Adamlar; "nerden geldik buralara.. Bir sucuk için miydi ?!.." der gibi kameralara, pardon kameraya poz vermişler..
Adamlar soğuktan buz adama dönmüşler..
mustibalci;253491 wrote:bence ramazan abi ağalığını gösterip kuzuyu istanbulda kesecek.
Siz istediğinizi söyleyin.
musti , ( balcı ) sın ya , ağzından bal damlıyor kardeş.
Ama nerede ramo kardeş bizi duymaz , bak bizi duyan kuzenim müslüm ammi daha borcunu bize yeni ödemiş olmasına rağmen hemen atladı sizin canınız sağolsun ben size angus ( yarım ama ) bile keserim dedi, dediğini de yapar hani , allah var. Ama ramo kardeşten ses de yok tık da yok . :d
makin;253492 wrote:musti , ( balcı ) sın ya , ağzından bal damlıyor kardeş.
Ama nerede ramo kardeş bizi duymaz , bak bizi duyan kuzenim müslüm ammi daha borcunu bize yeni ödemiş olmasına rağmen hemen atladı sizin canınız sağolsun ben size angus ( yarım ama ) bile keserim dedi, dediğini de yapar hani , allah var. Ama ramo kardeşten ses de yok tık da yok . :d
menes abi sen geleceksin diye ben o dağa çıktım..bi de yollar buz tutmuştu az kalsın arabamız kayıyordu..:)
güzel bir macera yaşadık...siz gelseydiniz çok daha güzel olurdu...ulubdağdaki gibi
emrah63;253560 wrote:menes abi sen geleceksin diye ben o dağa çıktım..bi de yollar buz tutmuştu az kalsın arabamız kayıyordu..:)
güzel bir macera yaşadık...siz gelseydiniz çok daha güzel olurdu...uludağdaki gibi
Emrah bizde sizi özledik dostum, gelmeyi de arzu ettk ama nasip değilmiş:)