Genç Muhabbet
Ben de ne alaka demiştim?!.. :p Vıdeoyu hazırlayan arkadaş yüksek teknolojik bir espiri yeteneğine sahip anlaşılan.;):D:D:D:D
Yok Osman abim gaza getirmek değil amacım. :oYorumsuz bir şekilde yazdım zaten..:confused:;):):( Ne de olsa, mahkeme devam ediyo.. bi şey demem :o
Çivisi çıkmadı.. Taşlar yeni yeni yerine oturmaya başladı. Yıllar önce bana
"Hadi inandığın Allah'ın şimdi gelsin de kurtarsın seni elimden" diyebilecek kadar kendini her şeyden üstün gören ve beni demir parmaklıklar ardına gönderen
E.Org. İbrahim Fırtana şimdi Silivri'de.. Ayakların baş..Başların da ayak olduğunu görebiliyor musun?!.. Kurban olduğum mevlam her şeye kadirdir...
1972 muhtırasıyla da Solcuları Ziverbey köşkünde işkence odalarında katletti.
1980 lerde adı Kontgerila oldu..köy bastı.. yaktı.. insanlar,ı kadın, çocuk demeden etnik kökenlerinden dolayı öldürdü..
2000 li yıllarda adı ETÖ oldu..
Her türlü otoritenin ve Devlet Kurumlarının üstünde kendilerine sonsuz bir yetkiyle donatan
bir işleyiş haline geldiler.
Mason örgütlenmesi gibi gizli, Katolik cemaatleşme gibi şeksiz sadık.. Ama olabildiğince de tehlikeli...
Devlet bu oluşumun köklerini ve örgütlenmesini çökertmeye çalışıyor.
İlker Başbuğ.. No Comment
Görüntülenme: …
Cengizde güzel söylüyor be:)
abdulkadir bizi gaza getirme
böyle şeyleri de nolur siteye koyma
uzak duralım abi
ben bu resimleri
ilker başbuğ genel kurmay başkanı olduğunda da görmüştüm.
uzak duralım abi
ben bu resimleri
bu ne bicim is ya nerdeyse butun generaller ceza evinde..
bu adamlar kotu iseler neden bu kadar yuksek makamlara eristiler?
turkiyenin civisi cikti...
M.ENES;255338 wrote:Cengizde güzel söylüyor be:)
Ben de ne alaka demiştim?!.. :p Vıdeoyu hazırlayan arkadaş yüksek teknolojik bir espiri yeteneğine sahip anlaşılan.;):D:D:D:D
abdulkadir bizi gaza getirme
uzak duralım abi
ben bu resimleri
Yok Osman abim gaza getirmek değil amacım. :oYorumsuz bir şekilde yazdım zaten..:confused:;):):( Ne de olsa, mahkeme devam ediyo.. bi şey demem :o
bu ne bicim is ya nerdeyse butun generaller ceza evinde..
Çivisi çıkmadı.. Taşlar yeni yeni yerine oturmaya başladı. Yıllar önce bana
"Hadi inandığın Allah'ın şimdi gelsin de kurtarsın seni elimden" diyebilecek kadar kendini her şeyden üstün gören ve beni demir parmaklıklar ardına gönderen
E.Org. İbrahim Fırtana şimdi Silivri'de.. Ayakların baş..Başların da ayak olduğunu görebiliyor musun?!.. Kurban olduğum mevlam her şeye kadirdir...
- Vatan borcu diye askere gönderdiğimiz ama orada vatan borcu değilde subay astsubayın her türlü kötü muamelesine maruz kalan hatta özel işlerini yapan çocuklarımız geliyor aklıma.
- 12 Eylülden sonra bana yapılan işenceler aklıma geliyor,
- Cezaevindeyken beni ziyarete gelen 1-2 yaşlarındaki çocuğuma askerlerin yaptıkları geliyor.
Neyse bu konuda yazılacak çizilecek o kadar çok şey var ki şu an susmak zorundayız.
- 12 Eylülden sonra bana yapılan işenceler aklıma geliyor,
- Cezaevindeyken beni ziyarete gelen 1-2 yaşlarındaki çocuğuma askerlerin yaptıkları geliyor.
Neyse bu konuda yazılacak çizilecek o kadar çok şey var ki şu an susmak zorundayız.
Adalet herkese lazım arkadaşlar, yinede itidalli olmak lazım...Mahkeme süreci devam ediyor,suç kesinleşmeden hüküm giymeden herkes masum sayılır...Türkiyede gerçekten taşlar yerine oturuyor bekleyelim görelimGör bakalım mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler.
Ben utaniyorum sahsen nasil bir ulkeye sahipmisiz?
Gelen gecen teror orgutu kurmakla suclaniyor bu kadar kolay mi?
Bu adam orgut kurmussa o zaman devlet neredeydi simdi akillandilar?
1950 lerde adı Özel Harp Dairesi olan oluşum Menderesi İdama götürürken,YakisikliAntika;255362 wrote:Ben utaniyorum sahsen nasil bir ulkeye sahipmisiz?
1972 muhtırasıyla da Solcuları Ziverbey köşkünde işkence odalarında katletti.
1980 lerde adı Kontgerila oldu..köy bastı.. yaktı.. insanlar,ı kadın, çocuk demeden etnik kökenlerinden dolayı öldürdü..
2000 li yıllarda adı ETÖ oldu..
Her türlü otoritenin ve Devlet Kurumlarının üstünde kendilerine sonsuz bir yetkiyle donatan
bir işleyiş haline geldiler.
Mason örgütlenmesi gibi gizli, Katolik cemaatleşme gibi şeksiz sadık.. Ama olabildiğince de tehlikeli...
Devlet bu oluşumun köklerini ve örgütlenmesini çökertmeye çalışıyor.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.