Ben..Ben.. :))
Genç Muhabbet
Sende kaptın evlatlık ama yazıların çok büyük hahaaaa:D
İnşallah abiciğim. istanbul geziniz de olursa bende katılmak dinlemek isterim sizleri.. :)
Ayrıca teşekkür ederim.
bendeki mide değil midesizlik oldu galiba :)
Güzel kebap ama mevsimi değil. :)
Yediğim gün gözümün önnde:)
Site yöneticilerinin yetki ve sorumlulukları
Görüntülenme: …
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
xxhidayet;252618 wrote:Ben..Ben.. :))
Sende kaptın evlatlık ama yazıların çok büyük hahaaaa:D
Bu siteyle şu dakika itibariyle bir işim kalmadı Müslüm abi. Her şey için çok teşekkür ederim.
"Eskimiş fikirler paslanmış çivilere benzer, söküp atmak çok güçtür. ... Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ..."
"Eskimiş fikirler paslanmış çivilere benzer, söküp atmak çok güçtür. ... Önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. ..."
Dur be evlat hemen de celalleniyorsun, nizip.com dan öyle kolay ayrılamazsın.
bence güzel
[sıze=4]ben size diyorum ki biz burada nizip.com vesilesiyle birbirimizle irtibatı koparmıyoruz, boşverin memleket meselelerini büyüklerimiz zaten bizim yerimize düşünüyor...bu sitede ciddi şeyler malesef konuşulamıyor olmuyor olamıyor...girin sütaşa bulun bir ağa yeyin kuzunuzu bakın keyfinize...bizim şimdi bir grubumuz var... Müsü,makin,hido,bendeniz,vedo,fosi, ilker arada ramo,arada osi,arada oktay ve mustibalcı gibi...selam sabah yapalım arada geyik yapalım o kadar...şimdi yöneticilere kızıp irtibatı kesemeyiz...bakın bana, mod olmuşum haberim yok bunun ne olduğu ilede ilgilenmiyorum zati...sende öyle yap hidoş.[/sıze]
hıı gruplaşma var yani.. Doğru mu anlıyorum.
Gruplaşma yok, bizim sürekli görüştüğümüz yılda en az bir kere biraya geldiğimiz birlikte hareket ettiğimiz gönül dostları diyelim. Birbirimizin nazını çekeriz ve asla da küsmeyiz o manada bir grup.columbarium;252642 wrote:hıı gruplaşma var yani.. Doğru mu anlıyorum.
hımm, Allah bozmasın o zaman :)
Hidoş u anlamadım Menes kardeşim:)
columbarium kardeşim sende bizim gönül dostumuzsun bundan hiç şüpheniz olmasın siz menes abinizden bir fıkra dinleyin ondan sonra bağımlı olursun zaten
selamlar
columbarium kardeşim sende bizim gönül dostumuzsun bundan hiç şüpheniz olmasın siz menes abinizden bir fıkra dinleyin ondan sonra bağımlı olursun zaten
selamlar
fsoyarik;252650 wrote:Hidoş u anlamadım Menes kardeşim:)
selamlar
İnşallah abiciğim. istanbul geziniz de olursa bende katılmak dinlemek isterim sizleri.. :)
Ayrıca teşekkür ederim.
iNŞALLAH GÜZEL KARDEŞİM BİZDE SİZLERİ TANIMAYI ÇOK İSTERİZ BU YIL İNŞALLAH BİR İSTANBUL TOPLANTISI OLUR C.TESİ PAZAR İÇEREN AMMA RAMAZAN İSTANBULDA İKEN OLMASI LAZIM
TOPYEKÜN DAVUT HOCAMA GEÇMİŞ OLSUNA GİDERİZ
SELAMLAR
TOPYEKÜN DAVUT HOCAMA GEÇMİŞ OLSUNA GİDERİZ
SELAMLAR
Davut hoca dediniz de telefonunma ulaşamıyorum.
Site düzenine karışmam bundan sonra..
Manyak gibi oturmuş düzenleme yapıyor.. Site daha iyi nasıl güzelleşir.. kalitesini arttırmak adına, harıl harıl akademik yazılar araştırıyor ve paylaşmaya çalışıyorum.
Demek ki iyi yapmıyormuşum. Yanlış olan benmişim. Tamam Menes abi.. dediğin gibi yapacağım.
Güleceğim..
ama sadece güleceğim.
Manyak gibi oturmuş düzenleme yapıyor.. Site daha iyi nasıl güzelleşir.. kalitesini arttırmak adına, harıl harıl akademik yazılar araştırıyor ve paylaşmaya çalışıyorum.
Demek ki iyi yapmıyormuşum. Yanlış olan benmişim. Tamam Menes abi.. dediğin gibi yapacağım.
Güleceğim..
ama sadece güleceğim.
de get soyğa hizmette kusur olmaz ve hizmet nimettir
Gülüyorsan ramoya gül Kuzuyu gazi yaptı
Selamlar
Gülüyorsan ramoya gül Kuzuyu gazi yaptı
Selamlar
Öldürüyorsun beni Hido, ama sadece gülmekten .
Bu hidoya ayda bir kuzu kesmemiz lazım yoksa kafa çalışmıyor:D
Kuzuya gerek yok,senHidoya şöyle bir karışık kebap yedir ona 2 ay yeter sanırım.:Dmüslüm akpek;252682 wrote:Bu hidoya ayda bir kuzu kesmemiz lazım yoksa kafa çalışmıyor:D
olmadı bu ama, oruçluyum. sabah sabah canım istedi.. :(
Benim kanım antepli galiba :):):) sabah sabah..
Benim kanım antepli galiba :):):) sabah sabah..
Sabah sabah patlıcan kebabımı canınız çekti
Ne mide ama :D
admin;252705 wrote:Sabah sabah patlıcan kebabımı canınız çekti
bendeki mide değil midesizlik oldu galiba :)
M.ENES;252692 wrote:Kuzuya gerek yok,senHidoya şöyle bir karışık kebap yedir ona 2 ay yeter sanırım.:D
Güzel kebap ama mevsimi değil. :)
Resmi senin faceden aldım Mustafa
Patlıcan kebabının saatimi olurmuş hacı allasen:Dadmin;252705 wrote:Sabah sabah patlıcan kebabımı canınız çekti
Ne mide ama
Bilmezmiyim :)M.ENES;252708 wrote:Resmi senin faceden aldım Mustafa
Yediğim gün gözümün önnde:)
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.