YakisikliAntika;252949 wrote:Abiler neden bir sahil kentine degilde buz tutmus daga gidiliyor??
Deniz kenerina gidilse ne kuzular,koyunlarr,keciler,culluklar, tavuklar kesilir...
Sende sahil buluşması düzenle ağanın eli tutulmaz.:p
müslüm akpek;252974 wrote:Sende sahil buluşması düzenle ağanın eli tutulmaz.:p
Haklisin abi aganin eli tutulmaz ama agalik devri bitti demokrasi donemindeyiz:D:D
Insallah birgun dedigin gibi yapariz sizleride davet ederim o zaman...
Arkadaşlar,proğramda bir değişiklik yok..son sanide bile katılabilirsiniz.
Biz hazırlık yapıyoruz.Gelenler pişman olmayacaktır.Erciyes Uludağa beş çeker..
görmenizi tavsiye ederim...
Ramazan Tarhan;253044 wrote:Arkadaşlar,proğramda bir değişiklik yok..son sanide bile katılabilirsiniz.
Biz hazırlık yapıyoruz.Gelenler pişman olmayacaktır.Erciyes Uludağa beş çeker..
görmenizi tavsiye ederim...
Len Ramo güldürme beni şimdi,Ben Türkiyenin 55 ilini gezdim ve Eryeside en az 3 kez gördüm. Allahın bir dikili ağacı yok be.Uludağ nire Erciyes nire.:p
Yok abi yok o kadar yol bu mevsimde çekilmez, oralarda buralara hiç benzemez...Oralarda adamın .oku donar valla soğuktan. Sen boşver Tarhan bize baharda İstanbulda güzel bir ziyafet çeker.Artık çullama bir lahmacun mu olur,boğaz manzaralı bir sucuk partisimi olur yoksa şöyle birecik balcanından bir balcan kebabımı yedirir bilemem. Değil mi len Ramoş:)
M.ENES;253060 wrote:Yok abi yok o kadar yol bu mevsimde çekilmez, oralarda buralara hiç benzemez...Oralarda adamın .oku donar valla soğuktan. Sen boşver Tarhan bize baharda İstanbulda güzel bir ziyafet çeker.Artık çullama bir lahmacun mu olur,boğaz manzaralı bir sucuk partisimi olur yoksa şöyle birecik balcanından bir balcan kebabımı yedirir bilemem. Değil mi len Ramoş:)
aynen de adamın ....oku donar orada , hele Erciyes de cıscıbılak bir dağ , nirede uludağ , nirede gözünü sevdiğimin m.k.paşa suuçtu şelalesi nire erciyes.
biz orarlara gidemeyenlere Ramo kardeşten M.ENES in dediği gibi İstanbul da istiyoruz kuzumuzu.
makin;253124 wrote:aynen de adamın ....oku donar orada , hele Erciyes de cıscıbılak bir dağ , nirede uludağ , nirede gözünü sevdiğimin m.k.paşa suuçtu şelalesi nire erciyes.
biz orarlara gidemeyenlere Ramo kardeşten M.ENES in dediği gibi İstanbul da istiyoruz kuzumuzu.