Nizip.com
Üye ol
Site ve Üyeler Hakkında

MODERATORLER İÇİN FORUM KULLANMA KLAVUZU

Görüntülenme: …

admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
MODERATORLER İÇİN FORUM KULLANMA KLAVUZU

-Arkadaşlar bu forum yeni ve çok gelişmiş, onun için size özelliklerini anlatmak istiyorum;

Not: Aşağıda anlatılan özelliklerden bazıları yanlız moderator olduğunuz yerlerde aktif olacaktır, ve ben çoğu arkadaşımızın ayarlarını tam yapamdım, yakında bitirim...

Not2: Bütün moderasyon ayarları hemen forumun konu üzerindeki seçenklerinde ve sağ alt çaprazdaki kutucukta saklı, oralara iyi bakmayı unutmayın

-------------------------------------------------------------------------------------

HIZLI MESAJ BAŞLIĞI DÜZENLEME; Bu forumun bomba özelliği, başka forumlarda yok bu, tek tıkla, mesaja girmeden, konu başlığı editlenebiliyo, Aşağıdaki resim gibi, konu başlığının yanındaki boşluğa mouse ile çift tıklayın ve editleyin...

Eski resim adresi geçersiz.

admin
Yönetici
SAĞ ÜST KUTU; Bu kutuya tıklayınca resimdeki gibi bir menü çıkıyor, eğer bir konudaki tüm mesajlar seçilmek isteniyorsa bu ufak ama yardımcı menüden yardım alabilirler;

admin
Yönetici
Bir siteden alıntı yaptım. Küçük farklılıklar olabilir. Takıldığınız yerlerde yardımcı olayım.
Subutay Üye
Abi sağol işe yarayacak şeyler var.
admin
Yönetici
Tekrar hatırlatayım dedim. Birkaç dakikanızı ayırabilirseniz, işlerinizi kolaylaştıracak bilgiler var.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim