. Selamlar.
Vedat abi gel tabi sensiz olmaz.
Zaten koca Nizipten 1 keretli olmazsa olmaz.
karaboga;256073 wrote:agam şidi size ne yapmak lazım biliymisiniz hani fransada bir adres sormuştum ya hani bana nasıl tarif etmiştiya işte ondan tutugva
Haci sen o hareketi pazar günü mutlaka gel yap, görmeyen duymayan var, vallaha efsane oldu.:D:D
vedatakkas;256065 wrote:Hepinize iyi bayramlar. Epeydir girmiyordum siteye,bir koku aldım...doğru koku almışım demek ki. Birden dürüm konusu ile karşılaştım. Çok da özlemişim,geleyim bari. Müslüm beni de alırsın metro dan. Selamlar.
Tamamdır vedat Zeytinburnu durağında inip kapanan Ulusoy tesisleri önünden alacağım gelenleri saat 07:45 gelenleri CHP nin kayığına bindireceğim:D:D:D
Ramazan Tarhan;256051 wrote:bir hafta sonra olsaydı istanbul yolumun üzerinde...Bulgaristana gitmeden bi görüşürdük :)
Ramo kaçıyor sonraki pazarda Osman'ın organizasyonu var orada yakalarız seni.
Bulgaristan'da kaplıcalar var kadın erkek karışık oraya girmeden gelme sakın:D:D
fsoyarik;256038 wrote:Bencede ammi Felsebe kardeşimizi bir arayıp orğanizasyonu ona göre ayarlasanız daha iyi olur Nede olsa Koca baragın İstanbul Sefiri selamlar
Osman'ın bende eski telefonu varmış yenisini bilmiyorum yoksa çoktan arayacaktım, bilen bana göndersin de arayıp gönlünü alayım, Osman'sız olmaz gelmezse iptal ederim buluşmayı.:confused: