Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

neden emek hırsızlığı yapılır anlamıyorum...

Görüntülenme: …

benbaskan Üye
nizip ve nizip myo ile ilgili bilgileri karıştırırken hani bu sitede(https://www.nizipmyo.org/ ) ne var diye baktığımda önüme bir yazı geldi ve okuyunca emek hırsızlığının olmaması gereken bir kurumun bunu yapması bana çok tuhaf geldi...

diğer yandan mahmut kardeşimi tanıdığım kadarı ile burada yazdıklarına inanıryor ve destekliyorum... kim ne derse desin emek hırsızlığı hiçte hoş bir olay değil...
benbaskan Üye
emek hırsızlığına karşı olmak gerekirken hiç kimse fikrini belirtme veya yapılanın yanlış olduğunu söyleme cesareti bulamıyor. yazık hemde çok yazık...
müslüm akpek Üye
Ne yazısı başkan nasıl bir yazı bu. Yazıyı az önce bulup okudum gerçekten şaşırdım, bu çok ayıp, özellikle bunu öğretim üyelerinin yapması anlaşılır gibi değil.
benbaskan Üye
zaten en önemli konuda bu etik konusunu en iyi bilen kişilerin bunu yapması... ama bunun yanında insanlarımızın suya ve sabuna dokunmak istememesi ki en önemli konuda bu bence duyarsız kalıp ses çıkaramıyoruz veya çıkarmıyoruz...
fsoyarik Üye
Aynen katılıyorum akşam arkadaşlarlada otururken bu konuyu tartıştık ve sohbet ettik
Bizdede aynı Hukuk endüsriyel mühendisini saglık tesisi yöneticisi yapıyorlar
kamu hastaneler birligi genel sekreteri yapıyorlar yataklı tedavi kurumunun ne olduğunu bilmeyen hasanenin ilimsel tarifini yapmayı bilmeyen insanları sırf siyasi amaçlı atamak istiyorlar
Hiç hoş ve etik degil
Yazık 5 yıl haccettepede saglık idaresi veya benzeri fakültelerde saglık bilimlewri okuyan bu insanların emeginin çalınmaması lazım
selamlar
müslüm akpek Üye
Fatih ulkemizde hirsizliklar bitmiyor ki sadece hirsizlar ve sekli degisiyor

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim