sayın nizipli dostlarımız güngören nizipliler derneginin geleneksel kahve altısı 08 01 2012 de.de devam etmektedir bu ilk kahve altımız nizipli ocakbaşı oktay & şıhmüslüm cankesen tarafından verilecektir not- kavealtı saat 9 - 11 arasıdır afiyet olsun güngören nizipliler dernegi başkanı ali agır ve yönetin kurulu
Güngörende Nizipliler
kahvealtı
Afiyet olsun.
Afiyet olsun...
Kahvealtı neki, ilk defa duyuyorum bunu.
sayın arkadaşım kavealtı demek hani güngören derneginin her ayın ilk haftasında nohut ve kavurma sizler için hazırlayıp gelen misafirlere ikram yapıyorya o?M.ENES;255427 wrote:Kahvealtı neki, ilk defa duyuyorum bunu.
Hacı abi on numara açıklama olmuş Maho bunuda anlamıyorsa emekliye ayrılsın:Dkaraboga;255440 wrote:sayın arkadaşım kavealtı demek hani güngören derneginin her ayın ilk haftasında nohut ve kavurma sizler için hazırlayıp gelen misafirlere ikram yapıyorya o?
Babam, bu Maho dayı ne yapmak istiyo anlamadım?!..:(:confused: Karaboğa amcam illa hareket mi çeksin?!..;):D O zaman mı anlayacak.. Allah Allah be yaaa...:D:D:D:D:D:Dmüslüm akpek;255470 wrote:Hacı abi on numara açıklama olmuş Maho bunuda anlamıyorsa emekliye ayrılsın:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.