Nizip İlçesinde yaşayan 45 yaşındaki Şaban Kahraman, evlenmek için ilginç bir yöntem buldu ve otomobilinin her tarafına evlenmek istiyorum yazılı notlar yapıştırarak şehir turu atmaya başladı.
Nizip İlçesinde yaşayan 45 yaşındaki Şaban Kahraman, evlenmek için ilginç bir yöntem buldu ve otomobilinin her tarafına evlenmek istiyorum yazılı notlar yapıştırarak şehir turu atmaya başladı. Nizip İlçesinde yaşayan 45 yaşındaki Şaban Kahraman, ... Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Abi ihtiyaç olur mu?!..
Genelevlerdeki insanlık dramları , kadın hakları ve ihlallerini buraya yazsam olay olur.
2002 yılında "Genelevler ve İnsan Hakları ihlalleri" konulu bir araştırma yapmıştık akademik düzeyde.
Tüm bilinen bilinmeyen ist içi ne kadar genelev varsa dolaşmıştık öğretim üyesi arkadaşlarla.
Kadınlarla, pezeveklerle, meydancılarla, arpacılarla, tuzcularla, makabirlerle birebir görüşmüştük..
Acı içinde ne acılar çıkmıştı..:(((
Pezevenk Sözcüğü asıl itibariyle farsçadır ( جاکش - Pimp ). Ama Azeriler de bu kelimeyi kullanır. Farsça Anlamı : "İş adamı, Beyfendi, Muhabbet Tellalı, " dır. Hatta Süleyman Demirel Azerbeycan' da katıldığı bir miting de şöyle anons edildi : " Türkiye'nin en büyük pezevengi Sayın Süleyman Demirel hürmetkarı" diye :)) Türkiye de manası kadın satıcıları veya bu kadınların koruycusu; işlerini ayrlayan ve hatta devletle olan resmi münasbetleri koruyan gözeten.. Kısaca; kadının efendisi.
müslüm akpek;252172 wrote:Genel ev ihtiyaçtır, yoksa millet birbirine saldırıyor.
Genelev asla ihtiyaç değildir, aslolan bekar gençlerin evlenmelerini kolaylaştırmaktır...Uyduruk kıytırık bir çok malzemeyi adettir diye aldırıp erkek tarafına zülüm yapmamaktır. Devlet evlenecek gençlere yardım etmelidir.