Nizip.com
Üye ol
Genç Muhabbet

Site yöneticilerinin yetki ve sorumlulukları

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

müslüm akpek Üye
Nizip.com üyeleri adına konuşuyorum, konuların kilitlenmesi, silinmesi,
bazı mesajların silinmesi elbette sitede görev ve yetki verilenlerin işidir,
ancak bu işi abartarak SİTEYİ EGO TATMİNİ olarak kullanmak isteyen
yönetici sıfatındaki arkadaşların yetkilerinin geri alınması gerekiyor,
en son tartışmaya açılan ATATÜRK'le ilgili konuya bu kadar tepkili
olunması bunun bir örneğidir, her konunun terbiye sınırlarını aşmadan
sitede tartışılması hepimizin faydasına olacaktır, ATATÜRK kelimesine
bile tahammülü olmayan değerli kardeşlerime buradan sesleniyorum
kabul etsenizde etmesenizde o bizim ATAMIZ dır öylede kalacaktır
birbirimize tahammül edemezsek bir arada yaşamamız mümkün değildir,
bundan böyle sitede kendini bilmez bir kaç kişinin yaptığı bu tahammülsüzlük
devam ederse ben özür dileyerek siteden ayrılacağım.
M.KÜÇÜK Üye
Bastır hacım :)
müslüm akpek Üye
Sende bastır yalnız olmaz. Bitsin bu zulüm.
columbarium Üye
aaa sakın ayrılmayın siteden abi :(
müslüm akpek Üye
columbarium;252525 wrote:aaa sakın ayrılmayın siteden abi :(

Şimdilik öyle bir niyetim yok ama artık bu sorunların çözülmesi lazım, yıllardır aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz.
fsoyarik Üye
müslüm ammi öncelikle şunu söylemek isterim atatürke kimse laf etmez ettirmeyizde amma bazı tabularıda yıkmak lazım diye düşünüyorum hakaret olmadan sayğı sınırını geçmeden
Sevgili ammi sen siteden ayrılırsan inan bizi ve siteyi çoç çok çokkkkkkkkkkkkkk üzersin si,tenin tadı kalmaz bu siteye degil bizlere en büyük hakaret olur
Ben ilgili arkadaşla görüştüm kötü bir niyeti yok yalnız KONUYU AÇAN ARKADAŞ KAPATIN DEMİŞ o arkadaşta kapatmış
Bende kardeşime konuyu açanlara ve yorum yazanlara alenen sorun öyle kapatın dedim konu FERDİ bir olay yönetimle alakalı bir husus yok RAHAT OLUN
Selamlar
columbarium Üye
fsoyarik;252531 wrote:müslüm ammi öncelikle şunu söylemek isterim atatürke kimse laf etmez ettirmeyizde amma bazı tabularıda yıkmak lazım diye düşünüyorum hakaret olmadan sayğı sınırını geçmeden
Sevgili ammi sen siteden ayrılırsan inan bizi ve siteyi çoç çok çokkkkkkkkkkkkkk üzersin si,tenin tadı kalmaz bu siteye degil bizlere en büyük hakaret olur
Ben ilgili arkadaşla görüştüm kötü bir niyeti yok yalnız KONUYU AÇAN ARKADAŞ KAPATIN DEMİŞ o arkadaşta kapatmış
Bende kardeşime konuyu açanlara ve yorum yazanlara alenen sorun öyle kapatın dedim konu FERDİ bir olay yönetimle alakalı bir husus yok RAHAT OLUN
Selamlar
kapatın dedim ama konu tekrar açılmış fatih abi. üstelik yapılan yorumların bir kısmı silinerek. buradaki konuda o, neden yorumların silindiği...
xxhidayet Üye
Babacım haklısın..
Sapla saman karışıyor bazen. Acemi birliğinde kendi devresinden 3 ay önce birliğe katılmış ve bir "pırpır" almış asker örneği gibi "baltayı sallıyorlar" ama nereye değdiğine hiç bakmıyorlar. Filin zücaciye hikayesi de, bu minvalde düşünülebilir.

Burası Franko'nın İspanyası..

42 yıllık Kaddafi Diktatöryası..

"el bilemem ne" ile başlayan; Arap Muz Cumhuriyetleri..

Diyarbakır-Mamak Zindanlarının karanlığının hakim olduğu, Kenan Evren Cuntasının..

Saddam Irak'ı..

Albaylar Cuntasıyla yönetilen Yunanistan..

Doğu Blokuna bağlı, zulm altında inleyen Çekoslovakya..

Babadan oğula ülklerini Amerikan conisine ****** çeken Suud köpeklerinin ülkesi..

Şili Diktatörü Pinochet nin yönettiği ülke..

Beyaz tenli vatandaşların üstün haklara sahip olduğu, Güney Afrika Cumhuriyeti..

.........................

DEĞİL...
Hür bir seçimle iktidara gelmiş ve;
Ezici bir çoğunlukla halkın iktidarıyla (sorunlar ve eksikliklerine rağmen) hızla büyümeye çalışan :"Şerefli Türkiye Cumhuriyeti.."

Kim ki;
Osmanlı'nın İttihat ve terakkisini..
30 ların muammasın..
40 ların tek yumruğunu..
60 ların başbakan asan hegomonyasını..
70 lerin kargaşasını özlüyor..
80 lerden bu yana işlenmeye çalışılan; "ötekileştirmenin" büyüsüyle nemalanmaya çalışıyorsa,
Silivri'deki "özel harpçilerin" makamına iyi baksın. Bunlar ancak tarihin çöplüğünde kendilerine "övgü" bulabilirler.
Zaman "ileri demokrasi" zamanı..
Nizip için en iyisi adına...

SİLKİNİN VE KENDİNİZE GELİN..
müslüm akpek Üye
fsoyarik;252531 wrote:müslüm ammi öncelikle şunu söylemek isterim atatürke kimse laf etmez ettirmeyizde amma bazı tabularıda yıkmak lazım diye düşünüyorum hakaret olmadan sayğı sınırını geçmeden
Selamlar

Ferdi bir olay doğru zaten derdimiz de o ferdi olaylar, yönetimdeki üyelerin ferdi hareketleri, bu tarz yöneticilerinde denetlenmesi gerekir diye düşünüyorum.
fsoyarik Üye
Sevgili ammi 3 yıl önce seçilen yönetimdeki arkadaşlar malesef siteye gerekli yaklaşım ve katılımı saglamıyor amm bu demek degilki siteden veya bizden ayrılar ancak ne hikmettir çok hızlı bir çıkış oldu ben defalarca ikaz ettim bu yükselişin bir zevali olacak tedbirli akıllı harket edelim bir birimizi incitmeyelim burdada bir sevgi ve muhabbet var Bu asırda bu muhabbet çok az bulunur ŞEYTAN bu işi bozmaya çalışacak biz tevazzu hoş görü ve birbirimize sayğılı olur kusurlarımızı görmez ve gece gibi kapatırsak bgaşarılı oluruz dedim amma anlatamadım galiba
>Malesef site yöneticileri bir birine soğuk kalınca yıkım gerçekleşti inşallah telkrar yakalarız amma çok gayret lazım
Selamlar
müslüm akpek Üye
fsoyarik;252546 wrote:Sevgili ammi 3 yıl önce seçilen yönetimdeki arkadaşlar malesef siteye gerekli yaklaşım ve katılımı saglamıyor amm bu demek degilki siteden veya bizden ayrılar ancak ne hikmettir çok hızlı bir çıkış oldu ben defalarca ikaz ettim bu yükselişin bir zevali olacak tedbirli akıllı harket edelim bir birimizi incitmeyelim burdada bir sevgi ve muhabbet var Bu asırda bu muhabbet çok az bulunur ŞEYTAN bu işi bozmaya çalışacak biz tevazzu hoş görü ve birbirimize sayğılı olur kusurlarımızı görmez ve gece gibi kapatırsak bgaşarılı oluruz dedim amma anlatamadım galiba
>Malesef site yöneticileri bir birine soğuk kalınca yıkım gerçekleşti inşallah telkrar yakalarız amma çok gayret lazım
Selamlar

Acaba biraz canlanma oldu diye yine yıkmaya mı çalışıyorlar, bence yönetim kadrosunu bir gözden geçirseniz iyi olur.:confused::confused:
fsoyarik Üye
yok yok canlanma oldu diye yıkmaya çalışan şu an yok ANCAK SİZİNLE HEM FİKİRİM YÖNETİM KADROSUNU EKLEYEREK CANLANMAK LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM sevgili adminimize düşüyor bu işler
selamlar
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
;Konuyu silen arkadaş gerekli açıklamayı yapacaktır.
müslüm akpek Üye
admin;252552 wrote:;Konuyu silen arkadaş gerekli açıklamayı yapacaktır.

Gerekli açıklamayı bana özelden dün yazdı ama önemli olan buraya yazması, gerekçelerini de belirterek.
müslüm akpek Üye
fsoyarik;252550 wrote:yok yok canlanma oldu diye yıkmaya çalışan şu an yok ANCAK SİZİNLE HEM FİKİRİM YÖNETİM KADROSUNU EKLEYEREK CANLANMAK LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM sevgili adminimize düşüyor bu işler
selamlar

Aynı şekilde düşünüyorum, siteye aylardır uğramayan bölüm yöneticileri var.
YakisikliAntika Üye
Neden insanlarimiz yetkilerini kotuYE kullnama meraklisidirlar diye dusunuyorum..
fsoyarik Üye
Kötüye kullanan yok yakışıklı arkadaşım konuyu kapatan arkadaş bir istegi yerine getirmeye çalışmış burada iyi niyet var ancak bir usul hatası olmuş mehmet çok saygılı ve edepli bir gencimizdir kaş yaparken göz çıkarmamak lazım önemli olan hatanın tekkerrür etmemesi
ve bir birimizi anlamamız bence yönetim kadrosunu genişleterek daha muhabetli hale gelmemiz gerektigine inanıyorum
Selamlar
YakisikliAntika Üye
Birinin istedigini veya istegini yerine getirirken diger arkadasinda ne hissetigini ve ne tepki verecegini onemsemek gerekir bence...
müslüm akpek Üye
Yetkiyi kendi inandıklarının dışındakilerin bütün fikirlerini silmek yok etmek olarak algılayan bölüm yöneticilerimiz var, malesef.
YakisikliAntika Üye
Evet muslum abi bu ulke genelinde var malesef....
fsoyarik Üye
ammi inşallah yönetic olursun bak o zaman sörarım sana selamlar
müslüm akpek Üye
fsoyarik;252590 wrote:ammi inşallah yönetic olursun bak o zaman sörarım sana selamlar

Hayatımın her döneminde ben yönetici oldum ve yüzümün akıylada işin içinden çıktım ama nizip.com inan beni korkutuyor, allah yöneticilere yardım etsin.:)
M.KÜÇÜK Üye
admin;252552 wrote:;Konuyu silen arkadaş gerekli açıklamayı yapacaktır.
Hee yapar...:confused:
müslüm akpek;252555 wrote:Aynı şekilde düşünüyorum, siteye aylardır uğramayan bölüm yöneticileri var.
var...:confused:
YakisikliAntika;252570 wrote:Birinin istedigini veya istegini yerine getirirken diger arkadasinda ne hissetigini ve ne tepki verecegini onemsemek gerekir bence...
Doğru...:confused:
müslüm akpek;252572 wrote:Yetkiyi kendi inandıklarının dışındakilerin bütün fikirlerini silmek yok etmek olarak algılayan bölüm yöneticilerimiz var, malesef.
Malesef.:confused:
müslüm akpek Üye
Kanka toplu cevap verme işini kaptın.

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim